Είναι η Αλήθεια μου.

Συζητήστε με τα μέλη μας για τύχον θαύματα που είδατε, αισθανθήκατε ή σας τα εξιστόρησαν φίλοι και γνωστοί σας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
theodore
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Είναι η Αλήθεια μου.

Δημοσίευση από theodore »

Θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ την δική μου αλήθεια.Την αλήθεια που έζησα.Την αλήθεια που άλλαξε την ζωή μου.Δεν θέλω να σας πώ πολλά λόγια.Ούτε υπερβολές.Ακούστε με λοιπόν....
Εχω τρία παιδιά.Τρία αγόρια.Είμαι σχετικά νέος στην ηλικία.Είμαι 39 χρονών.Όταν γεννήθηκε ο δεύτερος γιός μου, ο Αλέξης, διαπιστώθηκε μετά από έξη μήνες ότι έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.Συγκεκριμένα δεν μπορούσε στην ηλικία των 6μηνών να στηρίξει το κεφάλι του.Ο νευροχειρουργός μας είπε ότι αυτή η πάθηση ,εαν θυμάμαι καλά, λέγεται kick bombing.Μπορεί να αποκατασταθεί μας είπε στο χρόνο αλλιώς θα πρέπει να κάνουμε αξονική τομογραφία για να γίνει διάγνωση.Δόξα τω θεώ δεν χρειάσθηκε.Δυστυχώς στην συνέχεια, μόλις ο Αλέξης μου πήγε στην ηλικία των 3 ετών δεν μιλούσε.Εβγαζε άναρθρες καυγές.Εγινε επίσκεψη σε παιδοψυχολόγους.Η διάγνωση ήταν "καθυστέρηση ψυχοκινητικής ανάπτυξης και λόγου".Κάναμε εργασοθεραπεία , λογοθεραπεία για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.Σε κάποια δύσκολη στιγμή της θεραπείας του Αλέξη, η λογοθεραπεύτρια του μας εκμυστηρεύεται ότι φοβάται για τον Αλέξη ότι μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα(καθυστέρησης, αδυναμία προσοχής, ανωριμότητας).Τότε πήρα την μεγάλη απόφαση.Μεγάλη την λέω γιατί τότε ήμουν "πολυ μικρός" στην πίστη μου.Αποφάσια να πάω στον Αγιο Γεράσιμο να ζητήσω την βοήθεια του.Πήγα και ζήτησα την βοηθειά του.Πίστευα ότι θα με βοηθούσε.Μόλις επέστρεψα τα πράγματα μετά απο ένα μήνα πήγαιναν καλύτερα για τον Αλέξη.Ξεκινώ να πάω να τον ευχαριστήσω.Δυστυχώς λόγω χειμώνα εχει απαγορευτικό και το καράβι δεν μπορεί να φύγει από την Πάτρα.Δεν μπορούσα να περιμένω, ήταν Σαββατοκύριακο και δούλευα την Δευτέρα.Ξαναδοκιμάζω μετά απο 3 μήνες.Φθάνω στην Πάτρα και πάλι δεν έχει καράβι επειδή έτυχε και χάλασε και περιμένουν το επόμενο.Δεν το έβαλα κάτω.Περίμενα μέχρι τις 4.30 το απόγευμα που ήρθε τελικά.Μόλις έφθασα στην Κεφαλονία κατευθύνθηκα στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ.Στις 3.50 ξημερώματα ξύπνησα για την θεία λειτουργία.Η ατμόσφαιρα ήταν κατανυκτική.Γονάτισα μπήκα στο Ιερό ναό και έφθασα μπροστά στην Λάρνακα του Αγίου.Εμεινα εκεί γονατιστός για 10-15 λεπτά και ευχαριστούσα τον Αγιο μέσα απο την ψυχή μου.Μόλις σηκώθηκα όρθιος είδα κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου.Πάνω απο την λάρνακα υπάρχουν τρία καντήλια.Αυτά πήγαιναν μια δεξιά-μια αριστερά με σταθερό ρυθμό.Εκείνη την στιγμή νόμισα ότι κάνω λάθος ή οτι φυσά αέρας.Κοίταξα και τα άλλα καντήλια του Ναού.Ηταν σταθερά.Ξέρετε τι έκανα ? Βγήκα απο τον Ιερό Ναό και ξαναμπήκα.Είδα πάλι το ίδιο.Τα τρία καντήλια να πηγαίνουν δεξιά-αριστερά με σταθερό ρυθμό.Μόλις τελείωσε η λειτουργία στις 5.50 περίπου σταμάτησαν και αυτά.Αξιώθηκα , αν και δεν είμαι άξιος, και είδα αυτό.Μου χάρισε ο Αγιος αυτή την στιγμή.
Αυτές οι στιγμές θα μείνουν ανεπανάληπτες χαραγμένες στην ψυχή μου για όσο ζώ.
Οταν επέστρεξα στην ΑΘΗΝΑ σταμάτησα με τον μηχανάκι μου έξω απο την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Πανόρμου.Ηθελα να ανάψω μια λαμπάδα.Είχα στην τσέπη μου όμως μόνο 5 ευρώ.Δεν είχα άλλα.Ρωράω την νεοκόρο πόσο κάνει ? Μου απαντά 3 ευρώ.Ντράπηκα να ζητήσω ρέστα.Βγήκα απο την εκκλησία και όπως πάω να ανέβω στο μηχανακι μου τι βλέπω ? Bλέπω ένα νομισμα των 2 ευρώ που έιναι σχεδόν όρθιο στο κάτω μέρος του πεζοδρομίου και δίπλα στην μπροστινή ρόδα απο το μηχανάκι μου.Καταλάβατε τι έγινε ? Ο Αλέξης μου είναι σήμερα 7 ετών πηγαίνει στην Α τάξη Δημοτικού και μαθαίναι και ΑΓΓΛΙΚΑ.
Αυτή είναι η δική μου Αλήθεια και ελπίζω ότι θα με αξιώσει ο Θεός να βρώ όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ της ψυχής μου.
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία σας.
ROMFAIA
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ROMFAIA »

