Τέτοιες ενώσεις είναι πραγματικά ευπρόσδεκτες

Ότι έχει σχέση με την Ορθοδοξία γενικότερα.

Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές

Απάντηση
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χαίρετε εν Κυρίω

Δημοσίευση από Melpomeni »

Alefteris έγραψε:Κοιτάμε το δεντρό και χάσαμε το δάσος μου φαίνετε. Ο ένας κατηγορεί τον αλλόν για το ποιός είναι πιο πιστός και πιο νομοκανονικός σωστός, ποιός ξέρει καλύτερα από τον αλλόν,ποιός είναι του Παλαιού και ποιός του Νέου, άλλοι κατηγορούν γιατί ομιλούμε περί Αγάπης και μας μέμφονται, άλλοι μας μέμφονται επειδή δεν ομιλούμε όπως εκεινοί αλλά με πνεύμα αγάπης και προσευχής. Δε ντρεπόμαστε λίγο? Για αυτούς που μου είπαν οτι ομιλώ όλο περι Αγάπης καλό θα ήταν να γνωρίζουν πως ο Χριστός Αγάπη κήρυξε και όχι διχόνοιες όπως εδώ μέσα, ο Χριστός μας δίδαξε ταπείνωση και όχι φανφαρολογίες μερικών εδω μέσα που παρατηρώ. Έχουμε να χωρισούμε κάτι και είμεθα χωρισμένοι? Αμφισβητή κάποιος ότι ο Θεός Αγάπη εστίν? Νομίζω πως όλοι και του Παλαιού και του Νέου διαβάζουμε το ίδιο Ευαγγέλιο τους ίδιους Αποστόλους και τους ίδιους Πατέρες της εκκλησίας! Προς τί λοιπόν αντιδράτε και κατηγορείτε? Τώρα ας ομιλήσουν αυτοί που θέλουν πάλι να με μεμφθούν με Αγάπη θα τους ακούσω και ας με κορο'ι'δεύουν έπειτα! Εύχεσθε
Αδελφε μου,επειδη συχνα εγω οταν διαβαζω περι αγαπης με πιανει αλλεργια,σου λεω οτι αυτο συμβαινει επειδη εχω ευαισθητοποιηθει απο την Νεοεποχητικη ατελειωτη αγαπολογια,εν ονοματι της οποιας παιρνουμε και δινουμε αδεια για καθε τι που μας συμφερει η μας ταιριαζει,παραποιουμε εννοιες,αποφευγουμε καθε ευθυνη, σχετικοποιουμε τα παντα και εθελοτυφλουμε μπροστα στην αληθεια.Εν ονοματι αυτης της αγαπης,διαλυουμε οικογενειες,σκοτωνουμε αγεννητα παιδια,γκρεμαμε θεσμους και ετοιμαζουμε το δρομο του Αντιχριστου.
Αν εσυ μιλωντας για αγαπη,δεν εννοουσες αυτου του ειδους την "αγαπη",αλλα την κατα Χριστον Αγαπη,τοτε,κανεις εδω δεν μπορει να διαφωνησει μαζι σου.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Ierodiakonos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ierodiakonos »

Μόνοσ δια την κατά Χριστόν Αγάπη ομιλώ διότι μόνον αυτήν σώζει αδελφή μου! Πουθενά δεν ομίλησα και δεν έγραψα για την αγάπη που ανέφερες. Τί τελειότερον, ωραιότερον και πνευματικότερον από το να Αγαπάς τον Χριστό? Με μέμφονται διότι ομιλώ για αύτην την Αγάπη αλλά εγώ τους αγαπώ και πάλι. 'Ισως να θεωρούμε ''ρομαντικός'' και ''γραφικός'' που ομιλώ για Αγάπη, αλλά αν πάσχουμε σήμερα σε πολλά είναι διότι δεν Αγαπάμε και αφήνουμε τον εγωισμό μας να μας οδηγεί. Αυτό ισχυεί στην περίπτωση του Παλαιού και του Νεού ημερολογίου, κανείς δεν κάμνει πισω και ο καθένας για τους δικους του λόγους (θέσεις, αξιώματα, φήμη, χρήματα κτλπ.) τίποτα πνευματικό δεν μας χωρίζει τα υλικά μας χωρίζουν. Ε! ας είμαι μόνος μου λοιπόν να φωνάζω για Αγάπη και ας με κατηγορούν κάποιοι εδω μέσα! Εύχεσθε
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

Alefteris έγραψε:Μόνοσ δια την κατά Χριστόν Αγάπη ομιλώ διότι μόνον αυτήν σώζει αδελφή μου! Πουθενά δεν ομίλησα και δεν έγραψα για την αγάπη που ανέφερες. Τί τελειότερον, ωραιότερον και πνευματικότερον από το να Αγαπάς τον Χριστό? Με μέμφονται διότι ομιλώ για αύτην την Αγάπη αλλά εγώ τους αγαπώ και πάλι. 'Ισως να θεωρούμε ''ρομαντικός'' και ''γραφικός'' που ομιλώ για Αγάπη, αλλά αν πάσχουμε σήμερα σε πολλά είναι διότι δεν Αγαπάμε και αφήνουμε τον εγωισμό μας να μας οδηγεί. Αυτό ισχυεί στην περίπτωση του Παλαιού και του Νεού ημερολογίου, κανείς δεν κάμνει πισω και ο καθένας για τους δικους του λόγους (θέσεις, αξιώματα, φήμη, χρήματα κτλπ.) τίποτα πνευματικό δεν μας χωρίζει τα υλικά μας χωρίζουν. Ε! ας είμαι μόνος μου λοιπόν να φωνάζω για Αγάπη και ας με κατηγορούν κάποιοι εδω μέσα! Εύχεσθε
Τοτε,κι εγω μαζι σου !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ορθοδοξία”