Αδελφή μου, μην με παρεξηγείς, χιούμορ προσπάθησα να κάνω! Γι' αυτό και τα εισαγωγικά στις λέξεις - κλειδιά!ROMFAIA έγραψε:
Σαν καθαρός λοιπόν από πάσαν νόσον ειπέ σε με την ακάθαρτον, πού ο λόγος μου υπήρξε αιρετικός και θα σου το χρεωστω στην αιωνιότητα. Γιατί αμαρτωλή γνωρίζω πως είμαι και μάλιστα περισσότερο από τον καθενα σας, αλλά αιρετική από που και ως που...?
Σερφάρετε την ώρα της δουλειάς σας; Πόσο χριστιανικό είναι;
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Στο αιρετική όμως δεν τα εβαλες τα ρημαδια τα εισαγωγικά.....Και γνωρίζεις ότι το να με αποκαλεί ετσι κάποιος ειναι λιγακι σαν να μου πατα τον κάλο...
Λοιπόν γιατρέ μου και καλέ μου γείτονα, το καταλαβα το χιούμορ σου αλλά ειχα και εναν λογισμό μπας και το εννοείς....
Από ότι φαινεται τελικά όλοι μας για την πυρα είμαστε.....
Λοιπόν γιατρέ μου και καλέ μου γείτονα, το καταλαβα το χιούμορ σου αλλά ειχα και εναν λογισμό μπας και το εννοείς....
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να με συγχωρείς αδελφή μου, έχεις απόλυτο δίκαιο!ROMFAIA έγραψε:Στο αιρετική όμως δεν τα εβαλες τα ρημαδια τα εισαγωγικά.....Και γνωρίζεις ότι το να με αποκαλεί ετσι κάποιος ειναι λιγακι σαν να μου πατα τον κάλο...
Όσον αφορά τους αιρετικούς, έχω την άποψη ότι μόνον κάποιος αρμόδιος (κληρικός, βέβαια) μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιον ως αιρετικό!
Αλλά πάλι ξεχάστηκα στο σερφάρισμα και πρέπει να "δραπετεύσω"!
Ο Θεός να μας χαρίζει υπομονή, δύναμη και πίστη!