Ερώτηση (κάτι θαυμαστό;)

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Gewrgiosgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Gewrgiosgr »

Χριστός Ανέστη !
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
geonutr
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από geonutr »

κι εμένα μου έχουν συμβεί πολλά...από που να ξεκινήσω...το τελευταίο συνέβη τη Κυριακή του Πάσχα το βράδυ..(Πριν 4 ημέρες περίπου, είχαμε πει με το αγόρι μου να πάμε μια μονοήμερη εκδρομή την πρωτομαγιά, αλλα δεν ξέραμε που..(κρατήστε αυτό θα χρειαστεί για να καταλάβετε..)).Είχαμε μαζευτεί στο χωριό του πατέρα μου για εκείνες τις ημέρες και το βράδυ της Κυριακής, πως τα έφερε η συζήτηση, ξεκινήσαμε να μιλάμε για κάποιες θαυμαστές εμπειρίες..Την ίδια ακριβώς συζήτηση είχε και η οικογένεια του αγοριού μου μαζί με έναν παππά ,στο χωριό του!Είμασταν δηλαδή ο καθένας με την οικογένεια του σε άλλα χωριά..Όπως μιλούσαμε λοιπόν, αναφέρει κάποιος από την παρέα τη δική μας ,την εμπειρία του από το ταξίδι που πήγε στην Αγ.Θεοδώρα στη Πελοπόννησο (με το θαυμαστό εκκλησάκι με τα 17-18 δένδρα στη σκεπή).Μου έρχεται λοιπόν η ιδέα να στείλω ενα μήνυμα στο αγόρι μου για να πάμε εκεί την πρωτομαγιά ,μιας και δεν έχουμε πάει..Το στέλνω και μέσα σε 30δευτερόλεπτα με παίρνει τηλέφωνο συγκλονισμένος.."καλά τώρα έχω ανατριχιάσει..αυτή τη συζήτηση είχαμε και εμείς εδώ..Λέγαμε για την Αγ.Θεοδώρα και είχα πιασει το κινητό να σε πάρω τηλέφωνο να πάμε εκεί και έσυ μου στέλνεις μήνυμα!!!Ο παπα-Γιάννης εδώ δίπλα είπε ότι είναι ένα μικρό σημείο!Λοιπόν, εκεί θα πάμε"..Και πήγαμε...
Σημείωση:εγώ είχα ακούσει για την Αγ.Θεοδώρα, εκείνος ποτέ...
Κάποιοι το λένε σύμπτωση, αλλά εγώ δεν το πιστέυω..Άλλωστε με το αγόρι μου μας έχουν συμβεί πολλά..
Αν πεθανεις πριν πεθανεις, δε θα πεθανεις οταν πεθανεις...
gol
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από gol »

ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΚΥΡΙΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ
ΤΟ ΚΑΤ΄ΕΞΟΧΗΝ ΠΕΔΙΟΝ ΔΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
(Γέροντας Επιφάνιος)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”