Τελευταία φορά που πήγα σε ένα οικογενειακό γάμο, δεν χαιρετούσα τις συγγενισές μου τις ίδιες. Ξεφτίλα έγινα. Πίστεψαν οι άνθρωποι πως δεν ήθελα να τους μιλήσω! Νόμιζα πως ήταν κάποιες ξένες γυναίκες!!! Δεν συζητάω καθόλου για την σαρκική πρόκληση από το ίδιο το ντυσιμό τους (μιλάω τώρα για μητέρες-συζύγους). Θείες, ξαδέρφες, μητέρα κτλ Από τους συζύγους που είχαν δίπλα τους τις ψιλοαναγνώρισα!!!Gewrgiosgr έγραψε:Γίνετε πιστεύετε?
αν και πιστεύω οτι ήταν διαβολική παρακίνηση να ξυρίσω το κεφάλι μου και να αφήσω μια λορίδα στην μέση .
αν βλέπατε την Κυριακή στην εκκλλησία ενα τέτοιο άτομο τι θα πιστεύατε?
Μιλάω για τα πρόσωπα......... άγνωστα πρόσωπα..τόσο πολύ βάψιμο, μα τόσο πολύ!!! Αγνώριστοι άνθρωποι.......... πως είναι δυνατόν ? !!!!
Κι εσύ Γιώργο ανησυχείς για το κούρεμα σου που σε τελευταία ανάλυση δεν προκαλεί σαρκικά?
Όποιος θέλει να σκανδαλιστεί και να σκεφτεί διάφορα να είσαι βέβαιος πως δεν θα «φταις» εσύ.
Θα το κάνει και για τα παπούτσια που φοράς......... εάν είναι ακριβά ή φθηνά! Ή για τον τρόπο που στέκεσαι στην ώρα της θείας λειτουργίας.
Σου εύχομαι καλός στρατιώτης και με τον Χριστό συνέχεια στην καρδιά σου. Αυτόν να σκέφτεσαι, σε Αυτόν να μιλάς, να απολογήσαι και να προσεύχεσαι.
Και μακάρι να ήταν το χτενισμά μου που θα με έκανε να στενοχωρώ κάθε μέρα τον Θεό μας.