Ο σταυρός του καθενός
Συντονιστής: Συντονιστές
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Aposal αλίμονο αμαρτωλός άνθρωπος είμαι κι εγώ ,έχω πολλά πάθη και αμαρτίες χιλιάδες ,ολλά ντροπής έργα άξια όχι μόνο για να ντρέπεται αλλά και για να απελπίζεται κανείς (σαν βόθρος η ζωή μου μέχρι τώρα),αυτά τα πάθη επιμένουν ακόμα και τώρα άρα πως μπορώ εγώ ο ακάθαρτος να λέω πως ξέρω τον εαυτό μου όταν αφήνομαι σε τέτοιες αμαρτίες.
Αν τον ήξερα δεν θα τα 'κανα ,ο Κύριος με φώτισε μέσα κι είδα στα τρισβαθά μου,έργο δικό Του ήτανε.
Το τι θέλει να κάνω ο Κύριος δεν το κατάλαβα εγώ (αλίμονο πως θα μπορούσα?)αλλά μου το αποκάλυψε ο Ίδιος.
Ότι πέτυχα το πέτυχα με την βοήθεια του Χριστού μόνος μου δεν πέτυχα τίποτα όπως λέει κι ο ίδιος ''... άνευ εμού ού δύνασθε ποιείν ουδέν'' (Ιωάν. 15.5).
Αυτός τα έκανε όλα ,ότι πρόοδος πέτυχα είναι μια Ωδή στην μεγαλοσύνη του Κυρίου άξιο να την θαυμάζει και να εκπλήττεται κανείς.
Ο καιρός που έρχεται και τα γεγονότα θα είναι πολύ ενδιαφέροντα και θα εμπεριέχουν την άμεση επέμβαση του Χριστού για την διάσωση των παραστατημένων παιδιών του που θα τα ζητήσει πίσω για να τα εκθρέψει με το πνεύμα του θα τους χαρίσει μια άβυσσο συγγνώμης,έναν ωκεανό ελέους ,μια θάλασσα συμπόνιας.
Θα καθαρίσει τον Οίκο του απο την κοπριά και θα πετάξει έξω τα φίδια που τον λυμαίνονται.'Ολα αυτά θα τα δείτε όσο ζείτε γιατί αυτά τα λένε και οι Προφητείες.
Εγώ δεν θα παντρευτώ για να μην έχω αυτήν την υποχρέωση να κάνω σ...
Το μεταπτυχιακό ήταν Βυζαντινή ιστορία.
Αν τον ήξερα δεν θα τα 'κανα ,ο Κύριος με φώτισε μέσα κι είδα στα τρισβαθά μου,έργο δικό Του ήτανε.
Το τι θέλει να κάνω ο Κύριος δεν το κατάλαβα εγώ (αλίμονο πως θα μπορούσα?)αλλά μου το αποκάλυψε ο Ίδιος.
Ότι πέτυχα το πέτυχα με την βοήθεια του Χριστού μόνος μου δεν πέτυχα τίποτα όπως λέει κι ο ίδιος ''... άνευ εμού ού δύνασθε ποιείν ουδέν'' (Ιωάν. 15.5).
Αυτός τα έκανε όλα ,ότι πρόοδος πέτυχα είναι μια Ωδή στην μεγαλοσύνη του Κυρίου άξιο να την θαυμάζει και να εκπλήττεται κανείς.
Ο καιρός που έρχεται και τα γεγονότα θα είναι πολύ ενδιαφέροντα και θα εμπεριέχουν την άμεση επέμβαση του Χριστού για την διάσωση των παραστατημένων παιδιών του που θα τα ζητήσει πίσω για να τα εκθρέψει με το πνεύμα του θα τους χαρίσει μια άβυσσο συγγνώμης,έναν ωκεανό ελέους ,μια θάλασσα συμπόνιας.
Θα καθαρίσει τον Οίκο του απο την κοπριά και θα πετάξει έξω τα φίδια που τον λυμαίνονται.'Ολα αυτά θα τα δείτε όσο ζείτε γιατί αυτά τα λένε και οι Προφητείες.
Εγώ δεν θα παντρευτώ για να μην έχω αυτήν την υποχρέωση να κάνω σ...
Το μεταπτυχιακό ήταν Βυζαντινή ιστορία.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γράφεται ...σεξ και ναι, έτσι είναι. Ο Απόστολος Παύλος λέει μόνον αν έχουν συμφωνήσει και οι δύο, για κάποιο λόγο (πχ νηστεία), επιτρέπεται η αποχή.smarti έγραψε:Αμαρτια ειναι και το να μην κανεις σ.. ενω εισε παντρεμενος.Για τους ελευθερους δεν ξερω.
Το σεξ εκτός γάμου είναι αμαρτία (ως γνωστόν).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Επομένως τα περί θαυμασμού που έγραψα ισχύουν!panagiotis2008 έγραψε:Το τι θέλει να κάνω ο Κύριος δεν το κατάλαβα εγώ (αλίμονο πως θα μπορούσα?)αλλά μου το αποκάλυψε ο Ίδιος.
Πρόσεξε όμως γιατί κάποτε, πριν από 7 χρόνια, ένας ιερέας είχε πει κάτι αντίστοιχο (εκείνος μιλούσε με την Παναγία, είχε πει) και μαζί με αυτά είχε πει και για μένα πράγματα που με φόβισαν!
