Πώς θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος ;

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Πώς θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος ;

Δημοσίευση από Domna »

Χωρίς απαγόρευση των αμβλώσεων !
Χωρίς οικονομικά κίνητρα στις μαμάδες να κρατήσουν τα παιδιά τους !

Η λύση έρχεται από την Αμερική όπου έχει αρχίσει να εφαρμόζεται προσφατα σε ορισμένες πολιτείες αλλού πιλοτικά και αλλού με νομοσχέδιο .
Η μαμά όταν προσέρχεται να κάνει έκτρωση υποχρεώνεται (εδώ πρέπει να αλλάξει ο ελληνικός νόμος ) να της γίνεται αναλυτικός υπέρηχος όπου βλέπει στην οθόνη το μωρό της .
Ετσι ενεργοποιείται το μητρικό της φίλτρο βλέποντας ζωντανό το μωρό της και κατά 80% ( στατιστικώς μετρημένο) ακυρώνει την έκτρωση και κρατάει το μωρό της .
Αν παρόλα αυτά επιμένει (20% στατιστικώς ) μπορεί να προσέλθει σε μια από τις επόμενες ημέρες (απαγορεύεται την ίδια μέρα που θα της γίνει ο υπέρηχος, έτσι ώστε να έχει το περιθώριο να το ξανασκεφτεί ) για να της γίνει η αμβλωση .
Αν υποθέσουμε ότι γίνονται 300.000 εκτρώσεις ετησίως στην Ελλάδα θα σώζονται με αυτόν τον τρόπο 240.000 ελληνόπουλα ετησίως !
Διαβαστε ένα σχετικό άρθρο http://www.lifenews.com/state3125.html
H πρόταση αυτή δεν συναντάει αντιδράσεις δεδομένου ότι δεν αντιτίθεται στην ελευθερία των αμβλώσεων , βοηθάει μόνο στην διαδικασία ώστε οι μαμάδες να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ένα δικό τους σπλάγχνο στη μήτρα και συνειδητά και άνευ βίας και απαγόρευσης να επιλέξουν να το κρατήσουν !
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Thomas15n
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Thomas15n »

Στην Ελλάδα ως πονηροί που είμαστε θέλουμε και την πίττα ολόκληρη και τον σκύλο χωρτάτο. Δηλαδή θέλουμε να πορνεύουμε να μοιχεύουμε και να φονεύουμε "ελεύθερα", και κατόπιν να μας συγχωρεί ο Θεός να κληρονομήσουμε τον "Παράδεισο". Δεν είδαμε όλοι τί έγινε με το σύμφωνο της "ελεύθερης συμβίωσης", ε προσέξτε τον τίτλο τί λέει "ελεύθερης"! μόλις ειπώθηκε ότι εκτός γάμου έχουμε πορνεία, την διδασκαλία της Εκκλησίας και του Χριστού, ξεσηκώθηκαν οι πάντες κατά της Εκκλησίας. Θέλουμε να λέμε ότι είμαστε χριστιανοί και μάλιστα ορθόδοξοι μόνο στα λόγια και στις πράξεις μηδέν.
Εκεί είναι η ουσία δεν πιστεύουμε ούτε σε αρχές ούτε σε νόμους, απλά υπάρχει μεγάλη υποκρισία και τίποτε άλλο, έχουμε ξεφύγει πολύ δυστυχώς.
Το κακό είναι ότι την πληρώνουμε όλοι, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Και πιστεύω ότι η Εκκλησία πρέπει να γίνει πιό αυστηρή με τους περισσότερους, η χλιαρή αντίδραση επιτείνει το κακό και το γιγαντώνει τόσο που μετά δεν μπορούν να γίνουν πολλά, από μπάλα χιονιού έχει γίνει χιονοστιβάδα που παρασέρνει τα πάντα στο περασμά της.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Θωμά (χρόνια πολλά και για την γιορτή σου αδελφέ μου), θεωρώ ότι πολλοί αδελφοί μας, που δεν είναι απαραίτητα κακοί, έχουν εναντιωθεί από την απόφαση της Ιεράς Συνόδου, γιατί είναι ανενημέρωτοι σχετικά με το τι πρεσβεύει η Ορθοδοξία μας!
Κανείς απ' αυτούς δεν είναι σε θέση (αυτή τη στιγμή) να κατανοήσει ότι η εκτός γάμου σχέσεις είναι αμαρτία και ένα σωρό άλλα! Αυτούς, πρέπει να τους βοηθήσουμε, πληροφορώντας τους, με ήπιο τρόπο το τι, το πώς και το γιατί, έτσι ώστε σιγά - σιγά να γίνουν συνειδητά μέλη της Εκκλησίας μας! Ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι, γιατί τέτοιος ήμουνα κι εγώ ως φοιτητής! Θεωρούσα μάλιστα δογματικούς και φέροντες παρωπίδες όλους τους "φανατικούς" Χριστιανιούς και μάλλον αστείους και εκτός τόπου και χρόνου! Κάποιος όμως με βοήθησε να καταλάβω μερικά πράγματα κι έτσι (σιγά - σιγά) άρχισα να μπαίνω στο πνεύμα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Δόμνα για το συγκεκριμένο θέμα προτείνω να γίνει συλλογή υπογραφών για να απαιτήσουμε από τα κόμματα να ψηφίσουν ένα τέτοιο νόμο, ή να το βάλουν σε τροπολογία σε άλλο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας.

Επίσης προτείνω να στείλουμε όλοι e-mails στους βουλευτές και στα κόμματα και να ζητήσουμε να γίνει η σχετική νομοθετική ρύθμιση.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Συμφωνώ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Αγαπητέ filota, τέλεια είναι αυτό που προτείνεις. Οι άλλοι τι λένε, να το κάνουμε ;;;;
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Thomas15n
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Thomas15n »

aposal έγραψε:Κανείς απ' αυτούς δεν είναι σε θέση (αυτή τη στιγμή) να κατανοήσει ότι η εκτός γάμου σχέσεις είναι αμαρτία και ένα σωρό άλλα! Αυτούς, πρέπει να τους βοηθήσουμε, πληροφορώντας τους, με ήπιο τρόπο το τι, το πώς και το γιατί, έτσι ώστε σιγά - σιγά να γίνουν συνειδητά μέλη της Εκκλησίας μας!
Ευχαριστώ γιά τις ευχές σου. Γνωρίζω όμως περιπτώσεις που ενώ γνωρίζουν τις θέσεις της Εκκλησίας περί των σχέσεων, παρά ταύτα συνεχίζουν με διάφορες δικαιολογίες αυτό που θέλουν. Λίγοι είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν πραγματικά, οι περισσότεροι προσποιούνται ότι δεν γνωρίζουν κοροϊδεύοντας πρώτο και μόνο τον εαυτό τους και κανέναν άλλο. Βλέπεις "Βαριά η καλογερική" που λέει ο λαός μας. Άλλο είναι να λες το σωστό και τελείως άλλο να το κάνεις πράξη με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τις συνέπειες φοβούνται όλοι ατομικές (στέρηση) ή κοινωνικές (κριτική, ειρωνεία, κοροϊδία).
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Γνωρίζουν επιφανειακά και όχι συνειδητά, έχω την εντύπωση. Ναι, δεν θέλουν να χάσουν τη ζαχαρένια τους και παραμένουν μακράν της Εκκλησίας, αλλά αυτό μόνον ο Θεός γνωρίζει αν θα παραμείνει ή όχι! Έτσι ήμουν κι εγώ!
Εμένα κάποιος μου έδωσε πολλές ευκαιρίες μέχρι ν' αρπάξω μία! Γιατί να μην το πράξουμε κι εμείς στους αδελφούς μας;
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Domna έγραψε:Αγαπητέ filota, τέλεια είναι αυτό που προτείνεις. Οι άλλοι τι λένε, να το κάνουμε ;;;;
ΝΑΙ

