1) Τον Μητσάκο ναι τον γνωρίζω και δεν ξέρω γιατί δεν συμμετέχει....θα τον ρωτήσω και θα σου πω
2) Όταν αναφέρει ο Άγιος Κοσμάς ότι οι Τούρκοι θα έρθουν στα 6 μίλια θεωρώ ότι εννοεί πως θα βγάλουν τον στόλο λίγο έξω από τα 6 μίλια σαν να λένε "Εδώ είμαστε στα 7 μίλια, αν τολμάτε κάντε τα 12!!"
Προφανώς στη διάρκεια κάποιας μεγάλης και σοβαρότατης κρίσης μπροστά στην οποία τα Ίμια θα μοιάζουν περιστατικούλι.
Και ενώ η κρίση θα οδεύει αναπόφεκτα σε πόλεμο, θα επέμβει η Ρωσία. Για να επέμβει η Ρωσία και να προασπίσει τα συμφέροντα της στο Αιγαίο, προφανώς οι Τούρκοι θα έρθουν με πλάτες Αμερικάνικες και προφανώς η Ελλάδα θα φαίνεται να χάνει οριστικά το παιχνίδι του Αιγαίου. Έτσι, βλέποντας οι Ρώσοι ότι οι Αμερικάνοι πηγαίνουν να μπούν επιδιαιτητές στο Αιγαίο χωρίς να διαφαίνεται ελπίδα σωτηρίας για την Ελλάδα, δεν θα έχουν άλλη λύση αν δεν θέλουν να αποκλειστούν εντελώς και θα κατέβουν.
3) Για το τι θα μάθουμε 3 μέρες αργότερα.....πιστεύω ότι εννοεί ακριβώς την κατάσταση με τις πλάτες των ΗΠΑ και των άλλων στη Τουρκία. Η Τουρκία μάλλον θα μάθει το σχέδιο 3 μέρες νωρίτερα. Η Τουρκία θα έρθει κατά εδώ βάσει σχεδίου.
Αυτά έχω κατα νου....δεν είμαι προφήτης φυσικά και μπορεί να πέσω μίλια έξω....