Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
Καλωστονεεε ! και σε χρειαζομαστε ! καμμια σαρακοστιανη συνταγη ,που να σε "κραταει" να μην πεινας μιση ωρα μετα το φαγητο ,και να εχει γευση λιγο καλυτερη απο ...σανο ??? Υπαρχει ???georgeg έγραψε:Giwrgos apo Kalymno, 26 xronwn, mageiras sto epaggelma, eleytheros akoma..Xarhka poly paidia... :)
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
καλισπερα σας
Γιωργος 28 ετων απο Θεσσανολικη παντρεμενος με 1 αγορακι :D
ειμαι ενθουσιασμενος με το site συνεχιστε την πολυ καλη δουλεια
που εχετε κανει ειμαι καιρο μελος απλα τορα πηρα το θαρος :D
Πετρα Υπερ Πολυτιμος
.την πασα ελπιδα μου εις σε ανατιθημι.
.την πασα ελπιδα μου εις σε ανατιθημι.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Re: καλισπερα σας
Argisesisos έγραψε:Γιωργος 28 ετων απο Θεσσανολικη παντρεμενος με 1 αγορακι :D
Kalos ilthate oloi stin parea mas
να ΣΥΣΤΙΘΩ και εγω
γεια και χαρα σε ολους,
ειμαι ο Σωτηρης 29 ετων, γενιθικα, μεγαλοσα πιγα στο γερμανικο σχολειο (επιδι δεν υπιρχε ελληνικο σχολειο εδο στην γερμανια που ζουσα-οποτε ετσει εξιγουντε τα ορθογραφικα λαθοι) και σπουδασα στην γερμανια (5 χρονια νομικη) και ζω ακομα στην γερμανια. Παντα πιστευα οτι υπαρχι θεος αλλα δεν ειμουν ανθροπος της εκκλησιας, απλα περασα αρκετα στην ζωη μου που με καναν να ασχολιθο και με την θρυσκια μου (χριστιανη ορθοδοξη) και ηρθα σε ελληνικο φορουμ οστε να εχω με ελληνες επαφη και ισος να ανταλαξουμε γνομες κλπ.
χαιρομε που ειμαι μαζη σας και ελπιζω να περναμε καλα και να μην χαθουμε.
Να ειστε παντα καλα και ο θεος να σας εχει υπο την προστασια του. γεια και χαρα παλοι σε ολους[/b]
ειμαι ο Σωτηρης 29 ετων, γενιθικα, μεγαλοσα πιγα στο γερμανικο σχολειο (επιδι δεν υπιρχε ελληνικο σχολειο εδο στην γερμανια που ζουσα-οποτε ετσει εξιγουντε τα ορθογραφικα λαθοι) και σπουδασα στην γερμανια (5 χρονια νομικη) και ζω ακομα στην γερμανια. Παντα πιστευα οτι υπαρχι θεος αλλα δεν ειμουν ανθροπος της εκκλησιας, απλα περασα αρκετα στην ζωη μου που με καναν να ασχολιθο και με την θρυσκια μου (χριστιανη ορθοδοξη) και ηρθα σε ελληνικο φορουμ οστε να εχω με ελληνες επαφη και ισος να ανταλαξουμε γνομες κλπ.
χαιρομε που ειμαι μαζη σας και ελπιζω να περναμε καλα και να μην χαθουμε.
Να ειστε παντα καλα και ο θεος να σας εχει υπο την προστασια του. γεια και χαρα παλοι σε ολους[/b]