Ψάχνω μαγαζί με εικόνες

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

panagiotis2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Ψάχνω μαγαζί με εικόνες

Δημοσίευση από panagiotis2008 »

Ξέρει κανείς που υπάρχει μαγαζί που να πουλάει Εικόνες του Χριστού,της Παναγίας,Αγίων κλπ. στην περιοχή της Αθήνας?
Θέλω να πάρω μια μικρή εικονίτσα της Παναγίας της Πλατυτέρας.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
srev
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από srev »

Στο Διαδίκτυο, αδελφέ, θα βρεις ό,τι ζητήσεις. Εγώ όταν ήμουν στις ΗΠΑ βρήκα εικόνα της Αγίας Αφροδίτης και έλυσα το από δεκαετιών παράπονο της μητέρας μου που νόμιζε ότι δε γιόρταζε ποτέ παρά των Αγ. Πάντων. Στην Αθήνα, πάλι, κοντά στο τέλος της οδού Αθηνάς, αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν 2-3 καταστήματα με εκκλησιαστικά είδη. Αν θέλεις, βέβαια, εικόνα "ζωγραφισμένη" κι όχι φωτοτυπία εικονογραφίας τότε να προετοιμαστείς να πουλήσεις το κτηματάκι στο χωριό. Οι τιμές είναι τέτοιες που φτηνότερο είναι να πάρεις ένα Rolex Submariner παρά μια εικόνα σε Α3 μέγεθος.

Ευχές,

Σπύρος.
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Αδελφοί μου δείτε και στο www.eikonografos.com

Ισως η τιμή να είναι του επιπέδου Rolex Submariner αλλά σε τιμές Dubai !!!

Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
srev
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από srev »

Αυτές εδώ είναι οι "φτηνές":

http://www.skete.com/index.cfm?fuseacti ... age_id=122

Σπύρος
agiografies
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από agiografies »

srev έγραψε:Στο Διαδίκτυο, αδελφέ, θα βρεις ό,τι ζητήσεις. Εγώ όταν ήμουν στις ΗΠΑ βρήκα εικόνα της Αγίας Αφροδίτης και έλυσα το από δεκαετιών παράπονο της μητέρας μου που νόμιζε ότι δε γιόρταζε ποτέ παρά των Αγ. Πάντων. Στην Αθήνα, πάλι, κοντά στο τέλος της οδού Αθηνάς, αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν 2-3 καταστήματα με εκκλησιαστικά είδη. Αν θέλεις, βέβαια, εικόνα "ζωγραφισμένη" κι όχι φωτοτυπία εικονογραφίας τότε να προετοιμαστείς να πουλήσεις το κτηματάκι στο χωριό. Οι τιμές είναι τέτοιες που φτηνότερο είναι να πάρεις ένα Rolex Submariner παρά μια εικόνα σε Α3 μέγεθος.

Ευχές,

Σπύρος.
Οχι ρε Σπυρο μην ξηγιεσαι ετσι δεν ειναι τοσο ακριβες οι εικονες που ειναι ζωγραφισμενες,
μην ξεχνας οτι σε μια ζωγραφισμενη εικονα γινεται μια καταθεση ψυχης απο τον δημιουργο και ακολουθουνται και ολα τα βιωματα του και το πνευματικο υποβαθρο, γι' αυτο πολλες φορες λενε οτι αυτος που εφτιαξε την ταδε εικονα η την ταδε εικονα ηταν αγιος ανθρωπος.
αρα λοιπον εδω εχουμε αλλο επιπεδο εικονας απο μια φωτοτυπια.
srev
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από srev »

Σύμφωνοι, όμως οι τιμές είναι απλησίαστες στους περισσότερους. Τώρα, θα μου πεις, "εκεί που δίνεις ένα σωρό χρήματα να πάρεις ανοησίες για να μπεις στο μάτι του γείτονα, δώστα να πάρεις μια εικόνα για ευλογία." Εκεί συμφωνώ επίσης..

Σπύρος.
agiografies
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

οταν λες τιμες απλησιαστες δηλαδη για ποσα χρηματα μιλας για μια εικονα διαστασεως 20χ25 που ειναι ιδανικη διασταση για σπιτι.
srev
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από srev »

Δεν έχω αγοράσει ποτέ γι' αυτό το λόγο. Παλιότερα που είχα ρωτήσει ένα φίλο που ασχολείται μου είχε πει τιμές γύρω στα 400 Ευρώ. Ψάξε, φυσικά, κι αν βρεις καλές τιμές θα χαρώ πολύ. Αν όμως ο αγιογράφος είναι ονομαστός τότε...

Σπύρος.
agiografies
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Το πολυ μεχρι 200, το πολυ, για εικονα με χρυσο, και μπουστο ενας Αγιος
strumfi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από strumfi »

Ρίξε μια ματιά κι εδώ:

http://search.ebay.com/search/search.dl ... mit=Search