Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
tinios,inapp,joi,jimmysn, καλως ωρισατε στην παρεα μας ,να γραφετε,να γραφετε γιατι μπορει να ειμαστε καλοι ;) αλλα θελουμε να μας βοηθησετε να γινουμε καλυτεροι !
Ελπιζω καποτε να οργανωθει και μια συναντηση μελων να γνωριστουμε και απο κοντα,το εχουμε παραμελησει αυτο τωρα τελευταια.
Φυσικα θα περιμενετε να ερθω και εγω και αλλοι αποδημοι πριν κανονισετε.
Ο Θεος μαζι σας,καλη μετανοια ,καλο αγωνα,μακαρι ο Θεος να γεννηθει στις καρδιες ολων μας.
Ελπιζω καποτε να οργανωθει και μια συναντηση μελων να γνωριστουμε και απο κοντα,το εχουμε παραμελησει αυτο τωρα τελευταια.
Φυσικα θα περιμενετε να ερθω και εγω και αλλοι αποδημοι πριν κανονισετε.
Ο Θεος μαζι σας,καλη μετανοια ,καλο αγωνα,μακαρι ο Θεος να γεννηθει στις καρδιες ολων μας.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
stefanosgox
- Νέο Μέλος

Καλως τον !stefanosgox έγραψε:Γεια σας, ονομάζομε στέφανος και ζω στο Ντορτμουντ της Γερμανίας
Είμαι 43 χρονών και με ενδιαφέρουν οι πνευματικές συζητήσεις ,
Ευχομαι να βρης αυτο το φορουμ πνευματικα επικοδομητικο .
Τι καιρο εχετε τωρα στη Γερμανια ;
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
teodoros έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.
ΛΕΓΟΜΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΕΙΜΑΙ 45 ΕΤΩΝ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ. Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.
ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.
Kαλως ωρισες στην παρεα μας Θεοδωρε ! ειμαστε καλα
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αδελφοί ! Σαζ ζητάω να με συγχωρέσετε. Είμαι επιηκώς απαράδεκτος. Βρήσκομαι τόσο καιρό στο forum και δεν έχω συστηθεί. Σήμερα ανακάλυψα την ενότητα των συστάσεων.
Λοιπόν, είμαι ο Θεοδόσης απο Καβάλα, είμαι 28 χρονών και διατηρούμε οικογ. κατάστημα.
Έχω μια υπέροχη σχέση εδώ και δυο χρόνια με μια εξαιρετική κοπέλα (ότι αλλο και αν πω γι' αυτην λίγο ειναι) και σκοπέυουμε να παντρευτούμε! Έχουμε και οι δυο διακαή πόθο να φτιάξουμε μια υπέροχη και ευτυχισμένη οικογένεια!
Δεν ξέρω αν είναι βλασφήμια αυτό που λέω αλλα είμαστε τόσο πολύ δεμένοι συναισθηματικά και ψυχικά, λες και ο Θεός ήθελε και ευδόκησε ο Ιδιος για να γνωριστούμε!
Λοιπόν, είμαι ο Θεοδόσης απο Καβάλα, είμαι 28 χρονών και διατηρούμε οικογ. κατάστημα.
Έχω μια υπέροχη σχέση εδώ και δυο χρόνια με μια εξαιρετική κοπέλα (ότι αλλο και αν πω γι' αυτην λίγο ειναι) και σκοπέυουμε να παντρευτούμε! Έχουμε και οι δυο διακαή πόθο να φτιάξουμε μια υπέροχη και ευτυχισμένη οικογένεια!
Δεν ξέρω αν είναι βλασφήμια αυτό που λέω αλλα είμαστε τόσο πολύ δεμένοι συναισθηματικά και ψυχικά, λες και ο Θεός ήθελε και ευδόκησε ο Ιδιος για να γνωριστούμε!
theodosis79 έγραψε:Αδελφοί ! Σαζ ζητάω να με συγχωρέσετε. Είμαι επιηκώς απαράδεκτος. Βρήσκομαι τόσο καιρό στο forum και δεν έχω συστηθεί. Σήμερα ανακάλυψα την ενότητα των συστάσεων.
Ο Θεος μαζι σας, στηριγμα σας, καλα στεφανα !
Καλημέρα το όνομά μου είναι Μαρία 38ετών και του συζύγου Ιωάννης 34 ετών είμαστε παντρεμένοι 17 μήνες εκείνος Δ. Υπάλληλος και γω έχω δική μου επιχείρηση παροχής υπηρεσιών. Έχουμε και έναν αδερφό τον αδερφό του συζύγου μου που είναι τετραπληγικός 36 χρονών παιδί. Χάρηκα που σας βρήκα πολύτιμη η βοήθειά σας στον γολγοθά μας...
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πράγματι, είσαι πολύ απαράδεκτος αδελφέ μου!theodosis79 έγραψε:Αδελφοί ! Σαζ ζητάω να με συγχωρέσετε. Είμαι επιηκώς απαράδεκτος. Βρήσκομαι τόσο καιρό στο forum και δεν έχω συστηθεί. Σήμερα ανακάλυψα την ενότητα των συστάσεων.
Εγώ είμαι 10 μήνες (και κάτι ψιλά) στο forum και μόλις τώρα ανακάλυψα την ενότητα!!!!
Έτσι είμαστε οι ασπρόμαυροι Δικέφαλοι! Αργούμε να πάρουμε μπρός! Αλλά έτσι και πάρουμε....
Με λένε Απόστολο (εξ ού και τα πρώτα 4 γράμματα του nickname), γεννήθηκα την Κυριακή των Βαΐων του 1962 στην Κέρκυρα (η καταγωγή μου όμως είναι από την Αλεξανδρούπολη), μεγάλωσα στην Μακεδονία - Κατερίνη, Βέροια και Θεσσαλονίκη - αλλά από το 1988 μένω στην πρωτεύουσα. Τα τελευταία 12 χρόνια είμαι στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, στην ενορία του Αγίου Δημητρίου, για την οποία είμαι πολύ υπερήφανος και δοξάζω τον Θεό που τα κανόνισε έτσι ώστε να βρω σπίτι στην ενορία αυτή.
Είμαι παντρεμένος, χωρίς παιδιά και τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να προσεγγίσω τον Δημιουργό μας, Τον οποίο άρχισα να ανακαλύπτω σιγά-σιγά, μετά από κάποιες σφαλιάρες στην προσωπική μου ζωή! Τις ανοησίες της οποίας προσπαθώ (ματαίως) να απαλείψω!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.