Πήγα τότε σ' έναν Αρχιμανδρίτη (νυν Μητροπολίτη) και του εξέθεσα την κατάσταση. Μου είπε : "Αν αυτό ο ιερέας μπορεί και συνομιλεί με την Παναγία, εγώ προσωπικά τον θαυμάζω. Αλλά, οι άνθρωποι που το πετυχαίνουν αυτό είναι τόσο ταπεινοί, που δεν θα το έλεγαν ποτέ δημόσια".
Δεν λέω ότι ανήκεις στη δεύτερη περίπτωση, αλλά ότι πρέπει να είσαι σίγουρος ότι τα πράγματα είναι όπως τα λες.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
PerlMaster
- Έμπειρος Αποστολέας

Πώς ακριβώς στο έδειξε για νά'χουμε καλό ερώτημα ?panagiotis2008 έγραψε:ΕΜΕΝΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥ ΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΕΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ,
Ρίξε ένα μάτι εδώ (Κατά Ιωάννη , 2ο κεφ)panagiotis2008 έγραψε:ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ,ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ Η ΓΙΝΑΜΕ ΜΟΝΑΧΟΙ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΣΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Η ΓΑΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΔΑΦΙΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ.
ΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ?
ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ?ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΕΓΕΙΝΕ ΓΑΜΟΣ ΕΝ ΚΑΝΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΟ Η ΜΗΤΗΡ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΚΕΙ
2 ΠΡΟΣΕΚΛΗΘΗ ΔΕ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΜΟΝ
3 ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΙΨΕΝ Ο ΟΙΝΟΣ ΛΕΓΕΙ Η ΜΗΤΗΡ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΟΙΝΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΣΙ
4 ΛΕΓΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙ ΔΕΝ ΗΛΘΕΝ ΕΤΙ Η ΩΡΑ ΜΟΥ
5 ΛΕΓΕΙ Η ΜΗΤΗΡ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΑΣ Ο ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΕΙ ΚΑΜΕΤΕ
κ.λπ.
Τι έχεις να πεις για τον διαρήκτη , που ευχαριστεί για τον Θεό για τη καλή μπάζα , και για τό πόση μεγάλη ευλογία είναι τα ανοξείδωτα εργαλεία του που του επιτρέπουν να εκπληρώνει το Θέλημα του Κυρίου , γιατί φυσικά αν δε το ήθελε ο Θεός ποτέ δε θα έκανε αυτά που έκανε ...
Πιστευω αμαρτια εχουν διαπραξει ολοι οσοι δεν βοηθησαν αυτη την γυναικα να σηκωσει το σταυρο της. Πνευματικου συμπεριλαμβανομενου.smarti έγραψε:πεστε οτι μια κυρια χ επι χρονια την χτυπαει ο αντρας της ,δεν την φερνει λεφτα σπιτι να ταισει τα μωρα της,την κακκομεταχειριζεται ,την βριζει,τις λεει ψεματα,την απαταει και ο πνευματικος της της λεει ,,θα κανεις υπομονη αυτος ειναι ο σταυρος σου,,πρεπει να τον αντεξεις και χωριζει μετα γιατι δεν τον αντεχει τον σταυρο της.Αυτη η κυρια εχει διαπραξει αμαρτια?Μπορει να μπει ακομα στον παραδεισο ασχετα αυτη αν ζητησε το διαζυγιο?
(μακρια απο εμας ,αλλα λεμε και ξερω ατομα τα οποια βιωσαν τετοιες καταστασεις)
ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ?
Αν θα παει στον Παραδεισο η οχι,ο Κυριος το ξερει και ειναι δικαιες οι κρισεις Του.
Επισης η ζωη σε συνθηκες στρατοπεδου αιχμαλωσιας και βασανισμων δεν ειναι παντοτε ιδανικες για πνευματικη ζωη και αναπτυξη ,ειδικα των παιδιων.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣ... ΑΚΡΗ ΒΓΑΙΝΕΙ.....
ΕΝ ΠΑΝΤΙ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΤΩ ΘΕΩ
ΑΝ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΟΤΕ ΒΡΑΣΕ ΟΡΙΖΑ
ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΨΗΜΟΙΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΙΝΙΑΖΕΙΣ
Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΔΟΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ
ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΤΒ ΘΕΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩ ΘΕΩ
ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ
ΕΝ ΠΑΝΤΙ ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΤΩ ΘΕΩ
ΑΝ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΟΤΕ ΒΡΑΣΕ ΟΡΙΖΑ
ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΨΗΜΟΙΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΙΝΙΑΖΕΙΣ
Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΔΟΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ
ΕΥΛΟΓΕΙΤΕ ΤΒ ΘΕΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩ ΘΕΩ
ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Δεν θέλω να πω,δεν είναι σωστό,γιατί πρέπει να κρατούμε ταπεινά μέτρα.
Απλώς το ότι δεν είμαι σε θέση να εκπληρώσω συζυγικά καθήκοντα σε ικανοποιεί ή μήπως πρέπει να παντρευτώ μια γυναίκα που θα βασανίζεται μια ζωή και θα λέω "YES ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ,ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"?
Απλώς το ότι δεν είμαι σε θέση να εκπληρώσω συζυγικά καθήκοντα σε ικανοποιεί ή μήπως πρέπει να παντρευτώ μια γυναίκα που θα βασανίζεται μια ζωή και θα λέω "YES ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ,ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"?
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας