Τελικά η λειτουργία του athos.edo.gr επανήλθε με την τελευταία εκδοση του phpnuke.
Σας ευχαριστώ
Αναβάθμηση του Athos.edo.gr
Συντονιστής: Συντονιστές
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
σύνδρομο στέρησης ....
εδώ μας έχει πιάσει σύνδρομο στέρησης και εσείς με ένα "έγινε η αναβάθμιση" τελειώνετε. Σαν πιστοί χρήστες του σαιτ (εκπροσωπόντας τον εαυτό μου) διαμαρτύρομαι διότι η αναβάθμιση πήρε 15 μέρες που είναι πολύ μεγάλος χρόνος.
Θα πρέπει να μας ενημερώνετε οταν θα κλείνετε το σαιτ σας διότι εχουμε αφήσει στην μέση εκκρεμότητες που έπρεπε να κλείσουμε.
Εκτός και αν με το ξαφνικό "αποφασίζουμε και διατάσσουμε" κάνατε σιμουλέισον της στιγμή που θα μας επισκευτεί ο συνοδός μας για τον άλλον κόσμο "σαν κλέφτης εν μέσω της νυκτός". Εαν αυτό θέλατε να πετύχετε το πετύχατε. Πεθάναμε και ξαναζωντανέψαμε....
Καλή συνέχεια με δύναμη και ειθε η Μεγαλόχαρη να βοηθά το έργο όλων μας.
Θα πρέπει να μας ενημερώνετε οταν θα κλείνετε το σαιτ σας διότι εχουμε αφήσει στην μέση εκκρεμότητες που έπρεπε να κλείσουμε.
Εκτός και αν με το ξαφνικό "αποφασίζουμε και διατάσσουμε" κάνατε σιμουλέισον της στιγμή που θα μας επισκευτεί ο συνοδός μας για τον άλλον κόσμο "σαν κλέφτης εν μέσω της νυκτός". Εαν αυτό θέλατε να πετύχετε το πετύχατε. Πεθάναμε και ξαναζωντανέψαμε....
Καλή συνέχεια με δύναμη και ειθε η Μεγαλόχαρη να βοηθά το έργο όλων μας.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟΝ ΑΘΩΝΑ . ΚΑΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ' ΚΟΛΛΗΜΑ '' ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΟΡΕΣ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ :
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ( ΑΠ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ )
:D Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟΝ ΑΘΩΝΑ . ΚΑΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ' ΚΟΛΛΗΜΑ '' ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΟΡΕΣ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ :
:D Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
ΡΑΧΗΛ
- ntinoula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δηλαδή αν βγει ανακοίνωση ότι θα κλείσει για τον επόμενο μήνα θα νιώθουμε καλύτερα;
Λίγη απεξάρτηση από το internet δε βλάπτει, είχαμε και μεγάλη γιορτή εξάλλου. Το site λειτουργεί στην καλή θέληση κάποιων ανθρώπων, ούτε τους υποχρεώνει κανείς να ασχολούνται. Δεν είναι ωραίο να γίνονται παράπονα. Να κάνουμε υπομονή πάντοτε, προβλήματα συμβαίνουν :)
YΓ Το ότι έλειψε σε πολλούς, σημαίνει ότι το αγαπάμε
YΓ Το ότι έλειψε σε πολλούς, σημαίνει ότι το αγαπάμε
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.