ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
"ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ .ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ Κ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ? ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ??"
ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς Κ ΓΝΩΜΕΣ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ FOYSCA
Δικαστήριο ή συγχώρεση;
Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές
-
pAntonios
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Φυσικά ο Χριστιανός δεν έχει θέση στα δικαστήρια
Διάβασα και τις απαντησεις των άλλων που δίνουν τις διάφορες διαστάσεις του θέματος.
Καλό θα είναι να έχουμε μια ακριβή περιγραφή του συμβάντος για να εκτιμησουμε σωστά τα γεγονότα.
Φυσικά ο Χριστιανός δεν έχει θέση στα δικαστήρια, αλλά όταν πρόκειται για θέμα που αφορά το κοινό καλό, ίσως είναι διαφορετικά τα πράγματα...
Καλό θα είναι να έχουμε μια ακριβή περιγραφή του συμβάντος για να εκτιμησουμε σωστά τα γεγονότα.
Φυσικά ο Χριστιανός δεν έχει θέση στα δικαστήρια, αλλά όταν πρόκειται για θέμα που αφορά το κοινό καλό, ίσως είναι διαφορετικά τα πράγματα...
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ
ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ!
ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ!