Προετοιμασία επιστρατεύσεως των εφέδρων του Στρατού Ξηράς

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Προετοιμασία επιστρατεύσεως των εφέδρων του Στρατού Ξηράς

Δημοσίευση από Christos »

ΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ, κράνος, παλάσκες και γυλιό θα διατηρούν πλέον στα σπίτια τους όλοι οι άνδρες του Στρατού Ξηράς σε ηλικία επιστράτευσης.
Η απόφαση είναι αμέσου εφαρμογής και ήδη στα νησιά του Αιγαίου- από τα οποία αρχίζει πιλοτικά ξεκίνησε η διανομή του στρατιωτικού σάκου, του γνωστού «λουκάνικου».
Με βάση την υποχρεωτικού χαρακτήρα απόφαση, οι επίστρατοι κάτοικοι όλων των νησιών, που σε περίπτωση επιστράτευσης οφείλουν να παρουσιαστούν σε μονάδα του ίδιου νησιού, καλούνται άμεσα και τους παραδίδεται ο σάκος ιματισμού με όλα τα κομφόρ: στολή, άρβυλα, παλάσκες, κράνος, τζάκετ, ζώνη, τζόκεϊ, πουλόβερ, γάντια- ακόμη και κάλτσες, σαγιονάρες και σκελέες. Επιπλέον, γυλιός με όλα τα είδη ατομικής σίτισης όπως καραβάνα, κύπελλο, κουταλοπίρουνα κ.ά.- όλα αξίζουν περίπου 130 ευρώ. Οι έφεδροι δεν θα παραλαμβάνουν οπλισμό. Το ενδεχόμενο όμως χορήγησής του θα εξεταστεί σε επόμενη φάση.
Οι έφεδροι από 22 μέχρι και 45 ετών οφείλουν να διατηρούν σε πολύ καλή κατάσταση τον σάκο και τα υλικά, θα τον ανταλλάσσουν μάλιστα κάθε 3 χρόνια και, αν παχύνουν, θα πρέπει να έχουν φροντίσει να αλλάξουν ό,τι χρειάζεται. Έτσι, μόλις κληθούν σε περίπτωση επιστράτευσης θα πάνε στη μονάδα τους με τον σάκο, πανέτοιμοι.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού επικαλείται για την αλλαγή την ανάγκη ελάττωσης του χρόνου κατάταξης και κυρίως την αποδέσμευση προσωπικού και αποθηκευτικών χώρων.

http://ta-nea.dolnet.gr//Article.aspx?d ... =&spid=876
Εικόνα
agiografoc
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από agiografoc »

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Μπα, δε νομίζω. Ευκαιρία να βγάλουν μερικά λεφτά αυτοί που φτιάχνουν τις στολές. Να μη σου πω ότι μπορεί να τις πήραν δωρεάν απ΄τα περισσεύματα των Αμερικανών.
sunday
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από sunday »

τιποτα δεν ειναι τυχαιο , πριν απο μερικα χρονια θυμαμαι και οι εθνοφυλακες ειχα τυφεκιο στο σπιτι τους στα νησια ,απο οπου ειμαι και εγω....οΘεος να μας φυλαει απο αυτην την ωρα
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

Οπως και να εχει το πραγμα,το να ειμαστε πανετοιμοι ισως κανει τον εχθρο να το σκεφτει πολυ πριν αποτολμησει κατι.Η και να ανατρεψει τα σχεδια του...
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προετοιμασία επιστρατεύσεως των εφέδρων του Στρατού Ξηρά

