Γιατί αποτυγχάνει ο γάμος, ενώ τον έφτιαξε ο Θεός;

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Για να γελασουμε και λιγο,μετα απο πολυ σκεψη καταλαβα γιατι αποτυγχανει ο γαμος. Γιατι εσεις οι αντρες καπου καπου γινεστε τοσο ανυποφοροι που σκατε και γαιδαρο.Μιλαω σε προσωπικο επιπεδο.Καντε και καμια φορα το χατηρι της γυναικας σας, πεστε και κανενα,,αγαπη μου,,και εμεις θα γινουμε χαλι να μας πατατε.Τοσο απλα ειναι τα πραγματα. :-x :-x
alithis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από alithis »

λοιπον....γρηγορα τοτε ολοι να γινουμε καλογεροι...ωστε να λυσουμε ετσι το προβλημα... :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Τωρα καταλαβα γιατι λενε οτι οι αντρες ειναι σαν παιδια.Στα δυσκολα τα βαζουν στα ποδια και ποιος τους βρισκει. :-x :-x :-x

Ωραιο το κολπο με τις φατσουλες.Τωρα που μου το μαθατε ,δεν το αποχωριζομαι.
alithis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από alithis »

αγαπητη,
δεν νομιζω οτι εχεις δικιο ιδιως στην προκειμενη περιπτωση!μαλλον το αντιθετο συμβαινει...η προταση μου μαλλον ειναι κινηση απο το ευκολο προς το δυσκολο,παρα απο το δυσκολο προς το ευκολο...!! :roll: :roll: :roll: :wink:
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

μαλλον εχεις δικαιο. :oops:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

smarti έγραψε:Για να γελασουμε και λιγο,μετα απο πολυ σκεψη καταλαβα γιατι αποτυγχανει ο γαμος. Γιατι εσεις οι αντρες καπου καπου γινεστε τοσο ανυποφοροι που σκατε και γαιδαρο.Μιλαω σε προσωπικο επιπεδο.Καντε και καμια φορα το χατηρι της γυναικας σας, πεστε και κανενα,,αγαπη μου,,και εμεις θα γινουμε χαλι να μας πατατε.Τοσο απλα ειναι τα πραγματα. :-x :-x
Μπα, θα έλεγα ότι μάλλον εσείς οι γυναίκες έχετε ξεφύγει! Κι εμείς βεβαίως (όλος ο κόσμος άλλωστε), αλλά εσείς λίγο περισσότερο!
Μην κρίνεις από τον εαυτό σου, αυτό που συνειδητοποιεί ο φτωχός μου λογισμός είναι ότι εδώ και χρόνια υπάρχει μια μεγάλη αμφισβήτηση του ανδρικού φύλλου από τις γυναίκες! Με ολοένα και αυξανόμενη τάση!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
plagiaskepsi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από plagiaskepsi »

ΝΑ ΓΙΝΩ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο ΛΑΚΕΔΕΜΩΝ?????????
ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΑΠΟΤΥΧΕΝΕΙ
ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ
ΑΠΑΝΤΩ ΕΤΣΙ
ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΤΥΧΕΝΕΙ

ΕΔΩ ΠΡΟΤΙΜΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ
ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΣ
ΑΠΟΤΥΧΕΝΕΙ????

ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Έχω την εντύπωση ότι ο Θεός δεν αποτυγχάνει ποτέ!
Τα πλάσματά Του, υιοθετούν διαφορετικές συμπεριφορές, γιατί έτσι ο Ίδιος αποφάσισε, να έχουν δηλαδή πλήρη ελευθερία σκέψεων και κινήσεων (αυτεξούσιο)!
Από τη στιγμή λοιπόν που έχω την ελευθερία να επιλέξω εγώ τι θα κάνω, δεν μπορεί ο Πλάστης να χρεώνεται τις δικές μου αδυναμίες!
Ο γάμος είναι ένα μυστήριο που συνδέει δύο ανθρώπους που συμβιώνουν. Αυτοί οι δύο είναι υπεύθυνοι για την πορεία του γάμου! Ο Πλάστης αρκείται στο να μας εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις για να πετύχει, τις οποίες όμως εμείς επιλέγουμε να μην δεχτούμε (το γνωστό : "ευχαριστώ, δεν θα πάρω").
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

plagiaskepsi, Εχεις ηδη απαντησει ο ιδιος, στην δευτερη ερωτηση σου αμεσως και σαφως με την υποβολη της.

Επισης και η πρωτη σου ερωτηση απανταει στη δευτερη.

Σου αρεσουν οι σπαζοκεφαλιες απο οτι φαινεται.

Αυτεξουσιο ειναι η λεξη κλειδι για ολα μας τα προβληματα.

Ρομποτ δεν δημιουργησε ο Κυριος, μονο εμεις οι Ανθρωποι.

Σε οτι αφορα τα παραπανω post που αναπαριστουν μικρη κλιμακα της "παλης" των δυο φυλων, αυτη ειναι αλλη μια παναρχαια παγιδα του αντικειμενου.

Μην πεφτετε στο καναλι Αντρας vs Γυναικα, ειναι απλα θεμα ανθρωπου-χαρακτηρα-περιβαλλοντος-καταβολων και οχι θεμα φυλου.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Ελπιζω να μην θυμωσε κανεις με τα λεγομενα μου.αν στεναχωρεσα κανεναν συγνωμη.Δεν θα ηθελα να το δειτε σαν διαμαχη ,αλλα σαν ενα αγαθο αστειακι χωρις υπονοουμενα και προσβολες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”