Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

yiorgos31 έγραψε:Λοιπόν, μέχρι να πάρουν μπροστά οι δικέφαλοι ας μιλήσουν οι δαφνοστεφανωμένοι! Γιώργος 33 ετών όπως και η σύζυγος, στρατιωτικός με πολλαπλά ενδιαφέροντα και πατέρας τριών θηρίων! Συγνώμη αγοριών ήθελα να πω!
Γειά σου ρε Γιώργο!
Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να καμαρώνεις τα παιδιά σου! Μπορεί τώρα να είναι θηρία, αλλά εύχομαι να γίνουν αγωνιστές! Της πίστης!
Λοχαγός; Μηχανικό;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yiorgos31 »

Όχι Υποπλοίαρχος. Το αντίστροιχο του λοχαγού αν θες. Με ειδικότητα στα Οπλικά Συστήματα.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

yiorgos31 έγραψε:Όχι Υποπλοίαρχος. Το αντίστροιχο του λοχαγού αν θες. Με ειδικότητα στα Οπλικά Συστήματα.
Θα είσαι μέσα στα πλοία που θα αποπλεύσουν για να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους, όταν θα γίνει το θερμό επεισόδιο;
Θα προσευχόμαστε για σένα! Όχι ότι θα συμβεί κάτι, αφού σύμφωνα με τις προφητείες τα πλοία θα διαταχθούν να γυρίσουν πίσω! Εσύ όμως μπορείς, στις δύσκολες - ψυχολογικά - αυτές ώρες να ενισχύεις τους συναδέλφους σου! Ο Θεός θα είναι δίπλα μας!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Υπηρέτησα σαν ναύτης στην Κ/Φ ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ απο το 1999 εως το 2001.
lazarr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lazarr »

aposal έγραψε:
theodosis79 έγραψε:Αδελφοί ! Σαζ ζητάω να με συγχωρέσετε. Είμαι επιηκώς απαράδεκτος. Βρήσκομαι τόσο καιρό στο forum και δεν έχω συστηθεί. Σήμερα ανακάλυψα την ενότητα των συστάσεων.
Πράγματι, είσαι πολύ απαράδεκτος αδελφέ μου!
Εγώ είμαι 10 μήνες (και κάτι ψιλά) στο forum και μόλις τώρα ανακάλυψα την ενότητα!!!!
Έτσι είμαστε οι ασπρόμαυροι Δικέφαλοι! Αργούμε να πάρουμε μπρός! Αλλά έτσι και πάρουμε....
Με λένε Απόστολο (εξ ού και τα πρώτα 4 γράμματα του nickname), γεννήθηκα την Κυριακή των Βαΐων του 1962 στην Κέρκυρα (η καταγωγή μου όμως είναι από την Αλεξανδρούπολη), μεγάλωσα στην Μακεδονία - Κατερίνη, Βέροια και Θεσσαλονίκη - αλλά από το 1988 μένω στην πρωτεύουσα. Τα τελευταία 12 χρόνια είμαι στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, στην ενορία του Αγίου Δημητρίου, για την οποία είμαι πολύ υπερήφανος και δοξάζω τον Θεό που τα κανόνισε έτσι ώστε να βρω σπίτι στην ενορία αυτή.
Είμαι παντρεμένος, χωρίς παιδιά και τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να προσεγγίσω τον Δημιουργό μας, Τον οποίο άρχισα να ανακαλύπτω σιγά-σιγά, μετά από κάποιες σφαλιάρες στην προσωπική μου ζωή! Τις ανοησίες της οποίας προσπαθώ (ματαίως) να απαλείψω!
Πόσο κοινή πορεία έχουμε αδελφέ Απόστόλη!
Λάζαρος (γιορτάζω την προηγούμενη των Βαΐων, γεννήθηκα το 1962, Μεγάλωσα Μακεδονία, Έδεσσα(χωριό) και Θεσ/νικη, ασπρόμαυρος δικέφαλος, υπηρέτησα ΔΕΑ στον Έβρο '85-86, και από το ' 89 είμαι Αθήνα!
Έγγαμος με 3 παιδιά 18,15 και 12ετών(μια διαφορά μας)
Πρέπει να τα πούμε από κοντά οπωσδήποτε!
Χριστός γαρ εγήγερται, ευφροσύνη αιώνιος...
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

lazarr έγραψε: Πόσο κοινή πορεία έχουμε αδελφέ Απόστόλη!
Λάζαρος (γιορτάζω την προηγούμενη των Βαΐων, γεννήθηκα το 1962, Μεγάλωσα Μακεδονία, Έδεσσα(χωριό) και Θεσ/νικη, ασπρόμαυρος δικέφαλος, υπηρέτησα ΔΕΑ στον Έβρο '85-86, και από το ' 89 είμαι Αθήνα!
Έγγαμος με 3 παιδιά 18,15 και 12ετών (μια διαφορά μας)
Πρέπει να τα πούμε από κοντά οπωσδήποτε!
Ρε Λάζαρε, κάπου θα βρεθούμε! Ακόμη και να μην βρεθούμε εδώ, το πολύ πολύ να συναντηθούμε στην Τούμπα, υπερασπιζόμενοι τα ...δόγματά μας κόντρα στους ....αιρετικούς αντιπαλους!
PRETORIAN
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από PRETORIAN »

ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΗΤΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ! ΧΑΧΑ
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

PRETORIAN έγραψε:ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΗΤΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ! ΧΑΧΑ
Είδες ρε Χαραλάμπη;
Άσε που βρήκα εδώ και έναν που είμασταν μαζί στο στρατό (Λουτράκι)! Μικρός που είναι ο κόσμος!
Και μεγάλος ο Κτίστης!
Δόξα σοι Κύριε!
lazarr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lazarr »

aposal έγραψε:Ρε Λάζαρε, κάπου θα βρεθούμε! Ακόμη και να μην βρεθούμε εδώ, το πολύ πολύ να συναντηθούμε στην Τούμπα, υπερασπιζόμενοι τα ...δόγματά μας κόντρα στους ....αιρετικούς αντιπαλους!
Οπωσδήποτε! :wink: \:D/ :D
Χριστός γαρ εγήγερται, ευφροσύνη αιώνιος...
PRETORIAN
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από PRETORIAN »

aposal έγραψε:
PRETORIAN έγραψε:ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΗΤΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ! ΧΑΧΑ
Είδες ρε Χαραλάμπη;
Άσε που βρήκα εδώ και έναν που είμασταν μαζί στο στρατό (Λουτράκι)! Μικρός που είναι ο κόσμος!
Και μεγάλος ο Κτίστης!
Δόξα σοι Κύριε!
ΒΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ( ΑΥΛΩΝΑ) 250 ΕΣΣΟ 1997?
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”