Christos έγραψε:
ΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ, κράνος, παλάσκες και γυλιό θα διατηρούν πλέον στα σπίτια τους όλοι οι άνδρες του Στρατού Ξηράς σε ηλικία επιστράτευσης.
Η απόφαση είναι αμέσου εφαρμογής και ήδη στα νησιά του Αιγαίου- από τα οποία αρχίζει πιλοτικά ξεκίνησε η διανομή του στρατιωτικού σάκου, του γνωστού «λουκάνικου».
Με βάση την υποχρεωτικού χαρακτήρα απόφαση, οι επίστρατοι κάτοικοι όλων των νησιών, που σε περίπτωση επιστράτευσης οφείλουν να παρουσιαστούν σε μονάδα του ίδιου νησιού, καλούνται άμεσα και τους παραδίδεται ο σάκος ιματισμού με όλα τα κομφόρ: στολή, άρβυλα, παλάσκες, κράνος, τζάκετ, ζώνη, τζόκεϊ, πουλόβερ, γάντια- ακόμη και κάλτσες, σαγιονάρες και σκελέες. Επιπλέον, γυλιός με όλα τα είδη ατομικής σίτισης όπως καραβάνα, κύπελλο, κουταλοπίρουνα κ.ά.- όλα αξίζουν περίπου 130 ευρώ. Οι έφεδροι δεν θα παραλαμβάνουν οπλισμό. Το ενδεχόμενο όμως χορήγησής του θα εξεταστεί σε επόμενη φάση.
Οι έφεδροι από 22 μέχρι και 45 ετών οφείλουν να διατηρούν σε πολύ καλή κατάσταση τον σάκο και τα υλικά, θα τον ανταλλάσσουν μάλιστα κάθε 3 χρόνια και, αν παχύνουν, θα πρέπει να έχουν φροντίσει να αλλάξουν ό,τι χρειάζεται. Έτσι, μόλις κληθούν σε περίπτωση επιστράτευσης θα πάνε στη μονάδα τους με τον σάκο, πανέτοιμοι.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού επικαλείται για την αλλαγή την ανάγκη ελάττωσης του χρόνου κατάταξης και κυρίως την αποδέσμευση προσωπικού και αποθηκευτικών χώρων.

http://ta-nea.dolnet.gr//Article.aspx?d ... =&spid=876

Πολλη παρεα κενεις με κατι ηλικιωμενους,παει,σε κολλησανε :wink:
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Carlos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Carlos »

Melpomeni έγραψε:Οπως και να εχει το πραγμα,το να ειμαστε πανετοιμοι ισως κανει τον εχθρο να το σκεφτει πολυ πριν αποτολμησει κατι.Η και να ανατρεψει τα σχεδια του...

Ναι όντως το να έχει ο άλλος το λουκανικο σπίτι του ειναι τρομακτικό!! Δύσκολα κάποιος θα μπει να τον κλεψει!!!!! χαχαχαχαχαχαχχαχα
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

filotas έγραψε:Μπα, δε νομίζω. Ευκαιρία να βγάλουν μερικά λεφτά αυτοί που φτιάχνουν τις στολές. Να μη σου πω ότι μπορεί να τις πήραν δωρεάν απ΄τα περισσεύματα των Αμερικανών.
Πρακτικό, καθαρό, ευθύ και δυστυχώς αληθινό...

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Προετοιμασία επιστρατεύσεως των εφέδρων του Στρατού Ξηρά

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Christos έγραψε:...ΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ, κράνος, παλάσκες και γυλιό θα διατηρούν πλέον στα σπίτια τους όλοι οι άνδρες του Στρατού Ξηράς σε ηλικία επιστράτευσης.
Η απόφαση είναι αμέσου εφαρμογής και ήδη στα νησιά του Αιγαίου- από τα οποία αρχίζει πιλοτικά ξεκίνησε η διανομή του στρατιωτικού σάκου, του γνωστού «λουκάνικου»....
Τα μακαρόνια και οι προμήθειες απο την ετοιμασία του ..."μαύρου" καλοκαιριού οσονούπω τελειώνουν !!!

Χρ.

ΥΓ1. Λες το 2013 να είναι αλήθεια ???!!!

ΥΓ2. Πάντα με αγάπη...
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Γι αυτο θα μας πιασουνε στον υπνο και θα τριβουμε τα ματια μας μετα !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”