Ψάχνω μαγαζί με εικόνες
Συντονιστής: Συντονιστές
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ψάχνω μαγαζί με εικόνες
Ξέρει κανείς που υπάρχει μαγαζί που να πουλάει Εικόνες του Χριστού,της Παναγίας,Αγίων κλπ. στην περιοχή της Αθήνας?
Θέλω να πάρω μια μικρή εικονίτσα της Παναγίας της Πλατυτέρας.
Θέλω να πάρω μια μικρή εικονίτσα της Παναγίας της Πλατυτέρας.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
Στο Διαδίκτυο, αδελφέ, θα βρεις ό,τι ζητήσεις. Εγώ όταν ήμουν στις ΗΠΑ βρήκα εικόνα της Αγίας Αφροδίτης και έλυσα το από δεκαετιών παράπονο της μητέρας μου που νόμιζε ότι δε γιόρταζε ποτέ παρά των Αγ. Πάντων. Στην Αθήνα, πάλι, κοντά στο τέλος της οδού Αθηνάς, αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν 2-3 καταστήματα με εκκλησιαστικά είδη. Αν θέλεις, βέβαια, εικόνα "ζωγραφισμένη" κι όχι φωτοτυπία εικονογραφίας τότε να προετοιμαστείς να πουλήσεις το κτηματάκι στο χωριό. Οι τιμές είναι τέτοιες που φτηνότερο είναι να πάρεις ένα Rolex Submariner παρά μια εικόνα σε Α3 μέγεθος.
Ευχές,
Σπύρος.
Ευχές,
Σπύρος.
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αδελφοί μου δείτε και στο www.eikonografos.com
Ισως η τιμή να είναι του επιπέδου Rolex Submariner αλλά σε τιμές Dubai !!!
Χρ.
Ισως η τιμή να είναι του επιπέδου Rolex Submariner αλλά σε τιμές Dubai !!!
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
agiografies
- Βασικός Αποστολέας

Οχι ρε Σπυρο μην ξηγιεσαι ετσι δεν ειναι τοσο ακριβες οι εικονες που ειναι ζωγραφισμενες,srev έγραψε:Στο Διαδίκτυο, αδελφέ, θα βρεις ό,τι ζητήσεις. Εγώ όταν ήμουν στις ΗΠΑ βρήκα εικόνα της Αγίας Αφροδίτης και έλυσα το από δεκαετιών παράπονο της μητέρας μου που νόμιζε ότι δε γιόρταζε ποτέ παρά των Αγ. Πάντων. Στην Αθήνα, πάλι, κοντά στο τέλος της οδού Αθηνάς, αν δεν κάνω λάθος, υπάρχουν 2-3 καταστήματα με εκκλησιαστικά είδη. Αν θέλεις, βέβαια, εικόνα "ζωγραφισμένη" κι όχι φωτοτυπία εικονογραφίας τότε να προετοιμαστείς να πουλήσεις το κτηματάκι στο χωριό. Οι τιμές είναι τέτοιες που φτηνότερο είναι να πάρεις ένα Rolex Submariner παρά μια εικόνα σε Α3 μέγεθος.
Ευχές,
Σπύρος.
μην ξεχνας οτι σε μια ζωγραφισμενη εικονα γινεται μια καταθεση ψυχης απο τον δημιουργο και ακολουθουνται και ολα τα βιωματα του και το πνευματικο υποβαθρο, γι' αυτο πολλες φορες λενε οτι αυτος που εφτιαξε την ταδε εικονα η την ταδε εικονα ηταν αγιος ανθρωπος.
αρα λοιπον εδω εχουμε αλλο επιπεδο εικονας απο μια φωτοτυπια.
-
agiografies
- Βασικός Αποστολέας

-
agiografies
- Βασικός Αποστολέας