Θάρθη όταν έρθουν δυο καλοκαίρια και δυο Πασχαλιές μαζί.
Συντονιστής: Συντονιστές
se synexeia apo to proigoumeno : dioti tin 58h 33ada meta to "scotomo" tou I X, pou arxise teliose me pagkosmio polemo (1914-1947)and ,
to 59 *33 eth meta JC ksekinise me roswel alla kai me epithetiki politiki tis usa ( korea vietnam klp) kai teliose me mia dilosi tou fistika ( karter proedros usa 1976-1980) oti eixe dei eksogiinous to 1980, to 60*33 arxise me mia diafenomeni sigklisi pros as poume mia kateuthinsi diladi oxi dio adipales omades alla oloi mazi. 2007 pleon kai den vlepo eksisoropistiki dinami, dinami isoropisis, ara ta pragmata einai apla ta simferonta tha ginoun i antisoropistiki dinami to opion simenei ?
to 59 *33 eth meta JC ksekinise me roswel alla kai me epithetiki politiki tis usa ( korea vietnam klp) kai teliose me mia dilosi tou fistika ( karter proedros usa 1976-1980) oti eixe dei eksogiinous to 1980, to 60*33 arxise me mia diafenomeni sigklisi pros as poume mia kateuthinsi diladi oxi dio adipales omades alla oloi mazi. 2007 pleon kai den vlepo eksisoropistiki dinami, dinami isoropisis, ara ta pragmata einai apla ta simferonta tha ginoun i antisoropistiki dinami to opion simenei ?
Ναι, αλλά επειδή έγινε κάποιο λάθος από τον ιστορικό που κατέγραφε τα γεγονότα, σήμερα θεωρούμε ότι η γέννηση του Χριστού έγινε το 4 π.Χ. Τέσπα, γιατί τόση μανία με τις αριθμητικές συμπτώσεις;2007 eimaste 60 fores tin ilikia tou christou prin ton scotosoune + 27 se 6 xronia mpenoume sta 61 tine auto ksero go vreste to.
Φίλε NIKHTARA όταν πήγα για τα άλλα δεν ξέρω αλλά INTERNET είχαν.
Και όχι μόνο αυτό αλλά οι γραφίστες δεν δούλευαν σε pc αλλά σε MAC.
Μου έκανε εντύπωση γιατί και εγώ σε MAC δουλεύω στη δουλειά και μάλιστα εκεί είχαν πιο εξελιγμένα με πιο μεγάλη οθόνη.
Δεν μου πήγε το μυαλό στο κακό πάντως οι γραφίστες χρειάζονται και MAC και INTERNET.
Όσο για το INTERNET δεν το χρησιμοποιούσαν χωρίς άδεια γιατί τους το ζητήσαμε και μας είπαν πως δεν έχουν ευλογία να το ανοίξουν.
Δεν φάνηκε να γνωρίζουν κιόλας και πολλά από INTERNET.
Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί πάντως.
Εγώ δεν είδα κάτι το σκανδαλιστικό.
Μου έκανε εντύπωση γιατί και εγώ σε MAC δουλεύω στη δουλειά και μάλιστα εκεί είχαν πιο εξελιγμένα με πιο μεγάλη οθόνη.
Δεν μου πήγε το μυαλό στο κακό πάντως οι γραφίστες χρειάζονται και MAC και INTERNET.
Όσο για το INTERNET δεν το χρησιμοποιούσαν χωρίς άδεια γιατί τους το ζητήσαμε και μας είπαν πως δεν έχουν ευλογία να το ανοίξουν.
ΟΧΙ . ΟΧΙ Μητσάκο . Άλλο θέλω να πω .MHTSAKOS έγραψε:Φίλε NIKHTARA όταν πήγα για τα άλλα δεν ξέρω αλλά INTERNET είχαν.
Επειδή κάποιοι γνωστοί μου που πήγαν στο Α.Ο.
μου είπαν ότι οι μοναχοί ΔΕΝ ενημερώνονται
για ΤΙΠΟΤΑ απ΄ότι γίνεται στον έξω κόσμο ,
ένα θέλω να πω . Πως ΑΝ ο π. Παίσιος , ΓΝΩΡΙΖΕ
το πως συμπεριφέρονται οι εκάστοτε ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ
της Ελλάδας απέναντι στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ,
(ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ – ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΑ – ΣΑΟΛ ΑΣΚΕΡ) ,
ΣΚΥΨΙΜΟ – ΣΚΥΨΙΜΟ – ΣΚΥΨΙΜΟ ,
μάλλον ΔΕΝ θα μιλούσε για πόλεμο και Εξαμίλια και
διάφορα άλλα . Σου είπα και προηγουμένως ότι ο π. Παίσιος
ΑΠΛΑ ερμήνευσε ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ καταλάβαινε τον
Πατροκοσμά . Και ΜΗΝ μου πεις ΠΑΛΙ ότι έχουν την ΘΕΙΑ
ΧΑΡΗ (το χάρισμα) όπως το είπε κάποιος άλλος , να μαθαίνουν
ΟΛΑ τα ΝΕΑ του έξω κόσμου , με ΘΕΙΑ ΕΠΙΦΟΙΤΗΣΗ , γιατί
ΔΕΝ το αποδέχομαι . Η ΓΝΩΜΗ μου είναι πως για να γίνουν
πραγματικότητα τα λεχθέντα από τον Πατροκοσμά , θα πρέπει
την Ελλάδα να την κυβερνούν ΕΛΛΗΝΕΣ , με την σημασία
αυτή που την έμαθα ΕΓΩ στα σχολεία μου και ΟΧΙ με
Αμερικανόφιλους και Εγγλεζόφιλους πολιτικούς της εικοσάρας .