Τις Θεός Μέγας ως ο Θεός ημών !!!!
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΕΙ
ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
silver
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από silver »

===============================================
Ο tkostop έγραψε :
Αυτή είναι η δική μου Αλήθεια και ελπίζω ότι θα με αξιώσει ο Θεός να βρώ όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ της ψυχής μου.

Κατ' αρχάς να σε καλωσορίσω στην ομήγυρή μας, αδελφέ.

ιδού δη τι καλόν ή τι τερπνόν, αλλ' ή το κατοικείν αδελφούς
επί τω αυτώ ( Ψαλμ. ρλβ:1 ).

Σου εύχομαι ο Κύριος να εκπληρώσει την ωραία σου επιθυμία, και να βρείς
την Μία και Μοναδική Αλήθεια της ψυχής σου.

Νάσαι καλά.

==============================================
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

tkostop,

πολύ συγκινητικό και "τονωτικό" για την πίστη μας.
Σ' ευχαριστώ γιατί μετά από μία άχαρη ημέρα μου θύμισες τι είναι σημαντικό.

Θα ήταν πολύ ωραίο αν στην ενότητα αυτή κατέθετε κάθε ένας από εμάς τη δική του Αλήθεια.

Νομίζω πως όλοι μας λίγο - πολύ έχουμε στιγμές που έχουμε αισθανθεί την παρουσία και την επέμβαση του Θεού στη ζωή μας.

Να χαίρεσαι τα παιδιά σου.
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

ειδατε τι γινεται αν εχουμε πιστη στον ΘΕΟ?χαιρομαι παρα πολυ για αυτο που σου συνεβει.
fousca
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από fousca »

Αγαπητέ tkstop
αυτό που μας διηγήθηκες ήταν πολύ καλό για να ενισχήσουμε την πίστη μας. Τέτοιες ιστορίες αληθινές μας θυμίζουν καθημερινά το πόσο μικροί ήμαστε και ο θεός μας υπολογίζει τόσο πολύ και μας δείχνει τα σημάδια του. Βοηθάει στα προβλήματά μας και δεν είναι αμέτοχος όπως πιστεύουν πολλοί.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ. :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θαύματα”