Περί Άβατου του Αγίου Όρους

Συζήτηση σχετικά με το Αγιο Όρος γενικότερα.

Συντονιστής: Συντονιστές

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Το Άγιον Όρος είναι αγκάθι για τον πονηρό, που του προκαλεί, αιώνες τώρα, αβάσταχτο πόνο! Δεν μπορεί να το αντέξει και γι' αυτό κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το διαλύσει! Είτε με τον πακτωλό χρημάτων που εισρέουν στο Άγιον Όρος, δήθεν ως συντήρηση των μονών, είτε με την κατάλυση του αβάτου!
Όποιος μιλάει για άβατο, κάνει (εκούσια ή ακούσια) αυτό που θέλει ο διάβολος!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

preloude έγραψε:εγω ξερω γιατι θελουν να καταργηθει το αβατον του αγιου ορους μερικες γυναικειες οργανωσεις αλλα δεν το λεω .
Να το πεις ! Να τις ξεσκεπασεις ! Πως θα τις αντιμετωπισουμε αν δεν ξερουμε πως σκεφτονται ;
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Tom1 έγραψε:ENNOEITAI ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ,ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ,ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ,ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.ΟΡΙΣΤΕ ΟΥΤΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΝΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ.
ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
Δεν πρεπει να επιτρεπουμε σε κανενα να χτυπαει την Εκκλησια η τους θεσμους της. Με καμμια προθεση η αφορμη και κατω απο κανενα προσωπειο δικαιοσυνης και ισοτητας.
Ο μεγαλυτερος φεμινιστης ,(αν μου επιτρεπεται ο ορος) ολων των αιωνων ειναι ο Χριστος. Ο μεγαλυτερος ανθρωπιστης. Αυτος που αγαπησε και ελευθερωσε και τον ανδρα και τη γυναικα. Πουθενα,σε ολη την πορεια του ανθρωπινου γενους,δεν βρηκε η γυναικα αξιοπρεπεια ,αποδοχη, αξιωση και αγαπη, ει μη στην Εκκλησια του Χριστου.
Οι παντος ειδους αγαπολογοι,ανδρες και γυναικες, κατηντησαν τη γυναικα ενα κουρελι ,ενα ειδος εμποριου και μια δολοφονο του αγεννητου παιδιου της.
Και την αποξενωσαν απο το σπιτι του Πατερα της. Την Εκκλησια μας.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

οσο και να θελουν οι γυναικες το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ δεν προκειται ποτε να επιτρεψει σε γυναικες να μπουνε μεσα..ειναι μια παραδοση που δεν θα παψει ποτε.μονο αν το επιτρεψει ο ΘΕΟΣ.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ANTREAS έγραψε:οσο και να θελουν οι γυναικες το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ δεν προκειται ποτε να επιτρεψει σε γυναικες να μπουνε μεσα..ειναι μια παραδοση που δεν θα παψει ποτε.μονο αν το επιτρεψει ο ΘΕΟΣ.
ΔΙΟΡΘΩΣΗ : οσο και να θελουν οι εχθροι της Εκκλησιας ,το Αγιο Ορος δεν προκειται ποτε να επιτρεψει ....κλπ.....κλπ.....κλπ
kostas_k
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από kostas_k »

Melpomeni έγραψε:
Tom1 έγραψε:ENNOEITAI ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΟΥΜΕ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ,ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Η ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ,ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ,ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ.ΟΡΙΣΤΕ ΟΥΤΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΝΗ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΟ.
ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.
Δεν πρεπει να επιτρεπουμε σε κανενα να χτυπαει την Εκκλησια η τους θεσμους της. Με καμμια προθεση η αφορμη και κατω απο κανενα προσωπειο δικαιοσυνης και ισοτητας.
Ο μεγαλυτερος φεμινιστης ,(αν μου επιτρεπεται ο ορος) ολων των αιωνων ειναι ο Χριστος. Ο μεγαλυτερος ανθρωπιστης. Αυτος που αγαπησε και ελευθερωσε και τον ανδρα και τη γυναικα. Πουθενα,σε ολη την πορεια του ανθρωπινου γενους,δεν βρηκε η γυναικα αξιοπρεπεια ,αποδοχη, αξιωση και αγαπη, ει μη στην Εκκλησια του Χριστου.
Οι παντος ειδους αγαπολογοι,ανδρες και γυναικες, κατηντησαν τη γυναικα ενα κουρελι ,ενα ειδος εμποριου και μια δολοφονο του αγεννητου παιδιου της.
Και την αποξενωσαν απο το σπιτι του Πατερα της. Την Εκκλησια μας.
ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ
Carlos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Carlos »

επειδή δεν βλέπω κάποιος να το έχει γράψει, οι συγκεκριμένες γυναίκες είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. και με αυτήν την ιδιότητα κάνανε την συγκεκριμένη πράξη.
Αυτό κάποιοι το λένε και "κοινωνικό φιλελευθερισμο"!!
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Carlos έγραψε:επειδή δεν βλέπω κάποιος να το έχει γράψει, οι συγκεκριμένες γυναίκες είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. και με αυτήν την ιδιότητα κάνανε την συγκεκριμένη πράξη.
Αυτό κάποιοι το λένε και "κοινωνικό φιλελευθερισμο"!!

ΣΥΡΙΖΑ λοιπον ! ειπα κι εγω...δεν χρειαστηκε να ψαξεις και πολυ νομιζω.
"Κοινωνικος φιλελευθερισμος" λοιπον ! Η με αλλα λογια, μη σας κραταει η Εκκλησια στο σκοταδι,αν φατε απο αυτον το καρπο,θα αποκτησετε γνωση ...θα γινετε θεοι !
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

Melpomeni έγραψε:
ANTREAS έγραψε:οσο και να θελουν οι γυναικες το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ δεν προκειται ποτε να επιτρεψει σε γυναικες να μπουνε μεσα..ειναι μια παραδοση που δεν θα παψει ποτε.μονο αν το επιτρεψει ο ΘΕΟΣ.
ΔΙΟΡΘΩΣΗ : οσο και να θελουν οι εχθροι της Εκκλησιας ,το Αγιο Ορος δεν προκειται ποτε να επιτρεψει ....κλπ.....κλπ.....κλπ

η τοποθετηση σου ειναι σωστη..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το Αγιο Όρος”