.
Φίλε Μητσάκο
Διαβάζοντας αυτά που γράφεις και βλέποντας ότι σου αρέσει να ασχολείσαι με τα μελλούμενα, σκέφτηκα να σε ρωτήσω:
Μήπως θα ήταν καλύτερα αντί να τρέχεις από γέροντα σε γέροντα για να ακούσεις προφητικό λόγο, να διαβάσει την Αποκάλυψη και τους Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης (Δανιήλ, Ησαϊα, Ιεζεκιήλ, Ιερεμία, Ζαχαρία κλπ.);
Ο Δανιήλ μάλιστα, όπως έχω ξαναγράψει, έχει προφητέψει πολλά και για τις έσχατες μέρες....για το Μέγα Αλέξανδρο, για το Ελληνικό Έθνος κλπ.
Διαβάζοντας αυτά που γράφεις και βλέποντας ότι σου αρέσει να ασχολείσαι με τα μελλούμενα, σκέφτηκα να σε ρωτήσω:
Μήπως θα ήταν καλύτερα αντί να τρέχεις από γέροντα σε γέροντα για να ακούσεις προφητικό λόγο, να διαβάσει την Αποκάλυψη και τους Προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης (Δανιήλ, Ησαϊα, Ιεζεκιήλ, Ιερεμία, Ζαχαρία κλπ.);
Ο Δανιήλ μάλιστα, όπως έχω ξαναγράψει, έχει προφητέψει πολλά και για τις έσχατες μέρες....για το Μέγα Αλέξανδρο, για το Ελληνικό Έθνος κλπ.
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
Μα φυσικό είναι όταν έχεις 6 με 8 ώρες την ημέρα εκκλησιασμό και μετά δουλεύεις κιόλας γιατί αν δεν δουλέψεις δεν θα μείνει τίποτα στο μοναστήρι, τότε που χρόνος για άλλα.
Η ενημέρωση μπορεί να υπάρξει αν κάποιος ρωτάει ή ενδιαφέρεται αλλά θέλει να έχεις και όρεξη να μάθεις.
Από ότι είδα και εγώ και συμπέρανα δεν ξέρουνε και πολλά για το τι γίνεται έξω.
Ούτε εγώ ήξερα όταν ήμουν φαντάρος, αλλά στα σίγουρα δεν ξέρω, έτσι φάνηκε.
Όσο για την διορατηκότητα του Πάτερ Παΐσιου αυτή για μένα υπήρξε και εκεί στέκομαι.
Και λέω υπήρξε γιατί αυτή βλέπουμε να αφηγούνται με πολλές ιστορίες αυτοί που τον έζησαν.
Κιρίως φαίνεται από τα πνευματικά περιστατικά και από την σιγουριά που έχουν τα λόγια του στις προφητείες.
Η ενημέρωση μπορεί να υπάρξει αν κάποιος ρωτάει ή ενδιαφέρεται αλλά θέλει να έχεις και όρεξη να μάθεις.
Από ότι είδα και εγώ και συμπέρανα δεν ξέρουνε και πολλά για το τι γίνεται έξω.
Ούτε εγώ ήξερα όταν ήμουν φαντάρος, αλλά στα σίγουρα δεν ξέρω, έτσι φάνηκε.
Όσο για την διορατηκότητα του Πάτερ Παΐσιου αυτή για μένα υπήρξε και εκεί στέκομαι.
Και λέω υπήρξε γιατί αυτή βλέπουμε να αφηγούνται με πολλές ιστορίες αυτοί που τον έζησαν.
Κιρίως φαίνεται από τα πνευματικά περιστατικά και από την σιγουριά που έχουν τα λόγια του στις προφητείες.
Φίλε μου Iona έχω διαβάσει την Αποκάλυψη και λίγο από το ίντερνετ τους προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης αλλά δεν είναι τόσο εύκολο λόγο της γραφής που είναι αρχαία να τα καταλάβω όλα.
Εξάλλου οι προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης είναι και δυσκολοκατανόητοι πολλές φορες.
Ενώ στους σύγχρονους προφήτες μας τα κάνουν νιανιά, θα γίνει αυτό θα πάει αυτός εκεί, θα κερδίσει αυτός κ.τ.λ.
Δεν έχω τόσο ενδιαφέρον που λές για αυτά αλλά κατάλαβα ότι θα τα ζήσω και τα είδα ως εφημερίδα χωρίς τις κατινιές και την υποκειμενικότητα των υπάρχων εφημερίδων και Μ.Μ.Ε.
Εξάλλου οι προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης είναι και δυσκολοκατανόητοι πολλές φορες.
Ενώ στους σύγχρονους προφήτες μας τα κάνουν νιανιά, θα γίνει αυτό θα πάει αυτός εκεί, θα κερδίσει αυτός κ.τ.λ.
Δεν έχω τόσο ενδιαφέρον που λές για αυτά αλλά κατάλαβα ότι θα τα ζήσω και τα είδα ως εφημερίδα χωρίς τις κατινιές και την υποκειμενικότητα των υπάρχων εφημερίδων και Μ.Μ.Ε.