Τα Ονόματά σας
Συντονιστής: Συντονιστές
NIKOSZ έγραψε:Διακοπούλες,διακοπούλες ;Tom1 έγραψε:Άρτια αφιχθείσα προ δύο ημερών, από Ταϋλάνδη. Δόξα Σοι ο Θεός.
Κάποιες μέρες διακοπούλες, που λές κι εσύ, (υπέροχα ήταν), κάποιες μέρες δουλειά (καλά ήταν). Κι αν δεν ήταν η δουλειά ούτε διακοπές προβλέπονταν... Το οφέλιμο μετά του τερπνού, όσο μπορεί να χωρέσουν και τα δύο εε! Αυτά και καλη μέρα μας.
ΠΑΡΑ ΚΥΡΙΟΥ ΕΓΕΝΕΤΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΣΤΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΝ ΟΦΘΑΛΜΟΙΣ ΗΜΩΝ
- ntinoula
- Κορυφαίος Αποστολέας
Κι εγώ όταν πήγαινα σχολείο (πριν λίγα χρόνια) όσοι λέγονταν Χρήστος με η το γράφανε (και γιόρταζαν κανονικά τα Χριστούγεννα). Τον τελευταίο καιρό όμως το Χρίστος με ι έχει γίνει μόδα και τείνει να καταργήσει το η. Για τον edo Χρίστο δεν ξέρω τι γίνεται. :DNici-D έγραψε:Christos έγραψε:Αγαπητή Μελπομένη,Melpomeni έγραψε:
AΠΑΝΤΗΣΕ ! cheers: Δοξα σοι ο Θεος !
Δηλαδη,για να το εμπεδωσω ,το ονομα σου ειναι Χριστος,σκετο,η προερχεται απο το Χριστοδουλος?
Αν ειναι Χριστος σκετο, συνηθιζεται στην Κυπρο? γιατι στην υπολοιπη Ελλαδα,δηλαδη στη Σπαρτη,δεν τοχω ξανακουσει ...
1. Απο την δυσκολία σου στο να εμπαιδώνεις νέα πράγματα γίνεται εμφανές ότι πέρασαν πολλά χρόνια απο την εποχή που καθόσουνα στα μαθητικά θρανία. :D
2. Απο το ότι δεν το έχεις ξανακούσει στην "υπόλοιπη Ελλάδα" συνεπαγεται ότι λείπεις πολλά χρόνια απο την Πατρίδα όπου έχουν αλλάξει πολλά πράγματα...![]()
οπότε έφτασε ο καιρός σου να επιστρέψεις! :D
3. Το όνομα μου είναι Χρίστος σκέτο! Περαιτέρω δια Π.Μ.![]()
i alitheia einai oti ki ego aporisa, me ita i me iota as thesoume sosta tin erotisi? Me ita ksero ki ego mono
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
Εδω τoυ δικου μας,ειναι απο το Χριστοδουλος.ntinoula έγραψε:
Κι εγώ όταν πήγαινα σχολείο (πριν λίγα χρόνια) όσοι λέγονταν Χρήστος με η το γράφανε (και γιόρταζαν κανονικά τα Χριστούγεννα). Τον τελευταίο καιρό όμως το Χρίστος με ι έχει γίνει μόδα και τείνει να καταργήσει το η. Για τον edo Χρίστο δεν ξέρω τι γίνεται. :D
Ειδες που τελικα το εμπαιδωσα Χριστο? πες μου κι ενα "μπραβο" ντε !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Ντινούλα απ'ότι φαίνεται στο συγκεκριμένο θέμα τουλάχιστον τα σχολεία στην Κύπρο προηγήθηκαν αρκετές δεκαετίες καθότι εκεί το γράφαμε με "ι" απο παλιά... :Dntinoula έγραψε: Κι εγώ όταν πήγαινα σχολείο (πριν λίγα χρόνια) όσοι λέγονταν Χρήστος με η το γράφανε (και γιόρταζαν κανονικά τα Χριστούγεννα). Τον τελευταίο καιρό όμως το Χρίστος με ι έχει γίνει μόδα και τείνει να καταργήσει το η. Για τον edo Χρίστο δεν ξέρω τι γίνεται. :D
Μελπομένη οφείλω να ομολογήσω ότι μαθαίνεις αργά αλλά δεν ξεχνάς! =D>Melpomeni έγραψε: Εδω τoυ δικου μας, ειναι απο το Χριστοδουλος.
Ειδες που τελικα το εμπαιδωσα Χριστο? πες μου κι ενα "μπραβο" ντε !
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία: