Μία απλή πρόταση ξεκαθαρισμού

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
anny
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από anny »

Αγαπητέ Ηλία, μόνο οι εθελετοφλούντες δεν βλέπουν τι συμβαίνει και τι συντελείται.
Μόνο εκείνοι που βλέπουν την Οικουμενιστική κίνηση ως μεμονωμένο και αποσπασματικό εκκλησιαστικό γεγονός, και όχι ως μέρος του έργου της παγκόσμιας επιβολής "Νέας συνειδητότητας αγάπης" των λαών.
Ηλία, τα πάντα γύρω μας οδεύουν με ταχύτατους ρυθμούς στην εγκαθίδρυση της Πανθρησκείας.
Οι Ορθόδοξοι, οι Παπικοί, οι Πρωτεστάντες, οι Μουσουλμάνοι, οι Ινδουϊστές, οι Ταοϊστές, οι Βουδιστές, όλοι "αγαπητικά"ενωμένοι συμπροσεύχονται στον "Θεό".
Ποιόν Θεό;
Απάντησέ μου σε παρακαλώ.
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

Είπαμε ασχημα πραγματα αυτα αλλα τι να κανουμε;
Τι νά κανω;

Κάνε καμιά πρόταση
Εικόνα
anny
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από anny »

Ηλία, "Φωνή λαού, οργή Θεού".
Ο λαός πάντα ήταν εκείνος που περιφρουρούσε.
Αυτός ο λαός τώρα είναι "ωσεί απών".
Το μόνο που προτείνω είναι προσευχή.
Και ας αφήνονται κάποιοι αφελφοί να καυτηριάζουν τα κακώς κείμενα.
Στη περίοδο της εικονομαχίας ο περίφημος μορφωμένος Πατριάρχης Αντώνιος Α' ήταν εικονοκλάστης.
Αν δεν υπήρχε ο λαός που "μάτωνε"για τις εικόνες, ο Αγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός, που του έκοψαν το χέρι για να μην ελέγχει γράφοντας μύδρους κατά του Πατριάρχη και του Αυτοκράτορα, και που η Παναγία μας με θαυματουργικό τρόπο του το "ξανακόλλησε",ο Αγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης, και άλλοι Αγιοι, θα παραδινόταν σε μας τους αναξίους ορθοδόξους του σήμερα, η πίστη μας ανόθευτη;
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

anny έγραψε:Αγαπητέ Ηλία, μόνο οι εθελετοφλούντες δεν βλέπουν τι συμβαίνει και τι συντελείται.
Μόνο εκείνοι που βλέπουν την Οικουμενιστική κίνηση ως μεμονωμένο και αποσπασματικό εκκλησιαστικό γεγονός, και όχι ως μέρος του έργου της παγκόσμιας επιβολής "Νέας συνειδητότητας αγάπης" των λαών.
Ηλία, τα πάντα γύρω μας οδεύουν με ταχύτατους ρυθμούς στην εγκαθίδρυση της Πανθρησκείας.
Οι Ορθόδοξοι, οι Παπικοί, οι Πρωτεστάντες, οι Μουσουλμάνοι, οι Ινδουϊστές, οι Ταοϊστές, οι Βουδιστές, όλοι "αγαπητικά"ενωμένοι συμπροσεύχονται στον "Θεό".
Ποιόν Θεό;
Τον Αντιχριστο.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ακριβώς! Ο Αντίχριστος! Το περιγράφει πολύ ωραία ο Γέροντας Παΐσιος :

Αποσπάσματα από το βιβλίο «ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΛΟΓΟΙ Β΄ : ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ»

(σελ. 176)

Οικουμενισμός, Κοινή Αγορά, ένα κράτος μεγάλο, μια θρησκεία στα μέτρα τους. Αυτά είναι σχέδια διαβόλων. Οι Σιωνιστές ετοιμάζουν κάποιον για Μεσσία. Γι’ αυτούς ο Μεσσίας είναι βασιλιάς, δηλαδή θα κυβερνήσει εδώ στη γη. Οι Ιεχωβάδες, κι αυτοί αποβλέπουν σε έναν βασιλιά επίγειο. Θα παρουσιάσουν οι Σιωνιστές έναν και οι Ιεχωβάδες θα τον δεχθούν. Θα πουν : «Αυτός είναι». Θα γίνει μεγάλη σύγχυση. Μέσα στη σύγχυση αυτή όλοι θα ζητούν έναν Μεσσία για να τους σώσει. Και τότε θα παρουσιάσουν κάποιον που θα πει : «Εγώ είμαι ο Ιμάμης, εγώ είμαι ο Πέμπτος Βούδας, εγώ είμαι ο Χριστός που περιμένουν οι Χριστιανοί, εγώ είμαι αυτός που περιμένουν οι Ιεχωβάδες, εγώ είμαι ο Μεσσίας των Εβραίων». Πέντε εγώ θα έχει!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”