:)) :)) :)) :)) Η φημη του αγαπητε μου ξεπερναει την Αμερικη !aposal έγραψε:Έχει η Αμερική Ταΰγετο;
Τα Ονόματά σας
Συντονιστής: Συντονιστές
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Ο Σωκράτης έλεγε : ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ!Melpomeni έγραψε::)) :)) :)) :)) Η φημη του αγαπητε μου ξεπερναει την Αμερικη !aposal έγραψε:Έχει η Αμερική Ταΰγετο;
Ο Αποστόλης - για την ώρα - μόνον γηράσκει! Καίτοι είναι ακόμη πολύ νέος (πλησιάζω ολοταχώς τα 46)!!!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Καλώς τον αγαπημένο αδελφό μας!keliotis έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
Αν πεις και το Χριστιανικό σου όνομα θα σου λέμε και χρόνια πολλά όταν γιορτάζεις!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal έγραψε:Ο Σωκράτης έλεγε : ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ!Melpomeni έγραψε::)) :)) :)) :)) Η φημη του αγαπητε μου ξεπερναει την Αμερικη !aposal έγραψε:Έχει η Αμερική Ταΰγετο;
Ο Αποστόλης - για την ώρα - μόνον γηράσκει! Καίτοι είναι ακόμη πολύ νέος (πλησιάζω ολοταχώς τα 46)!!!
Ελα ! μωρο εισαι ...αφου εγω που πλησιαζω 55 ειμαι ακομα παιδι...
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
Απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, το κάναμε σύναξη γηραιών προσώπων εδώ μέσα! Εμείς βεβαίως Λάζαρε, έχουμε και πολλά άλλα κοινά σημεία, τα οποία μου εξήγησες σε προγενέστερη συζήτηση!lazarr έγραψε:αγκου.... αγκου.. :binky: :binky: :binky:
και γω μωρό είμαι(46)
(Κρατάω αρχείο, γιατί η μνήμη μου με προδίδει)!
Ας μας πει κανένα γεια και κάποιος νεότερος (ψυχή τε και σώματι)!!