Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

Anna19 έγραψε:Με λενε Αννα και ειμαι 19,5 χρονων..μαλλον ειμαι η πιο μικρη :P .Σπουδαζω Φυσικοθεραπεια Αθηνα!Ειμαι σχετικα νεο μελος...
Χριστος Ανεστη !
Καλως ωρισατε στην παρεα καινουρια μελη !
Δεν νομιζω να εισαι η πιο μικρη Anna 19 ! εχουμε και και μαθητες Γυμνασιου αν δεν κανω λαθος .
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
siner
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

paron!

Δημοσίευση από siner »

Βαριεμαι να διαβασω αψιμαχιες κ κοκκορομαχιες!
Γιαννης,31χρ.απο Ιωαννινα.Τα τελευταια 7 χρονια ζω κ εργαζομαι στην Αθηνα.Καποτε αποφοιτησα κ γω απο το ΑΠΘ..
Οσο για τη δουλεια μου,οποιος θελει να μαθει ας με ρωτησει,κι αν θελω θα του πω,απ'την αλλη οποιος ξερει να κρατα το στομα του κλειστο!!!
Εγινα αντιληπτος?????????ΟΚ.
Ειρηνη υμιν!
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: paron!

Δημοσίευση από Dirfys »

siner έγραψε:Βαριεμαι να διαβασω αψιμαχιες κ κοκκορομαχιες!
Γιαννης,31χρ.απο Ιωαννινα.Τα τελευταια 7 χρονια ζω κ εργαζομαι στην Αθηνα.Καποτε αποφοιτησα κ γω απο το ΑΠΘ..
Οσο για τη δουλεια μου,οποιος θελει να μαθει ας με ρωτησει,κι αν θελω θα του πω,απ'την αλλη οποιος ξερει να κρατα το στομα του κλειστο!!!
Ειρηνη υμιν!
τι πολεμικο ανακοινωθεν ειναι αυτο?? :P :P
αν σε αρωτησουμε..και αν θελεις να μας πεις... :P και να κραταμε και ο στομα κλεστο :P :P απο την εκπληξη μολις ακουσουμε την εργασια σου θα μεινει ανοικτο??? :P :P :P
εγινες αντιληπτος...(για ενστολος μου φερνεις) μονο αυτη χρησιμοποιουν τετοιες εκφρασεις..... :wink: :wink:
ειρηνη υμιν..........
χαρηκα που συστηθηκαμε.....
virgin
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από virgin »

Eίμαι θεσσαλονικια ετων 40+ παντρεμένη με τρια παιδια ,ονόματι Παρθένα,
Θεωρώ απάντηση σε προσευχή το οτι σας πέτυχα. Η εκκλησιαστικη ηθικό ευλάβεια με χαλάει. Μικρή δεν άντεχα τις πατερικές συμβουλές. Συλληβδην κάτω απτην μπάρα. Μόνο την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ δεχόμουν και διαβαζα . Εδώ και κανενα μήνα διαβαζω και πονω που τέτοιος θησαυρός πατερικών κειμένων μου ήταν γνωστός- άγνωστος
Συμμετέχω πρωτη φορά σε forum ήμουν εναντίον των υπολογιστων για τους γνωστούς λόγους του φόβου των Ιουδαίων Μετά το Πάσχα μού΄ρθε
και πληκτρολόγησα ΑTHOS και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ διοτι απλά δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα.Μόλις ειχα ξεμπλέξει απο το σαρκοβορο υπερηφανο τυφλο εγωιστικό ύπνο μου. Η ωραια κοιμωμένη με ονόμασα.
Χαυνωμένη επίσης. Ζητώ συγνώμη για το μάκρος . Συμπαθάτε με !
" Οπου είναι δύο ή τρεις μαζεμένοι στο όνομα Μου έκει Ειμαι εν τω μέσω αυτων"
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: paron!

Δημοσίευση από lovethink »

siner έγραψε:Οσο για τη δουλεια μου,οποιος θελει να μαθει ας με ρωτησει,κι αν θελω θα του πω,απ'την αλλη οποιος ξερει να κρατα το στομα του κλειστο!!!
Ειρηνη υμιν!
YES SIR
ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ
ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ LOVETHINK 2007 ΣΤ. ΕΣΟ
ΣΩΜΑ .... ( καλοδιατηρημένο :lol: )
ΥΨΟΣ 177 ( με μποτάκια με λες και 80 )
ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΟ ενίοτε και ξανθό αν πιάσει η μπογιά (ας όψετε ο Ευαγγελάτος με τις εκπομπές περί βαφών μου χάλασε τα σχέδια )

Με λένε Μάνο
Οποιος θέλει να μάθει που δουλεύω μπορώ να του πω
Αλλά αν δεν κρατήσει το στόμα του κλειστό δεν φέρω καμμία ευθύνη για τα αποτελέσματα :violent2:
konstantinosnk
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από konstantinosnk »

Με λένε κωνσταντίνο είμαι 38 ετών καινούργιος στο <χώρο γενικά>.Αν κάπου κάνω κάποια λάθοι παρακαλώ να μου το πείτε για να τα διορώσω
AnastasiaD
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από AnastasiaD »

Ειμαι η Αναστασια, είμαι 27 ετών, φοιτήτρια στην Αγγλία, αλλά υπο νορμαλ συνθήκες, μενω Αθηνα και λατρευω τη ζωγραφικη και ιδιαιτερα τη Βυζαντινη Αγιογραφία
konstantinosnk
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από konstantinosnk »

Καλωσήρθες Αναστασία, με λένε Κωνσταντίνο και είμαι απο την Ήπειρο.Έυχομαι τα καλυτερα για εσένα και για ολο τον κόσμο
AUONITHS
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AUONITHS »

Γεια σας τεκνία.. είμαι ο Αθωνίτης –Μαρκελος ,ένας 39ΡΗς και κάτι !!!
8) Ζω στην όμορφη Σαντορίνη εδώ και δεκάξι χρόνια ,ένας Μέτοικος γενικά ,
Είμαι πατέρας τριών τέκνων, και αισθάνομαι ολίγον παππούς … :P αλλά με νεανική εγρήγορση!! Θα προτείνω στους υπεύθυνους του φόρουμ η επόμενη συνάντηση να γίνει εδώ!! Να γνωριστούμε, να απολαύσουμε τον καφέ μας μπροστά στο ηφαίστειο!!
:roll: :roll: :roll: Να είστε πάντα καλά !!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Misha
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha »

AUONITHS έγραψε:Γεια σας τεκνία.. είμαι ο Αθωνίτης –Μαρκελος ,ένας 39ΡΗς και κάτι !!!
8) Ζω στην όμορφη Σαντορίνη εδώ και δεκάξι χρόνια ,ένας Μέτοικος γενικά ,
Είμαι πατέρας τριών τέκνων, και αισθάνομαι ολίγον παππούς … :P αλλά με νεανική εγρήγορση!! Θα προτείνω στους υπεύθυνους του φόρουμ η επόμενη συνάντηση να γίνει εδώ!! Να γνωριστούμε, να απολαύσουμε τον καφέ μας μπροστά στο ηφαίστειο!!
:roll: :roll: :roll: Να είστε πάντα καλά !!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Παππους;;;;;;χοχοχοχοχοχο ..μακαρι ολοι οι παππουδες να ηταν σαν και λογου σου...........Εικόνα

καλη δυναμη και με το καλο και πολύτεκνος!!! και που θα πάει;; θα γνωριστουμε κι από κοντα!!!
:wink: :wink: :wink: :wink:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”