Περί Άβατου του Αγίου Όρους
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το Άγιον Όρος είναι αγκάθι για τον πονηρό, που του προκαλεί, αιώνες τώρα, αβάσταχτο πόνο! Δεν μπορεί να το αντέξει και γι' αυτό κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το διαλύσει! Είτε με τον πακτωλό χρημάτων που εισρέουν στο Άγιον Όρος, δήθεν ως συντήρηση των μονών, είτε με την κατάλυση του αβάτου!
Όποιος μιλάει για άβατο, κάνει (εκούσια ή ακούσια) αυτό που θέλει ο διάβολος!
Όποιος μιλάει για άβατο, κάνει (εκούσια ή ακούσια) αυτό που θέλει ο διάβολος!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Να το πεις ! Να τις ξεσκεπασεις ! Πως θα τις αντιμετωπισουμε αν δεν ξερουμε πως σκεφτονται ;preloude έγραψε:εγω ξερω γιατι θελουν να καταργηθει το αβατον του αγιου ορους μερικες γυναικειες οργανωσεις αλλα δεν το λεω .
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Δεν πρεπει να επιτρεπουμε σε κανενα να χτυπαει την Εκκλησια η τους θεσμους της. Με καμμια προθεση η αφορμη και κατω απο κανενα προσωπειο δικαιοσυνης και ισοτητας.Tom1 έγραψε:ENNOEITAI ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ,ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ,ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ,ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.ΟΡΙΣΤΕ ΟΥΤΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΝΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ.
ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
Ο μεγαλυτερος φεμινιστης ,(αν μου επιτρεπεται ο ορος) ολων των αιωνων ειναι ο Χριστος. Ο μεγαλυτερος ανθρωπιστης. Αυτος που αγαπησε και ελευθερωσε και τον ανδρα και τη γυναικα. Πουθενα,σε ολη την πορεια του ανθρωπινου γενους,δεν βρηκε η γυναικα αξιοπρεπεια ,αποδοχη, αξιωση και αγαπη, ει μη στην Εκκλησια του Χριστου.
Οι παντος ειδους αγαπολογοι,ανδρες και γυναικες, κατηντησαν τη γυναικα ενα κουρελι ,ενα ειδος εμποριου και μια δολοφονο του αγεννητου παιδιου της.
Και την αποξενωσαν απο το σπιτι του Πατερα της. Την Εκκλησια μας.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
ΔΙΟΡΘΩΣΗ : οσο και να θελουν οι εχθροι της Εκκλησιας ,το Αγιο Ορος δεν προκειται ποτε να επιτρεψει ....κλπ.....κλπ.....κλπANTREAS έγραψε:οσο και να θελουν οι γυναικες το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ δεν προκειται ποτε να επιτρεψει σε γυναικες να μπουνε μεσα..ειναι μια παραδοση που δεν θα παψει ποτε.μονο αν το επιτρεψει ο ΘΕΟΣ.
ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟMelpomeni έγραψε:Δεν πρεπει να επιτρεπουμε σε κανενα να χτυπαει την Εκκλησια η τους θεσμους της. Με καμμια προθεση η αφορμη και κατω απο κανενα προσωπειο δικαιοσυνης και ισοτητας.Tom1 έγραψε:ENNOEITAI ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ,ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ,ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ,ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.ΟΡΙΣΤΕ ΟΥΤΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΝΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ.
ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
Ο μεγαλυτερος φεμινιστης ,(αν μου επιτρεπεται ο ορος) ολων των αιωνων ειναι ο Χριστος. Ο μεγαλυτερος ανθρωπιστης. Αυτος που αγαπησε και ελευθερωσε και τον ανδρα και τη γυναικα. Πουθενα,σε ολη την πορεια του ανθρωπινου γενους,δεν βρηκε η γυναικα αξιοπρεπεια ,αποδοχη, αξιωση και αγαπη, ει μη στην Εκκλησια του Χριστου.
Οι παντος ειδους αγαπολογοι,ανδρες και γυναικες, κατηντησαν τη γυναικα ενα κουρελι ,ενα ειδος εμποριου και μια δολοφονο του αγεννητου παιδιου της.
Και την αποξενωσαν απο το σπιτι του Πατερα της. Την Εκκλησια μας.
Carlos έγραψε:επειδή δεν βλέπω κάποιος να το έχει γράψει, οι συγκεκριμένες γυναίκες είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. και με αυτήν την ιδιότητα κάνανε την συγκεκριμένη πράξη.
Αυτό κάποιοι το λένε και "κοινωνικό φιλελευθερισμο"!!
ΣΥΡΙΖΑ λοιπον ! ειπα κι εγω...δεν χρειαστηκε να ψαξεις και πολυ νομιζω.
"Κοινωνικος φιλελευθερισμος" λοιπον ! Η με αλλα λογια, μη σας κραταει η Εκκλησια στο σκοταδι,αν φατε απο αυτον το καρπο,θα αποκτησετε γνωση ...θα γινετε θεοι !
Melpomeni έγραψε:ΔΙΟΡΘΩΣΗ : οσο και να θελουν οι εχθροι της Εκκλησιας ,το Αγιο Ορος δεν προκειται ποτε να επιτρεψει ....κλπ.....κλπ.....κλπANTREAS έγραψε:οσο και να θελουν οι γυναικες το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ δεν προκειται ποτε να επιτρεψει σε γυναικες να μπουνε μεσα..ειναι μια παραδοση που δεν θα παψει ποτε.μονο αν το επιτρεψει ο ΘΕΟΣ.
η τοποθετηση σου ειναι σωστη..