Υπέρ ή Υπέρ ;
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ξέχασες τον Αλαβάνο (Ο Θεός να τον φωτίσει!) και τον Καρατζαφέρη που φωτογραφήθηκε με το περιστέρι επί κεφαλής! Αν πρέπει να εφράσω άποψη για τη φωτογραφία αυτή, μάλλον θα γίνω πολύ βλάσφημος!lovethink έγραψε:Θεέ μου έχε καλά τον Καραμανλή
Τον Παπανδρέου
Την Παπαρήγα
Τη Ντόρα
Τον Μητσωτάκη( εδώ θα αρχίσουν να κουνάνε καντήλια να σπάνε ποτήρια ) χαχαχαχαχα
Χιούμορ κάνω
Μια χαρά τα λες "Aposal"
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
- Έμπειρος Αποστολέας
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Νομίζω ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν εκφράστηκε υπέρ του πολέμου εδώ μέσα, γι' αυτό δεν νομίζω ότι χρειάζεται να επιχειρηματολογούμε για τις φρικαλεότητές του!
Ο πόλεμος, έχω την άποψη, ότι είναι αναπόφευκτο κακό, ΜΟΝΟΝ όταν επιχειρήσουν κάποιοι να μας υποδουλώσουν εθνικά, ή θρησκευτικά!
Ο πόλεμος, έχω την άποψη, ότι είναι αναπόφευκτο κακό, ΜΟΝΟΝ όταν επιχειρήσουν κάποιοι να μας υποδουλώσουν εθνικά, ή θρησκευτικά!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Αχ bre Perlmaster............. τι είναι αυτά που έβαλες; Μας ανατρίχιασες. Είναι λίγο χαζό αυτό το περί πολέμου και όπως μπαίνει από μερικούς. Τον πόλεμο δεν τον επιδιώκουμε αλλά μπορεί να μας επιβληθεί.....οπότε τότε θα βρεθούμε προ οδυνηρών εκπλήξεων αν τα βλέπουμε έτσι τα πράγματα. Σίγουρα σαν χριστιανοί θα είμαστε ειρηνοποιοί. Το είπε άλλωστε: " μακάριοι οι ειρηνοποιοί...". Είπε δε ο Άγιος Νικόδημος, ο οποίος σημειωτέον ήταν πολύ κατά του πολέμου, "αν δεν αμυνθούμε κατά των βαρβάρων ούτε αρετή των νέων μπορεί να υπάρξει ούτε λατρεία, ούτε τίποτε άλλο από τα άριστα και πνευματικά που απολαμβάνουμε εν ελευθερία...". Ο Μέγας Αθανάσιος έλεγε: "όχι μόνο δεν πρέπει να βάλλουμε επιτίμιο στους φονεύσαντες στον πόλεμο υπερ της Πίστεως αλλά αντίθετα αυτοί είναι επαίνου άξιοι...". Σίγουρα ο Πιστός, παρόλα ταύτα, δεν θέλει ούτε στον πόλεμο να σκοτώνει ανθρώπους. Μακάρι να εξασφαλιζόταν μια Παγκόσμια ειρήνη με δικαιοσύνη διαπαντός αλλά η κακία των ανθρώπων δεν το επιτρέπει...
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
Re: ΥΠΕΡ ή ΥΠΕΡ ;
ΥΠΕΡ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΚΑΤΑ του πολέμουIOANNISBATATZHS έγραψε:ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ή ΥΠΕΡ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ; (ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ)
Σε κάλυψα ?

Καλή Σαρακοστή
-
- Βασικός Αποστολέας
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Γιατί δείχνουμε τόσο λίγη εμπιστοσύνη στον Κύριό μας;IOANNISBATATZHS έγραψε:με την συγκεκριμένη δουλική εξωτερική πολιτική, θα γίνεις τούρκικη περιοχή ένα πρωϊνό και δεν θα χει ανοίξει ρουθούνι.
-
- Βασικός Αποστολέας