Χαρακτήρας
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χαρακτήρας
Γεια σας. :) :)
Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε,αν ο χαρακτηρας του ανθρωπου ,αν περασει η ηλικια του,ας πουμε για εναν τριανταρη,μπορει ακομα ,να αλλαξει?
Η εχει διαμορφωθει ετσι ωστε να μην δεχεται να αλλαξει?Αλλαζει ο ανθρωπος? :-k :-k
Θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε,αν ο χαρακτηρας του ανθρωπου ,αν περασει η ηλικια του,ας πουμε για εναν τριανταρη,μπορει ακομα ,να αλλαξει?
Η εχει διαμορφωθει ετσι ωστε να μην δεχεται να αλλαξει?Αλλαζει ο ανθρωπος? :-k :-k
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πιστευεις οτι στο παρον ,μπορει να επηρεαστει ο χαρακτηρας του καθενος ,ωστε να αλλαξει σε καποια πραγματα?strumfi έγραψε:Ο χαρακτήρας του ανθρώπου διαμορφώνεται κυρίως με βάση τις εμπειρίες του παρελθόντος. Ευτυχώς που το παρόν είναι δικό μας...! (και θα γίνει παρελθόν)
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Σμαρω, σε περίπτωση που ένας ανθρωπος βιώσει ενα ισχυρό σοκ ή μια τραυματική εμπειρία ή εστω μια απογοήτευση ή μια ασθένεια όλα αυτά είναι ικανά να αλλάξουν ή να σταθούν αφορμή να αλλάξει ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου και μάλιστα προς το καλύτερο. Κάτι ανάλογο μου συνέβη κι εμένα στο παρελθόν και απο τότε στράφηκα προς τα πνευματικά και ξεκίνησα αγώνα για να αποβάλλω τον παλαιό άνθρωπο απο μέσα μου και μακάρι να τα καταφέρω. Υπο άλλες συνθήκες ίσως να παίξει ρόλο και με τι άτομα θα συναναστραφεί στη ζωή του κάποιος. Υπάρχουν επίσης και άτομα που νιώθουν κόμπλεξ με το χαρακτήρα τους και γι' αυτό (σχεδόν) πάντα κάνουν μονο ότι τους λενε άλλοι και αφήνουν τους άλλους να κρίνουν πως και με τι θα είναι ευτυχισμενοι.
-
giorgospet
- Έμπειρος Αποστολέας

- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ευχαριστω Θεοδοση,για την απαντηση σου.Θα ηθελα να σε ρωτησω και κατι ακομα.Αν σε ελεγε η κοπελια σου ,να αλλαξεις ,σε καποια πραγματα ,στον χαρακτηρα σου,θα το εκανες?Π.χ οταν συ ζεις η παντρευεσαι εναν ανθρωπο ,εχεις να κανεις με δυο διαφορετικους χαρακτηρες,οι ποιοι πρεπει να συνυπαρξουν.Ο ενας προσπαθει ,εστω και λιγουλακι να φερει τον αλλον στα νερα του.Ποιος ομως αλλαζει ,ποιον?theodosis79 έγραψε:Σμαρω, σε περίπτωση που ένας ανθρωπος βιώσει ενα ισχυρό σοκ ή μια τραυματική εμπειρία ή εστω μια απογοήτευση ή μια ασθένεια όλα αυτά είναι ικανά να αλλάξουν ή να σταθούν αφορμή να αλλάξει ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου και μάλιστα προς το καλύτερο. Κάτι ανάλογο μου συνέβη κι εμένα στο παρελθόν και απο τότε στράφηκα προς τα πνευματικά και ξεκίνησα αγώνα για να αποβάλλω τον παλαιό άνθρωπο απο μέσα μου και μακάρι να τα καταφέρω. Υπο άλλες συνθήκες ίσως να παίξει ρόλο και με τι άτομα θα συναναστραφεί στη ζωή του κάποιος. Υπάρχουν επίσης και άτομα που νιώθουν κόμπλεξ με το χαρακτήρα τους και γι' αυτό (σχεδόν) πάντα κάνουν μονο ότι τους λενε άλλοι και αφήνουν τους άλλους να κρίνουν πως και με τι θα είναι ευτυχισμενοι.