Ρατσισμός
Συντονιστής: Συντονιστές
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
yorgos31 έχεις δίκιο ,με συγχωρείς σε αυτό το "άσε τα παραμύθια" ήμουν επιθετικός και δεν ήταν σωστό είπες ότι όλοι είμαστε λίγο πολύ ρατσιστές γι΄αυτό είπα οτι αναφέρθηκες σε όλο το έθνος αν θες να ξέρεις λοιπόν εγώ δεν είμαι έτσι ,αν δεν θες δεν σου ξανααπευθύνομαι ποτέ λοιπόν.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
δεκτη η συγνωμη παναγιωτη. ισως κι εγω να μην εδωσα να καταλαβεις οτι ειναι σχημα λογου αυτο που ειπα που γενικευει μεν αλλα σαφως δεν χαρακτηριζει ουτε το εθνος ουτε την πατριδα μας ουτε πολλους απο μας. ξερεις γιατι μου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις? γινομαστε καλυτεροι γιατι φτανουμε να πουμε συγνωμη...
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Πριν μου το πεις εσυ το σκέφτηκα από μόνος μου ότι δεν έπρεπε να μιλήσω έτσι,σκέφτηκα οτί αυτό το "ασε τα παραμύθια" ήταν προσβλητικό,γιατί ενδιαμέσως έφυγα από το σπίτι και πήγα σε net.Ξέρετε τι?ναι μου αρέσει αλλά θα μου άρεσε όχι να συζητούμε από το Internet,αλλά να κάναμε αυτήν την κουβέντα από κοντά.Εσύ yiorgos31 από ποια πόλη είσαι?
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Συμφωνω και επαυξανω.petrosr έγραψε:Αδελφοί μου
Θέλει προσοχή. Πρώτα απο όλα βλέπω μια εισβολή και κατάκτηση χωρίς όπλα, στην Εκκλησία μας δεν προσευχόμαστε για εναντίον επιδρομές αλλοφύλων. Φαίνεται ότι είμαστε στο στόχαστρο της Νέας Τάξης, της ισοπέδοσης, της παγκοσμιοποίησης.
Δεύτερο είναι άνθρωποι και δεν πρέπει να τους μισούμε, πρέπει όμως να επιφυλασσόμαστε. να προστατεύουμε την πατρίδα μάς και να μην πεύτουμε σε παγίδες της νέας τάξης.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εγώ πάντως είμαι ρατσιστής. Θυμώνω εύκολα :
Μ' αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη από εμένα.
Μ' αυτούς που νομίζω ότι με ενοχλούν.
Μ' αυτούς που μου τσαλακώνουν τον εγωισμό.
Μ' αυτούς που φοβάμαι.
Κι όλα αυτά, γιατί δεν αγαπώ τον Θεό (και επομένως όλα τα πλάσματά Του).
Είμαι ένας αθεράπευτα αμαρτωλός που ελπίζει μόνο στο έλεός Του.
Μ' αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη από εμένα.
Μ' αυτούς που νομίζω ότι με ενοχλούν.
Μ' αυτούς που μου τσαλακώνουν τον εγωισμό.
Μ' αυτούς που φοβάμαι.
Κι όλα αυτά, γιατί δεν αγαπώ τον Θεό (και επομένως όλα τα πλάσματά Του).
Είμαι ένας αθεράπευτα αμαρτωλός που ελπίζει μόνο στο έλεός Του.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.