Χριστιανός και πάνκις
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χριστιανός και πάνκις
Γίνετε πιστεύετε?
αν και πιστεύω οτι ήταν διαβολική παρακίνηση να ξυρίσω το κεφάλι μου και να αφήσω μια λορίδα στην μέση .
αν βλέπατε την Κυριακή στην εκκλλησία ενα τέτοιο άτομο τι θα πιστεύατε?
αν και πιστεύω οτι ήταν διαβολική παρακίνηση να ξυρίσω το κεφάλι μου και να αφήσω μια λορίδα στην μέση .
αν βλέπατε την Κυριακή στην εκκλλησία ενα τέτοιο άτομο τι θα πιστεύατε?
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

μάλλον είμαι μόνο το δεύτερο γιατι Χριστιανοί είναι κάτι παληκάρια
που δεν κάνουν συγκατάθεση στην αμαρτία αλλα υπακοή στον πνευματικό τους και προσέχουν και κοινωνάνε με φόβο Θεού και δεν προχωράνε σε προγαμιαιες σχέσει και δεν μεθάνε αλλα βρίσκουν μια Χριστιανή γυναίκα εκκλησιάζονται έχουν μια ταπεινή ζωη και στο τέλος αγιάζουν μεσα στον κόσμο απλά με φόβο Θεού ευχαριστιακή ζωή μεσα στα μυστήρια της εκκλησίας υπομονή στις θλίψεις ταπείνωση και αγάπη
που δεν κάνουν συγκατάθεση στην αμαρτία αλλα υπακοή στον πνευματικό τους και προσέχουν και κοινωνάνε με φόβο Θεού και δεν προχωράνε σε προγαμιαιες σχέσει και δεν μεθάνε αλλα βρίσκουν μια Χριστιανή γυναίκα εκκλησιάζονται έχουν μια ταπεινή ζωη και στο τέλος αγιάζουν μεσα στον κόσμο απλά με φόβο Θεού ευχαριστιακή ζωή μεσα στα μυστήρια της εκκλησίας υπομονή στις θλίψεις ταπείνωση και αγάπη
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
PerlMaster
- Έμπειρος Αποστολέας

Προς διασάφηση του θέματος μερικοί στίχοι από το τραγούδι ""Anarchy In The U.K." των "sex pistols"
όθεν έστι μεθερμηνευόμενοRight! Now ha ha ha...
I am an antichrist
I am an anarchist
Don't know what I want
But I know how to get it
I wanna destroy the passerby
'Cause I wanna be Anarchy
No dogsbody
Αυτά .... τα συμπεράσματα δικά σαςχαχαχα
είμαι ένας αντίχριστος
είμαι ένας αναρχικός
δε ξέρω τι θέλω
αλλά ξέρω πως να το πάρω
θέλω να κατστρέψω ότι είναι δίπλα μου
επειδή θέλω να είμαι ανάρχα
και όχι κανένα σχολιαρόπαιδο
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

σατανολατρεία καθαρά η πανκ σκηνή...
οπως και η μέταλ και το 95 τις εκατό της μουσικής σκηνης και της τηλεόρασης και των ταινιών και για τα πάντα γενικά ειναι δαιμονοκινούμενα.
εχει κανει πολύ κακό σε πολλά παιδια αυτο (και σε μένα )..
οταν ο αλλος τραγουδάει ι αμ εν αντικραιστ στην ουσία αρνειτε τον Χριστό.
Ομως ο Κύριος μας είπε οτι οποιος τον αρνηθεί θα τον αρνηθεί και αυτος στον πατέρα του....
οπως και η μέταλ και το 95 τις εκατό της μουσικής σκηνης και της τηλεόρασης και των ταινιών και για τα πάντα γενικά ειναι δαιμονοκινούμενα.
εχει κανει πολύ κακό σε πολλά παιδια αυτο (και σε μένα )..
οταν ο αλλος τραγουδάει ι αμ εν αντικραιστ στην ουσία αρνειτε τον Χριστό.
Ομως ο Κύριος μας είπε οτι οποιος τον αρνηθεί θα τον αρνηθεί και αυτος στον πατέρα του....
Σωστο ειναι οτι σκανδαλιζεις, και οτι ο χριστιανος πρεπει να αποφευγει τις υπερβολες στην εξωτερικη εμφανιση, φυσικα σκανδαλιζεις ατομα που ψαχνουν στην εκκλησια κατι να κουτσομπολεψουν, να ασχοληθουν γιατι βαριουνται κτλπ, ομως ειναι κακο γιατι τους δινεις τροφη γιαυτο.
Μπορει να εχεις προσωρινα την λωριδα στο κεφαλι αλλα αποτι σε κοβω εχεις και τα μυαλα στο κεφαλι επισεις.
Εαν την κρατησεις λοιπον μεχρι τον στρατο δεν ειναι και κατι τραγικο μενεις με μια εμφανιση που σου αρεσει για 30 ημερες, βεβαια απο την αλλη εαν την κοψεις κανεις κατι που ετσι και αλλιως θα γινει σε ενα μηνα αλλα γραφεις στο ενεργητικο σου μια υπακοη στον πνευματικο και στη μανα σου "τσαμπα" :D :D .
Μεγαλο πραμα η υπακοη φιλε, βαζουμε τον εγωισμο στην ακρη γινομαστε εστω και για λιγη ωρα ταπεινοι.
Τι λες ποιο καλα δε συμφερει το δευτερο?
Ασε που γλιτωνεις και μερικες αμαρτιες αφου δεν θα σκανδαλιζεις.
Μπορει να εχεις προσωρινα την λωριδα στο κεφαλι αλλα αποτι σε κοβω εχεις και τα μυαλα στο κεφαλι επισεις.
Εαν την κρατησεις λοιπον μεχρι τον στρατο δεν ειναι και κατι τραγικο μενεις με μια εμφανιση που σου αρεσει για 30 ημερες, βεβαια απο την αλλη εαν την κοψεις κανεις κατι που ετσι και αλλιως θα γινει σε ενα μηνα αλλα γραφεις στο ενεργητικο σου μια υπακοη στον πνευματικο και στη μανα σου "τσαμπα" :D :D .
Μεγαλο πραμα η υπακοη φιλε, βαζουμε τον εγωισμο στην ακρη γινομαστε εστω και για λιγη ωρα ταπεινοι.
Τι λες ποιο καλα δε συμφερει το δευτερο?
Ασε που γλιτωνεις και μερικες αμαρτιες αφου δεν θα σκανδαλιζεις.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γιατί ρωτάς εμάς τι να κάνεις;; Όταν έκανες το συγκεκριμένο κούρεμα δεν ήταν δική σου απόφαση;; Τι σ' επηρέασε πιο πολύ; Τα σχόλια των φίλων σου; Της μαμάς σου; Η' του ιερέα;; Ή μήπως μια φωνούλα μέσα σου σού λέει ότι δεν;;
Γιώργο μου, όποια απόφαση κι αν παίρνεις φρόντιζε να είναι δική σου και να έχεις το σθένος να την υπερασπιστείς! Οποιαδήποτε αμφιβολία σημαίνει ότι πρέπει να ψάξεις σε άλλο δρόμο! Αλλά το βασικό είναι να είσαι συνεπής με τα πιστεύω σου και να αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεών σου!
Δικαιολογίες του στυλ "Η Teri μού είπε να μην κουρευτώ" ή "Η Teri μού είπε να κουρευτώ" ή "δε φταίω εγώ, ο όφις με ηπάτησε" σίγουρα δε σου ταιριάζουν!!!!

Γιώργο μου, όποια απόφαση κι αν παίρνεις φρόντιζε να είναι δική σου και να έχεις το σθένος να την υπερασπιστείς! Οποιαδήποτε αμφιβολία σημαίνει ότι πρέπει να ψάξεις σε άλλο δρόμο! Αλλά το βασικό είναι να είσαι συνεπής με τα πιστεύω σου και να αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεών σου!
Δικαιολογίες του στυλ "Η Teri μού είπε να μην κουρευτώ" ή "Η Teri μού είπε να κουρευτώ" ή "δε φταίω εγώ, ο όφις με ηπάτησε" σίγουρα δε σου ταιριάζουν!!!!
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μόνος μου το αποφάσισα πριν τρείς μέρες και εχτές το κάνα και δεν το μετανοιώνω καλός η κακός (μαλλον το δευτερο).
κανείς δεν μου είπε να κάνω τετοιο κούρεμα μπορεί ο οφις ο αρχαίος και τώρα να χαίρετε που με εχει πιάσει στα διχτυα του και ξανααρχισα να τον θυμιάζω μεσω του τσιγάρου...
κανείς δεν μου είπε να κάνω τετοιο κούρεμα μπορεί ο οφις ο αρχαίος και τώρα να χαίρετε που με εχει πιάσει στα διχτυα του και ξανααρχισα να τον θυμιάζω μεσω του τσιγάρου...