Απόσπασμα από το βιβλίο ΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ (π. Αντωνίου Στυλιανάκη)

Θυμάμαι πριν από χρόνια που ήρθε στο ιατρείο μου μια δεκαεξάχρονη με τους γονείς της. Ήταν έγκυος και ήθελε να κάνει έκτρωση. Μέσα στα άλλα πολλά και ποικίλα ψυχολογικά που είχα να αντιμετωπίσω, έπρεπε να της εξηγήσω ότι έκτρωση σημαίνει φόνος αλλά και συνέπειες ψυχολογικές που θα μπορούσε να έχει αργότερα το γεγονός αυτό και για κείνη.
Το κυριότερο επιχείρημά της; Ότι ήταν μικρή για να μπορέσει να έχει ένα παιδί να αναθρέψει. Τότε υποσχέθηκα ότι θα βρω εγώ τον τρόπο να πάει το παιδί σε καλά χέρια και να μεγαλώσει σε μια ζεστή οικογένεια. Ξέρετε τι μου είπε; " Τι λες γιατρέ μου, που θα σου δώσω εγώ το παιδί μου, αν το γεννήσω; Για ποια με πέρασες; Δεν το δίνω σε κανέναν"! Και τότε βέβαια της είπα: "Το ίδιο θα πρέπει να αισθάνεσαι και για το έμβρυο που πρόκειται να ρίξεις....."

Και αφού μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις:

ΝΑΙ
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Πως θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος ;

Δημοσίευση από Christos »

Domna έγραψε:Χωρίς απαγόρευση των αμβλώσεων !
Χωρίς οικονομικά κίνητρα στις μαμάδες να κρατήσουν τα παιδιά τους !

Η λύση έρχεται από την Αμερική όπου έχει αρχίσει να εφαρμόζεται προσφατα σε ορισμένες πολιτείες αλλού πιλοτικά και αλλού με νομοσχέδιο .
Η μαμά όταν προσέρχεται να κάνει έκτρωση υποχρεώνεται (εδώ πρέπει να αλλάξει ο ελληνικός νόμος ) να της γίνεται αναλυτικός υπέρηχος όπου βλέπει στην οθόνη το μωρό της .
Ετσι ενεργοποιείται το μητρικό της φίλτρο βλέποντας ζωντανό το μωρό της και κατά 80% ( στατιστικώς μετρημένο) ακυρώνει την έκτρωση και κρατάει το μωρό της .
Αν παρόλα αυτά επιμένει (20% στατιστικώς ) μπορεί να προσέλθει σε μια από τις επόμενες ημέρες (απαγορεύεται την ίδια μέρα που θα της γίνει ο υπέρηχος, έτσι ώστε να έχει το περιθώριο να το ξανασκεφτεί ) για να της γίνει η αμβλωση .
Αν υποθέσουμε ότι γίνονται 300.000 εκτρώσεις ετησίως στην Ελλάδα θα σώζονται με αυτόν τον τρόπο 240.000 ελληνόπουλα ετησίως !
Διαβαστε ένα σχετικό άρθρο http://www.lifenews.com/state3125.html
H πρόταση αυτή δεν συναντάει αντιδράσεις δεδομένου ότι δεν αντιτίθεται στην ελευθερία των αμβλώσεων , βοηθάει μόνο στην διαδικασία ώστε οι μαμάδες να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ένα δικό τους σπλάγχνο στη μήτρα και συνειδητά και άνευ βίας και απαγόρευσης να επιλέξουν να το κρατήσουν !
Ευχαριστώ για την χρήσιμη πληροφορία Δόμνα! O:)
Μεθοδεύω άμεσα την προώθηση της αρμοδίως κατά το μέτρο των δυνατοτήτων μου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”