Φαντάζεστε τις συνέπειες ενός τέτοιου πολέμου;
Από τους πιο γνωστούς για τα χαρίσματά του Γέροντες του Αγίου Όρους, μας έλεγε στην προτελευταία επίσκεψή μου σε αυτόν πριν τα Χριστούγεννα, ότι δεν αποκλείει καθόλου έναν πόλεμο με πυρηνικά!
Μάλιστα έκανε αναφορά για τον Πούτιν που είχε μαζί του την βαλίτσα απενεργοποίησης των πυρηνικών όταν επισκέφτηκε πέρυσι το Άγιον Όρος σα να έλεγε "τι νομίζετε ότι θέλει για να γίνει; Ένα κουμπί κι έγιναν όλα στάχτη!".
Αναρωτιόταν μάλιστα αν αυτό που λέχθηκε ότι θα κάνουμε πολύ δρόμο για να συναντήσουμε άνθρωπο θα έχει σχέση με ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα!
Ο Γέροντας Παΐσιος στις δικές του προφητείες κάπου λέει ότι - το γράφω γενικά - όταν θα η Τουρκία με την Ρωσία, στην αρχή οι Τούρκοι θα φαίνεται ότι νικούν αλλά μετά κάτι θα γίνει και οι Ρώσοι θα τους κατατροπώσουν. Μήπως έχει σχέση με πυρηνικά;
Επίσης, πώς θα σκοτωθεί το 1/3 των Τούρκων με συμβατικά όπλα; 8O

Δεν είναι ωραίο η ημμέρα να αρχίζει με μακάβριες σκέψεις αλλά φοβάμαι ότι αν επαληθευτούν οι προφητείες θα πρόκειται για πόλεμο με πυρηνικά...
Υ.Σ.
Άρχισα να το σκέφτομαι για το κατά πόσο θέλω να πάω να μείνω σπίτι του παππού μου στην Πόλη...