Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Καλώς όρισες στην παρέα μας φίλε Κυριάκο. Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε από κοντά στην επόμενη συνάντηση μελών στις 13 Σεπτεμβρίου στη Β. Εύβοια.

Σε παρακαλούμε, αν μπορείς, γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες για να μπορούμε να διαβάσουμε αυτά που γράφεις.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Κυριάκο σε καλοσωσίζουμε και σ' αυτήν την ενότητα! Ο Θεός να σου χαρίζει πάντοτε υπομονή, δύναμη, πίστη και ταπείνωση.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
zefs2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από zefs2008 »

[quote="Domna"]Εγώ πάντως θα χαρώ , εαν μου στήλει κάποιος ένα e-mail .[/quote]

ΤΟ δικό μου είναι zefs2008@yahoo.gr και με λένε Παναγιώτα.
giorgospet
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από giorgospet »

Ονομάζομαι Γεώργιος, είμαι παντρεμένος και έχω ένα υπέροχο παιδί 1 έτους. Είμαι 32 ετών και διαμένω μόνιμα στο Ρέθυμνο.
Η όρεξη μου για τα πνευματικά ξεκίνησε όταν κάτι συνέβη στη ζωή μου όπου το θεώρησα ως Θεία παρέμβαση . από τότε ξεκίνησα μια προσπάθεια .(ακριβώς όπως τον Βαγγέλη)
εγινα μέλος αυτού του site διότι μου αρέσει να διαβάζω τις σκέψεις ανθρώπων που νιώθουν όπως εγώ.
Λόγω του μικρού χρόνου που ασχολούμε με την θρησκεία έχω πάρα πολλές απορρίες και μου δίδεται η δυνατότητα να τις επιλύσω .
(γι΄αυτό συγχωρήστε με για την αφέλεια των ερωτησεών μου)
mariatzela
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από mariatzela »

Καλημέρα σε όλους. Μελένε Μαριάτζελα, είμαι αρχιτέκτων 34 και παντρέυομαι σε 2 μήνες :) :) :) τυχαία βρήκα αυτή την ιστοσελίδα και πραγματικά με έχετε όλοι βοηθήσει (χωρίς να το ξερετε)
andronikos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από andronikos »

=D> =D> =D> με το καλό =D> =D> =D> και καλούς απογόνους :triplets: :triplets:
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
mariagz
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από mariagz »

καλημερα σας
με λενε μαρια και ειμαι απο αθηνα
εχω 3 παιδια... 2 κορες 24 και 21 και ενα γιο μολις 7 ετων.
το αγορακι μου πασχει εδω και 3 χρονια απο λευχαιμια... εκει που λεγαμε οτι με τη χαρη του Θεου τελειωνε το δραμα του, εκανε υποτροπη και βρεθηκαμε στη γερμανια για μεταμοσχευση...
η μεταμοσχευση εγινε πριν 18 μερες αλλα ανεβασε υψηλο πυρετο απο καποιο μικροβιο το οποιο πιθανοτατα του δημιουργησε μηνιγγιτιδα... εδω και λιγες μερες αρχισε η λειτουργια του νεου μυελου και πανω που πιστεψαμε πως ολα θα αρχισουν να φτιαχνουν, απο χτες το βραδυ και μετα απο φοβερους πονοκεφαλους σταματησε να βλεπει...
δεν ξερω τι αλλο μας επιφυλασσει αλλα οποιος μπορει ας βοηθησει κανοντας μια προσευχουλα υπερ υγειας του ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (αυτο ειναι το βαπτιστικο του ονομα)

σας ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Η Παναγια μας να σας δινει δυναμη και ευχομαι απο ολην μου την καρδια να κανει το θαυμα της και να κρατησεις το παιδακι σου ,παλι υγιεστατο στην αγκαλια σου.Θα προσευχηθουμε και εμεις για τον Ιωαννη Προδρομο.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
kimi_08
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από kimi_08 »

Καλημέρα σας, Με λένε Βασιλεία, είμαι από Πειραιά όπου μένω και δουλεύω,

Είμαι 27 χρονών και είμαι καθηγήτρια γαλλικών και αφού όλοι αναφέρουν

την οικογενειακή τους κατάσταση : ελέυθερη,
mariagz
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από mariagz »

smarti έγραψε:Η Παναγια μας να σας δινει δυναμη και ευχομαι απο ολην μου την καρδια να κανει το θαυμα της και να κρατησεις το παιδακι σου ,παλι υγιεστατο στην αγκαλια σου.Θα προσευχηθουμε και εμεις για τον Ιωαννη Προδρομο.
να εισαστε καλα και καθε προσευχη που κανετε για το παιδακι μου να επιστρεφει ως ευλογια σε σας και τους οικειους σας...
δεν εχω δυναμη να αποδωσω φραστικα με καλυτερο τροπο τα συναισθηματα μου λογω μεγαλης συγκινησιακης φορτισης...
συγχωρηστε με γι αυτο...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”