Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ntinoula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ntinoula »

Καλώς ήρθες Σμάρω. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου. :)

Όλοι παντρεμένοι είστε εδώ, ε; Μπράβο.
Το χαμόγελο είναι το φως του προσώπου μας που δείχνει πώς η καρδιά μας είναι μέσα.
geonutr
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από geonutr »

:wave: Γεια σε όλους σας! Με λένε Γεωργία Ειρήνη (έχω δυο ονόματα) ,μένω Αθήνα και είμαι διατροφολογος...μου αρέσει πολυ το site και μου κάνετε όλοι σας παρέα ότα δεν έχω και πολύ δουλίτσα...Είμαι 25 χρονών,δεν είμαι παντρεμένη, ούτε καν λογοδοσμένη αν και είμαι πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο.. Θα δείξει..Έχει ο Θεος...
Αν πεθανεις πριν πεθανεις, δε θα πεθανεις οταν πεθανεις...
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Μηπως μπορεις να μας δωσεις καμια σωστη διατροφη τωρα με τη νηστεια,ωστε να εχουμε ολες τις απαραιτητες θρεπτικες αξιες,οταν θα ευκαιρεις.Οσο για το οτι εισε ακομα ανυπαντρη ,δεν πειραζει.Το καλο πραγμα αργει.
panagiafiladelfeias
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panagiafiladelfeias »

καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο π. Παντελεήμων. χαιρόμαι πολύ που υπάρχει ένας χώρος που μπορούν να ακουστούν όλες οι φωνές. άλλωστε ο Κύριος μας δεν ήταν ο πρώτος που άκουγε τους πάντες; με πολλα που διαβάζω συμφωνώ αλλα και με πολλά διαφωνώ. Πάνω απ όλα πρέπει να υπάρχει πίστη αγάπη κατανοηση. οι φανατισμοί δεν έκαναν ποτέ καλό. Βέβαια για να μην παρεξηγηθώ δεν βρίσκομαι εδώ ούτε για να <διαφημιστώ> ούτε για να κάνω τον μέγα διδάσκαλο. Είμαι εδώ για να μάθω. Βέβαια μέσα από την ιστοσελίδα της Εκκλησίας μας θέλουμε να βάλουμε και εμείς το μικρό μας λιθαράκι( τώρα ακόμα είμαστε σε πολυ πρόχειρο στάδιο, 4 μέρες μονο λειτουργούμε). Εδώ κάναμε εγγραφή για να μπορούμε να μοιραζόμαστε τις δραστηριοτητές μας αλλα και να κάνουμε σε όλους γνωστές τις ευλογίες που έχουμε στο ναό μας, όπως την αριστερά αναλοιωτη χειρα του Μεγάλου Βασιλείου. Αλλά είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να μην μπείς στο πειρασμο να συμμετάσχεις σε τόσο όμορφες συζητήσεις. Γιαυτό σκέφτομαι να φτιάξω προσωπικό profile. Eλπίζω να μην σας κούρασα
Ο Θεός να σας έχει όλους καλά
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Πάτερ μεγάλη ευλογία η συμμετοχή σας στο forum. Θ΄ακούμε πάντα με σεβασμό και ενδιαφέρον τον πνευματικό σας λόγο. Να εύχεστε για μας τους αμαρτωλούς ταξιδιώτες του Ιστοχώρου.
greekboy1981
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από greekboy1981 »

