Στο Άγιον Όρος ο Δαλάι Λάμα;
Συντονιστής: Συντονιστές
Στο Άγιον Όρος ο Δαλάι Λάμα;
Να επισκεφθεί την Ελλάδα ξεκινώντας από το 'Αγιον Όρος θέλει ο Δαλάϊ Λάμα όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός εξωτερικών κ. Πέτρος Δούκας μετά από συνάντηση που είχε με τον εξόριστο πνευματικό ηγέτη του Θιβέτ. Ο Δαλάϊ Λάμα χάρισε στον Έλληνα πολιτικό ένα λευκό σάλι, ως σύμβολο ειρήνης και αδελφότητας.
Πηγή: RNN
22.11.2007
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ...............................
Πηγή: RNN
22.11.2007
ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ...............................
-
- Βασικός Αποστολέας
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Πέστα, Χρυσόστομε!!!IOANNISBATATZHS έγραψε:απο τη στιγμή που είναι ανήρ, δικαιούται να παει !
ποιός φοβάται από την άφιξη του ; Η ορθοδοξία ; Οι μοναχοί ;
Άσε που μπορεί να σαγηνευτεί από το όλο σκηνικό και να αλλαξοπιστήσει.
Και βουδιστές έχω συναντήσει στο Άγιον Όρος. Ο καθείς με την τρέλα του...
Επιτέλους, και λίγη λογική δεν βλάπτει κάπου-κάπου
καλα,οπωσδηποτε κανεις δεν εχει να φοβηθει μια τετοια επισκεψη!και ιδιως στο αγιον ορος!απλως ειναι τοσο ..."αταιριαστη" μια τετοια παρουσια σ αυτον τον αγιο χωρο,που-οσο να ναι-,οταν τους βλεπεις ολους αυτους μεσα στο χωρο της μετανοιας σου,σε..ξενιζει...!!!σου δημιουργει μια ...παγωνια,μια "ανοστη γευση" στη ψυχη!!!
δεν ξερω.γνωμη μου....
δεν ξερω.γνωμη μου....
strumfi έγραψε:Πέστα, Χρυσόστομε!!!IOANNISBATATZHS έγραψε:απο τη στιγμή που είναι ανήρ, δικαιούται να παει !
ποιός φοβάται από την άφιξη του ; Η ορθοδοξία ; Οι μοναχοί ;
Άσε που μπορεί να σαγηνευτεί από το όλο σκηνικό και να αλλαξοπιστήσει.
Και βουδιστές έχω συναντήσει στο Άγιον Όρος. Ο καθείς με την τρέλα του...
Επιτέλους, και λίγη λογική δεν βλάπτει κάπου-κάπου
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Τό ιδιο ειχε αισθανθει ο Π Παισιος μεσα στο αρεοπλανοalithis έγραψε:απλως ειναι τοσο ..."αταιριαστη" μια τετοια παρουσια σ αυτον τον αγιο χωρο,που-οσο να ναι-,οταν τους βλεπεις ολους αυτους μεσα στο χωρο της μετανοιας σου,σε..ξενιζει...!!!σου δημιουργει μια ...παγωνια,μια "ανοστη γευση" στη ψυχη!!!
Ας με βοηθησει οποιος θυμαται που πηγαινε; [Αυστραλια η ΗΠΑ]
Ελεγε οτι ξαφνικα ειχε αισθανθει μια ασχημη κατασταση μια παγωμαρα στην καρδια του .
Τελικα καποιος του ειπε οτι βρισκονται επανω απο το δαιμονοκρατουμενο Θιβετ.
Να κανουμε και λίγο πλακα τωρα,πιστευω αν μπει Ορος ο Λαμα [που δεν προκειτε] θα του την πέσουν τα γατιά μολις πατησει το ποδι του Δάφνη

Ειναι Μεγαλωμενα και αυτα εκει και εχουν απίστευτα ενστικτα

-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
Ξεχνάς να δείς και την περίπτωση να είχαν σταλθεί εκεί για κατασκοπεία και τώρα να αναμένουν να προυπαντήσουν τον αναμενόμενο ... ηγέτη τους !!!stratos έγραψε:...Να κανουμε και λίγο πλακα τωρα,πιστευω αν μπει Ορος ο Λαμα [που δεν προκειτε] θα του την πέσουν τα γατιά μολις πατησει το ποδι του Δάφνηκαι δεν θα εχει καμια ορεξη να μπει ποιο μεσα
Ειναι Μεγαλωμενα και αυτα εκει και εχουν απίστευτα ενστικτα

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...