φοβοι....

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

lookfor
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από lookfor »

fousca έγραψε:και αν όμως εμφανιστεί που είμαι μόνη? υπάρχει περίπτωση? τι πρέπει να κάνω? φοβάμαι ακόμα και προσευχή να κάνω. μου χει σφηνωθεί η ιδέα στο μυαλό. αφού εκείνη τη μέρα βγήκα στο μπαλκόνι και καθόμουν.
Να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

lookfor έγραψε:
fousca έγραψε:και αν όμως εμφανιστεί που είμαι μόνη? υπάρχει περίπτωση? τι πρέπει να κάνω? φοβάμαι ακόμα και προσευχή να κάνω. μου χει σφηνωθεί η ιδέα στο μυαλό. αφού εκείνη τη μέρα βγήκα στο μπαλκόνι και καθόμουν.
Να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω
Αγαπητοί αδερφοί και αδερφές,
Αν δεν κάνουμε προσευχή από φόβο του πονηρού, τότε ακριβώς
μας νίκησε, γινόμαστε περίγελος των δαιμόνων και προκαλούμε λύπη στο Θεό
μας Ιησού Χριστό. Θέλει λίγο θάρρος και παληκαριά και όλα θα πάνε καλά.
Εμείς δεν είμαστε σε πνευματική κατάσταση για τέτοιες μιαρές εμφανίσεις ούτε βέβαια για εμφανίσεις Αγγέλων, Αγίων...
Η ευχή, εξομολόγηση, ο Σταυρός, η Θεία Κοινωνία που προαναφέρθηκαν είναι τα όπλα μας στο νοερό πόλεμο.
Πάντως όπως λέει ο Αγιος Αντώνιος, ότι ο φόβος είναι ένα μέσο του
πονηρού για να μην προσευχηθούμε και τον προκαλεί με θεατρινισμούς και ψευτιές του νου. Αν τον περιφρονήσουμε θα φύγει ηττημένος.
Χαίρετε.
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το αναφέρω (το σκέφτομαι μέρες), αλλά εγώ είχα πριν λίγα χρόνια μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία.
Και όπως βλέπετε επέζησα !!!
Προς το παρόν τουλάχιστον...

fousca δεν πρέπει να φοβάσαι με τίποτα. Η προσευχή μας είναι πολύ ισχυρότερη από ο,τιδήποτε. Όποιος κάνει πνευματικό αγώνα θα συναντήσει σίγουρα εμπόδια, αλλά χρειάζεται γενναιότητα και απόλυτη εμπιστοσύνη στο Θεό.
Δεν υπάρχει περίπτωση ο Θεός να αφήσει κανέναν μας να χαθεί.
Συμφωνώ με fotio : έχουμε πανίσχυρα όπλα.
fousca
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από fousca »

Aγαπητή cordelia
όταν λές"είχα μια πολύ δυσ΄΄αρεστη εμπειρία" τι εννοείς? :?:
μπορείς να γίνεις πιο σαφής????
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

fousca έγραψε:ΣΥΓΧΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ. ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ?????
ΣΑς ΕΤΥΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ????? :?: :?: :?:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ.
'Εχω την εντύπωση ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των Χριστιανών οι δαίμονες δεν εμφανίζονται οπτικά! Τους ταλαιπωρούν μέσω των παθών τους! Αν βέβαια φτάσει κάποιος στο σημείο να έχει νικήσει τα πάθη του, ΤΟΤΕ (και μόνον τότε), νομίζω, ότι έχουμε εμφανίσεις των δαιμόνων! Όπως συνέβη και στον μακαριστό Γέροντα!
Ο Θεός γνωρίζει πολύ καλά τις δυνάμεις μας και δεν επιτρέπει στον πονηρό να μας πειράζει πέραν κάποιου σημείου (διαφορετικό για κάθε άνθρωπο)! Αυτός θεωρώ ότι είναι ο λόγος που δεν έχουμε και την οπτική επαφή!
Αν πάλι κάνω λάθος, ζητάω συγγνώμη, αλλά κάποιος αδελφός, ή αδελφή, ας μας ενημερώσει για το τι ισχύει!
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

Και πάλι δεν είμαι σίγουρη αν κάνω καλά που το αναφέρω, γιατί δεν θέλω να τρομάξεις ή να βάλω λογισμούς σε κάποιους. Απλά σκέφτηκα ότι το να συζητηθεί ίσως και να είναι για καλό, δεδομένου ότι όπως είπα δεν νομίζω ότι έπαθα τελικά κάτι ως χριστιανή (χαριτολογώντας είπα ότι επέζησα).

Πριν μερικά χρόνια πιστεύω ότι είδα έναν δαίμονα νύχτα. Ξέρω ότι κάποιοι θα με ειρωνευτούν και θα σκεφτούν ότι ήταν απλώς εφιάλτης κλπ. Δεν θέλω να κάνω περιγραφές τύπου θρίλερ και μάλλον αυτό δεν ωφελεί. Ήταν πάντως η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου σε μία περίοδο που βίωνα μόνιμη ταραχή. Είχα βρει και κάποια σατανικά-μαγικά πράγματα σπίτι μου. Είχα αρχίσει να διαβάζω τις σχετικές ευχές της εκκλησίας και νομίζω ότι βρήκε ο πονηρός ευκαιρία να με πειράξει.

Απλά θέλω να πω ότι η δύναμη της προσευχής είναι τεράστια άσχετα με τις αμαρτίες του καθενός μας (αναφέρεις κάπου ότι της δικής σου είναι πολύ μικρή - δεν είναι έτσι σίγουρα).

Μην σε ανησυχεί τίποτα γιατί ο Θεός είναι πάντα μαζί μας.
friend
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από friend »

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
fousca
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από fousca »

αΓΑΠΗΤΈ FRIEND ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.
ΜΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
friend
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από friend »

οπως σου είπα και στην αρχη αγαπητή fousca δεν εχεις να φοβηθεις κάτι,οσο για το σχολιο για να το βαλω εκει συμαινει οτι καπου το βρηκα :D :D :D :D :o :o :lol: :lol:
fousca
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από fousca »

8) :lol: :o 8O :D :) :roll: :wink:
:P
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”