Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Dimokratis
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimokratis »

mariagr έγραψε:Καλημέρα το όνομά μου είναι Μαρία 38ετών και του συζύγου Ιωάννης 34 ετών είμαστε παντρεμένοι 17 μήνες εκείνος Δ. Υπάλληλος και γω έχω δική μου επιχείρηση παροχής υπηρεσιών. Έχουμε και έναν αδερφό τον αδερφό του συζύγου μου που είναι τετραπληγικός 36 χρονών παιδί. Χάρηκα που σας βρήκα πολύτιμη η βοήθειά σας στον γολγοθά μας...
Γεια σου Μαρία.Καλώς ήλθες στην παρέα μας.Πες μας το όνομα του κουνιάδου σου για να τον έχουμε στην προσευχή μας.
Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να του δίνει δύναμη και υπομονή να σηκώνει τον πολύ βαρύ αυτό Σταυρό.
Πες του κουνιάδου σου να με έχει στην προσευχή του.Δημοκράτης ονομάζομαι.
mariagr
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από mariagr »

Το όνομά του είναι Ευστράτιος
Σ'ευχαριστώ αδερφέ Δημοκράτη.
kostaskou
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από kostaskou »

Είμαι ο Κώστας, 38 χρονών, παντρεμένος, νέος χαζομπαμπάς με ένα νεογέννητο κοριτσάκι, από Κοζάνη. Είμαι νέο μέλος, αλλά παρακολουθώ το site περίπου ένα χρόνο τώρα. Καλώς σας βρήκα!!
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

Καλως μας ηρθες Μαρια ! ο Κυριος να ευλογει τα εργα σου και ειναι προστατης και στηριγμα στην οικογενεια σου.
Καλως ηρθες και εσυ Κωστα ! να σας ζησει η κορουλα ! παντα χαρες να σας δινει, την ευλογια του Κυριου να εχει. Τι ονομα θα της δωσετε?
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
kostaskou
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από kostaskou »

Melpomeni σε ευχαριστώ θερμά. Να είσαι πάντα γερή και ο Κύριος να σε προστατεύει.
Αναστασία θα είναι το ονομά της.
Έχω και εγώ συγγενείς στις ΗΠΑ και αυτές τις μέρες περιμένω να έρθει ο ξάδερφός μου με την οικογένειά του.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

kostaskou έγραψε:Melpomeni σε ευχαριστώ θερμά. Να είσαι πάντα γερή και ο Κύριος να σε προστατεύει.
Αναστασία θα είναι το ονομά της.
Έχω και εγώ συγγενείς στις ΗΠΑ και αυτές τις μέρες περιμένω να έρθει ο ξάδερφός μου με την οικογένειά του.
Ωραιο ονομα ! Εχω κι εγω δυο Αναστασιες ,την μητερα μου και την μικρη μου κορη ,που ειναι τωρα 22 χρονων.
Με το καλο να δεχτεις τους συγγενεις σου !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Όλοι είμαστε καλοδεχούμενοι στο δικό μας Χριστιανικό forum!
Και είναι καλό που ο καθένας γράφει και κάποια προσωπικά του στοιχεία, γιατί έτσι πρέπει να είναι μια Χριστιανική κοινωνία! Προπαντός κοινωνία! Και είναι επίσης καλό που χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για Χριστιανικούς σκοπούς (επιτέλους), για να μας φέρνει πιο κοντά και να ενισχύεται ο ένας από τον άλλον!
Κι εσείς αδέλφια που δεν έχετε ακόμη συστηθεί, κάντε το, για να γνωριστούμε καλύτερα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Μπράβο μου! Το προηγούμενο μήνυμα - παρότρυνση, ήταν η 666η δημοσίευση!!
Δεν το άντεξα γι' αυτό έγραψα και την 667η!
Ο Θεός να μας χαρίζει όλους υπομονή, δύναμη και πίστη!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
kleanthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από kleanthis »

filotheitis
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από filotheitis »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΕΙΜΑΙ 41 ΧΡΟΝΩΝ ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ 11 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ.
ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2007,ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΑΚΟΜΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ. ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΝΟΕΡΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΕΙ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”