panagiafiladelfeias έγραψε:καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο π. Παντελεήμων. χαιρόμαι πολύ που υπάρχει ένας χώρος που μπορούν να ακουστούν όλες οι φωνές. άλλωστε ο Κύριος μας δεν ήταν ο πρώτος που άκουγε τους πάντες; με πολλα που διαβάζω συμφωνώ αλλα και με πολλά διαφωνώ. Πάνω απ όλα πρέπει να υπάρχει πίστη αγάπη κατανοηση. οι φανατισμοί δεν έκαναν ποτέ καλό. Βέβαια για να μην παρεξηγηθώ δεν βρίσκομαι εδώ ούτε για να <διαφημιστώ> ούτε για να κάνω τον μέγα διδάσκαλο. Είμαι εδώ για να μάθω. Βέβαια μέσα από την ιστοσελίδα της Εκκλησίας μας θέλουμε να βάλουμε και εμείς το μικρό μας λιθαράκι( τώρα ακόμα είμαστε σε πολυ πρόχειρο στάδιο, 4 μέρες μονο λειτουργούμε). Εδώ κάναμε εγγραφή για να μπορούμε να μοιραζόμαστε τις δραστηριοτητές μας αλλα και να κάνουμε σε όλους γνωστές τις ευλογίες που έχουμε στο ναό μας, όπως την αριστερά αναλοιωτη χειρα του Μεγάλου Βασιλείου. Αλλά είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να μην μπείς στο πειρασμο να συμμετάσχεις σε τόσο όμορφες συζητήσεις. Γιαυτό σκέφτομαι να φτιάξω προσωπικό profile. Eλπίζω να μην σας κούρασα
Ο Θεός να σας έχει όλους καλά
Καλώς μας ήρθες παππούλη μου :-) Σου εστειλα προσωπικο μηνυμα να γνωριστούμε αν θες :-)

Σου έυχομαι η Παναγία μας να σε προστατέυει πάντοτε και να σε οδηγεί στον δρόμο για την Βασιλεία του Κυρίου κρατώντας την ψυχή σου αγνή και καθαρή !!

Φιλώ με σεβασμό και αγαπη εν Κυρίω το δεξί σου χέρι
Ευάγγελος
Αν εχεις ΜΣΝ Μεσσεντζερ να μιλησουμε το δικό μου είναι kyrialan@otenet.gr ... e-mail epikinonias greekboy1981@yahoo.gr
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλώς ήρθατε όλοι στην παρέα μας!
Θεωρώ ευλογία να έχουμε σ' αυτήν και εκπροσώπους του Θεού, όπως ο πατήρ Παντελεήμων!
Την ευλογία σου να έχουμε, πάτερ!
Σμάρω (ή Σμαρώ), από Κατερίνη, ε; Τι μου θύμισες! Έκανα 9 χρόνια στην ωραία Κατερίνη, Δημοτικό και Γυμνάσιο, αλλά πολλά χρόνια πριν (1968-1977)! Να σου ζήσουν τα παιδιά σου και εύχομαι να είναι γεμάτα ιδανικά!
Στην Γεωργία - Ειρήνη εύχομαι γρήγορα να κατασταλάξει!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Pythagoras
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Pythagoras »

Ονομάζομαι Αντώνιος Παπούλιας, είμαι 55 χρονών, παντρεμένος και πατέρας 2 θυγατέρων, ηλικίας 27 και 25 χρονών αντίστοιχα. Μένω με την οικογένεια μου στο χωριό Μυτιληνιοί της νήσου Σάμου από το 1984. Η 51-χρονη σύζυγός μου, Άννα, πάσχει εδώ και 8 χρόνια από την τερματική, νευρο-εκφυλιστική νόσο κινητικού νευρώνος. Έχει τραχειοτομηθεί και γαστροτομηθεί, και βρίσκεται κλινήρης σε πλήρη ακινησία τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Ο 50-χρονος αδελφός μου, Αργύριος, πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας από το 1983. Τον τελευταίο καιρό, δυσκολεύεται ακόμα και να σταθεί όρθιος.

Τα γεγονότα αυτά συνετέλεσαν ώστε να πραγματοποιήσω την μεγάλη αλλαγή στην ρότα της ζωής μου και να σηκώσω τα χέρια μου ψηλά στο κράσπεδο των ιματίων του Κυρίου. Ταξιδεύω πρώτη θέση διαπλέοντας το αρχιπέλαγος του Άγιου Πόνου, κι έχω την μοναδική ευκαιρία να δώ τα ωραιότερα χρώματα και να μυρίσω τα πιο φανταστικά αρώματα.
Είμαι ευτυχής που με επέλεξε ο Κύριος και κάνω ό,τι μπορώ για να για να μην τον διαψεύσω. Μεταξύ μας, είναι ο Σίμωνας μου, κι έτσι το φορτίο που σηκώνω είναι αφάνταστα ελαφρύ.

