lazarr έγραψε:tkostop έγραψε:lazarr έγραψε:1)Γιατί είχα αποφασίσει 2 φορές να πάω και παρουσιάστηκαν εμπόδια.
2)Δεν θέλω να μολύνω την ατμόσφαιρα εκεί
3)Είμαι έγγαμος με 3 ανήλικα παιδιά και φοβάμαι μήπως μείνω εκεί...

Δεν πρόκειται να σου συμβεί αυτό.Εχω και εγώ τρία παιδιά και το ίδιο σκεπτόμουν πριν αποφασίσω να πάω.Προγραμματίζω τώρα να πάω για δεύτερη φορά.Σίγουρα όταν γυρίσεις θα είσαι διαφορετικός.Ο Θεός δεν θα αφήσει τα παιδιά σου μόνα τους γιατί Αυτός είναι ο πραγματικός Πατέρας όλων των παιδιών.Σου εύχομαι καλό ταξίδι επειδή ξέρω πως θα πας.
Σε ευχαριστώ αδελφέ ξέρω και γω μέσα μου ότι κάποτε θα πάω ,αλλά πρέπει να βρώ και την κατάλληλη συντροφιά :) ίσως από δω μέσα , ποιος ξέρει..
Αν μου επιτρέπεις να σου πω δυο πράγματα.Όταν ανακοίνωσα στον περιβάλλον μου ότι θα πάω στο Αγιο Όρος μου είπαν που θα τρέχεις εκεί πάνω χειμωνιάτικα.Θέλω να πάω και θα πάω απάντησα.Μόνος σου με ρωτάνε.Ναί, μόνος μου.
Διαπίστωσα ότι καλά έκανα και πήγα μόνος μου.Γιατί ήμουν ελεύθερος.Δεν υπήρχαν
πρέπει.Όταν πήγα στις Καριές δεν σκεφτόμουν να σταματήσω τα δάκρυα μου όταν αντίκρυσα την εικόνα της Παναγίας "Αξιον Εστί".Τό ίδιο και όταν γονάτισα στην Παναγία την Πορταίτισσα.Το μέτωπο μου ακούμπησε στο δάπεδο και σύρθηκα κάτω.Το δάκρυ της μετάνοιας έκαιγε την ψυχή μου.Μπόρεσα και άνοιξα την καρδιά μου σε Γέροντες και με συμβούλεψαν.
Με δύο λόγια πήγαινε μόνος σου και θα καταλάβεις...