Ίαση καρκίνου

Συζητήστε με τα μέλη μας για τύχον θαύματα που είδατε, αισθανθήκατε ή σας τα εξιστόρησαν φίλοι και γνωστοί σας.

Συντονιστής: Συντονιστές

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

lovethink έγραψε:Ποιά είναι τα συναισθήματα άραγε που δημιουργούντε όταν στο φόρουμ υπάρχει ένας άνθρωπος που έγινε καλά από τον καρκίνο όταν ταυτόχρονα κάποιος δικός του άνθρωπος δεν έγινε καλά παρά τις προσευχές και πέθανε ?
Υπέροχη ιστορία συγκινητική όμορφη στενάχωρη αλλά με χαρούμενο τέλος
Εγώ μπορώ να σας πω όμως μια άλλη ....
Για κάποιον που δεν έγινε καλά
Και που ακουμπούσε το σταυρό από το άγιο όρος πάνω στο σημείο που είχε καρκίνο και που παρακαλούσε Τον Αγιο Σπυρίδωνα αλλά δεν έγινε καλά και έφυγε μια μέρα βροχερή του μισητού μήνα της ζωής μου
Η σημερινή συννεφιά ταιριάζει πολύ στη ζωή μου
Δεν το μοιράζομαι μαζί σας
Το μοιράζομαι με όσους έχουν την ίδια συννεφιά με αυτή που έχει έξω σήμερα
Καλημέρα στους συννεφιασμένους
Ο Θεός να τον αναπαύσει! Φαντάζομαι ότι θα τον μνημονεύσεις αύριο! Θα περιέχεται και στην μνημόνευση που θα κάνω για όλους τους κακοιμημένους από τον Αδάμ μέχρι σήμερα!
Τώρα το γιατί δεν ιάθηκε, αυτό το ξέρει Εκείνος, που τον πήρε κοντά Του!
THANA
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από THANA »

Καλημέρα Μάνο
Να είσαι αισιόδοξος και να περιμένεις τον ήλιο να ξαναβγεί, γιατί τα σύννεφα θα φύγουν να είσαι σίγουρος :sunny: :sunny:
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

aposal έγραψε:Τώρα το γιατί δεν ιάθηκε, αυτό το ξέρει Εκείνος, που τον πήρε κοντά Του!
Την ....

Πάντως ο χρόνος δεν είναι γιατρός
Ολα είναι φήμες
Ο Χρόνος απλά σε κάνει να συνηθίζεις το πόνο
Το λυτρωτικό όμως είναι η αίσθηση που έχω ότι είναι πολύ καλά η ψυχή της
Απλά χωρίς να το προσωποποιήσουμε ήθελα να εστιάσω στο πόσο μπορεί να κάνει κάποιον άνθρωπο να νιώσει περίεργα όταν βλέπει ότι σε άλλους πιάνουν τα θαύματα ενώ σε άλλους όχι
Ποιός ξέρει ....

THANA σε ευχαριστώ για το δελτίο καιρού ;)
Καλή Σαρακοστή
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

lovethink έγραψε:
aposal έγραψε:Τώρα το γιατί δεν ιάθηκε, αυτό το ξέρει Εκείνος, που τον πήρε κοντά Του!
Απλά χωρίς να το προσωποποιήσουμε ήθελα να εστιάσω στο πόσο μπορεί να κάνει κάποιον άνθρωπο να νιώσει περίεργα όταν βλέπει ότι σε άλλους πιάνουν τα θαύματα ενώ σε άλλους όχι
Ποιός ξέρει ....
Μόνον Εκείνος ξέρει γιατί επεμβαίνει σε μερικούς και τους δίνει παράταση ζωής και όχι σε κάποιος άλλους. Μια εξήγηση μπορεί να είναι το ότι βλέπει το μέλλον του καθενός και τον παίρνει την πιο συμφέρουσα - για την ψυχή του - στιγμή!
Πάντως έχεις δίκιο! Για εμάς εδώ που δεν καταλαβαίνουμε πολλά - πολλά φαίνεται περίεργο! Αυτός όμως ξέρει τι κάνει και μάλιστα πολύ καλύτερα από εμάς.
filotheitis
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από filotheitis »

ΠΕΡΣΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ.
ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΙΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ,ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΑΚΟΜΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

σε ευχαριστω πολυ που μοιραστηκες την εμπειρια σου...και υπομονη παιδια σε αυτους που εχουν παρομοια προβληματα υγεις...να σας βοηθησσει ο ΘΕΟΣ παιδια ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου..
XPHSTOS_IKL
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από XPHSTOS_IKL »

Nα 'σαι πάντα καλά Ευαγγελία.Η Παναγιά μαζί σου.Αμήν
theodorosuper
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από theodorosuper »

Ο Θεός ξέρει για όλους μας πια είναι η καλύτερη στιγμή να μας πάρει και πότε να μας χαρίσει ένα Θαύμα. Πάντως, θλίβομαι ιδιαιτέρως όταν ένας άνθρωπος παρακαλάει, και στο τέλος χάνεται.... Αν είχα περισσότερη πίστη, ίσως δεν θλιβόμουν τόσο πολύ, μια που εκεί που πηγαίνουν μετά από το γολγοθά της θανατηφόρου ασθένειας, είναι η πραγματική ζωή.
srev
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ίαση καρκίνου

Δημοσίευση από srev »

Αδυνατώ να θυμηθώ την πηγή, πιθανώς ο γ. Πορφύριος, που ανέφερε ότι τη θεραπεία του καρκίνου είναι γνωστή σε εκείνον και σε άλλους αλλά δεν αποκαλύπτεται διότι με τον τρόπο αυτό έχει γεμίσει ο Παράδεισος εκατομμύρια ψυχές. Ό,τι δεν καταφέρνει η αγάπη του Θεού στην προαίρεσή μας καταφέρνουν, κατά παραχώρηση Θεού, οι δυκολίες της ζωής αυτής. Θα έλεγε κάποιος ότι ο καρκίνος, μέσα στο αδυσώπητο μένος του, έχει ουσιαστικά ωφελήσει τόσο πολύ τους ανθρώπους όσο ολόκληρη η ιατρική επιστήμη δεν κατάφερε από καταβολής κόσμου. Ο γ. Παΐσιος είπε ότι όσο τον είχε ωφελήσει ο καρκίνος δεν τον είχε ωφελήσει όλα τα χρόνια της άσκησής του. Συγχωρέστε με που εκφράζομαι αποστασιοποιημένα και ακαδημαϊκά- δεν είναι αλήθεια. Ο καρκίνος επισκέφθηκε πρόσφατα και τη δική μου οικογένεια και έστειλε έναν -εύχομαι προετοιμασμένο- στον τελικό του προορισμό.

Εύχομαι και προσεύχομαι ο Χριστός να ελεεί και δίνει δύναμη και φώτιση σε όλους μας.

Σπύρος.
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ίαση καρκίνου

Δημοσίευση από panosgreece »

για τον γεροντα παισιο ,
οταν ελεγε πως τον ωφελησε ο καρκινος ειναι τρομερα δυσκολο να το καταλαβουμε......
πιστεψε με .
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θαύματα”