Σε ευχαριστώ, Κύριε, για αυτά που καταλαβαίνω μα πιο πολύ σε ευχαριστώ γι’ αυτά που κάνεις για μας και δεν τα καταλαβαίνω. Συνέχισε να με κατατρέχεις με το έλεός σου και … μην αποσύρεις από πάνω μου την χάρη σου.

"Ο Θεός δοκιμάζει επί το συμφέρον, εις το μεταλαβείν της αγιότητος αυτού"
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

Αχ, καλέ μου Αντώνιε,

η κατάθεσή σου αυτή ήταν ένα γερό χαστούκι για όσους ασχολούμαστε ακόμη με τα επουσιώδη...

Το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε είναι η προσευχή μας για σένα, την Άννα και τον Αργύρη.

Εύχομαι να έχεις τη χάρη του Κυρίου μας για πάντα και να αυξηθεί το έλεός Του.
mirto
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από mirto »

Pythagoras έγραψε:Ονομάζομαι Αντώνιος Παπούλιας, είμαι 55 χρονών, παντρεμένος και πατέρας 2 θυγατέρων, ηλικίας 27 και 25 χρονών αντίστοιχα. Μένω με την οικογένεια μου στο χωριό Μυτιληνιοί της νήσου Σάμου από το 1984. Η 51-χρονη σύζυγός μου, Άννα, πάσχει εδώ και 8 χρόνια από την τερματική, νευρο-εκφυλιστική νόσο κινητικού νευρώνος. Έχει τραχειοτομηθεί και γαστροτομηθεί, και βρίσκεται κλινήρης σε πλήρη ακινησία τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Ο 50-χρονος αδελφός μου, Αργύριος, πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας από το 1983. Τον τελευταίο καιρό, δυσκολεύεται ακόμα και να σταθεί όρθιος.

Τα γεγονότα αυτά συνετέλεσαν ώστε να πραγματοποιήσω την μεγάλη αλλαγή στην ρότα της ζωής μου και να σηκώσω τα χέρια μου ψηλά στο κράσπεδο των ιματίων του Κυρίου. Ταξιδεύω πρώτη θέση διαπλέοντας το αρχιπέλαγος του Άγιου Πόνου, κι έχω την μοναδική ευκαιρία να δώ τα ωραιότερα χρώματα και να μυρίσω τα πιο φανταστικά αρώματα.
Είμαι ευτυχής που με επέλεξε ο Κύριος και κάνω ό,τι μπορώ για να για να μην τον διαψεύσω. Μεταξύ μας, είναι ο Σίμωνας μου, κι έτσι το φορτίο που σηκώνω είναι αφάνταστα ελαφρύ.

Σε ευχαριστώ, Κύριε, για αυτά που καταλαβαίνω μα πιο πολύ σε ευχαριστώ γιʼ αυτά που κάνεις για μας και δεν τα καταλαβαίνω. Συνέχισε να με κατατρέχεις με το έλεός σου και … μην αποσύρεις από πάνω μου την χάρη σου.

"Ο Θεός δοκιμάζει επί το συμφέρον, εις το μεταλαβείν της αγιότητος αυτού"

Δεν μπορώ παρά να ΥΠΟΚΛΙΘΩ αδελφέ μου στην γενναιότητα, ανθρωπιά, υπομονή που δείχνεις σηκώνοντας έναν μεγάλο σταυρό. Μα πιο πολύ θέλω να υποκλιθώ μπροστά στην ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΑΥΡΟ γιατί ΑΝΕΤΡΕΨΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μια ερώτηση που είχα κάνει κάποτε σε αυτό το forum.......Ποιός είναι αυτός που δεν ζητάει την ευτυχία και κυνηγάει τον σταυρό;;;;;; Ε ΛΟΙΠΟΝ .....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ που με θάρρος τσακίζουν την επίγεια ζωή για να γευτούν τον παράδεισο....... ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”