filotas έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα, αφού ο άνθρωπος σηκώθηκε κι έφυγε, εσείς εδώ τι μείνατε να συζητάτε;
Δεν μένει μόνο παρά ν΄αποδείξετε ότι δε χρειάζεστε συντονιστή και τα καταφέρνετε και μόνοι σας, όπως είπε ο Χρήστος.
Φίλιππε, ευτυχώς εσένα σου δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, μπορείς να μείνεις. :D :D . Μη μείνει και το forum τελείως ακέφαλο .
Εσύ αγαπητέ Φιλώτα που μιλάς σε δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο....και όχι σε πρώτο, θέτοντας τον εαυτό σου εκτός, δεν μας είπες...θέλεις ή όχι τον Νίκο συντονιστή;
Η είσαι το alter ego του Νίκου;
Φιλώτα είναι αήθες όταν υποτιμάται η νοημοσύνη των άλλων.
Ο έχων οφθαλμούς ορά και ο έχων ώτα ακουέτω.
Είναι λυπηρό όταν παίζεται από μερικούς το θέατρο του παραλόγου, όντας σε ορθόδοξο χώρο συνομιλιών,νομίζοντας οι πρωταγωνιστές οτι αμβλύνουν με αυτό τον τρόπο το οξύτονο τών αντιπαραθέσεων.
Το παιχνίδι έχει όμως αναγνωρισιμότητα από κάποιους, και ας σταματήσει πλέον.
anny έγραψε:Φιλώτα είναι αήθες όταν υποτιμάται η νοημοσύνη των άλλων.
Ο έχων οφθαλμούς ορά και ο έχων ώτα ακουέτω.
Είναι λυπηρό όταν παίζεται από μερικούς το θέατρο του παραλόγου, όντας σε ορθόδοξο χώρο συνομιλιών,νομίζοντας οι πρωταγωνιστές οτι αμβλύνουν με αυτό τον τρόπο το οξύτονο τών αντιπαραθέσεων.
Το παιχνίδι έχει όμως αναγνωρισιμότητα από κάποιους, και ας σταματήσει πλέον.
Πάντα δεικτική και "αγρια" ...
Χρ.
ΥΓ1. Νομίζω το δεικτική γράφεται με ει αλλα μπορεί και με η
ΥΓ2. Μην ξενχάς την καλή προαίρεση και δωσε λίγο "λάσκα" - ολοι μας το χρειαζόμαστε
ΥΓ3. Θεσσαλονίκη έρχεσαι καθόλου ?
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Θέλω να εκφράσω την θλίψη μου για την αποχώρηση των δύο συντονιστών και να εκφράσω γραπτά την επιθυμία μου να επιστρέψουν το γρηγορότερο δυνατόν!
Θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου για όσους αδελφούς δυσανασχετούν που κάποιος τους βάζει όρια για το πώς θα εκφράσουν αυτά που θέλουν (όχι τόσο για το περεχόμενο του λόγου τους, αλλά για τον τρόπο που το εκφράζουν).
Πώς φθάσαμε στο σημείο να μην ανεχόμαστε καμία παρατήρηση;
Ποιοί είμαστε εμείς που έχουμε το ακαταλόγιστο;
Είναι η πρώτη φορά που εκφράζομαι εναντίον αδελφού, ξέρω ότι είναι λάθος και ζητώ εκ των προτέρω να με συγχωρέσετε αδελφοί μου! Θεωρώ όμως απαράδεκτη τη στάση του paratiritis88 όταν αναφέρει για τον nkope "άφησέ μας να αναπνεύσουμε λίγο", ή για τον filtor : "εσύ δεν χρειάζεται να φύγεις" (!!)
Μήπως αδελφέ μου γράφουμε στο δικό σου forum στο οποίο ΕΣΥ είσαι ο αρχηγός που αποφασίζει ποιοί είναι οι καλοί και μπορούν να φύγουν και ποιοί όχι, επομένως πρέπει να φύγουν;
Γίναμε όλοι αρχηγοί και η μόνη μας ανησυχία είναι να μην πειραχτούν "τα κεκτημένα και αναφαίρετα δικαιώματά μας"! Τι κοσμική συμπεριφορά είναι αυτή;
Τέλος θα συμφωνήσω 100% με την melpomeni, της οποίας τα κείμενα είναι αυτά που θα περίμενε κανείς να βρει σε ένα Χριστιανικό forum.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.