Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
srev
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από srev »

mariagz έγραψε:
smarti έγραψε:Η Παναγια μας να σας δινει δυναμη και ευχομαι απο ολην μου την καρδια να κανει το θαυμα της και να κρατησεις το παιδακι σου ,παλι υγιεστατο στην αγκαλια σου.Θα προσευχηθουμε και εμεις για τον Ιωαννη Προδρομο.
να εισαστε καλα και καθε προσευχη που κανετε για το παιδακι μου να επιστρεφει ως ευλογια σε σας και τους οικειους σας...
δεν εχω δυναμη να αποδωσω φραστικα με καλυτερο τροπο τα συναισθηματα μου λογω μεγαλης συγκινησιακης φορτισης...
συγχωρηστε με γι αυτο...
Μαρία,

Θερμές ευχές και την ταπεινή προσευχή μου προς αποκατάσταση της υγείας του μικρού σου γιού και -κατά το δυνατόν- προσπάθησε να δεις τη μεγάλη δοκιμασία που περνάς όπως τη βλέπει με άπειρη αγάπη ο Χριστός. Εκείνος γνωρίζει και λυπάται με τις δοκιμασίες μας απείρως περισσότερο από μας. Μην ξεχνάς, "Θυσία τω Θεώ, πνεύμα συντετριμμένον, καρδίαν συντετριμμένην και τεταπεινωμένην ο Θεός ουκ εξουθενώσει." Ψαλμός Ν' (50). Μαρία, "ουκ εξουθενώσει".

Σπύρος.
omirosx
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

Δημοσίευση από omirosx »

Είμαι καινούριο μέλος και ονομάζομε ¨Όμηρος omiros
Εύχομαι να πάνε όλλα καλά με ωφέλεια πνευματική
mariagz
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από mariagz »

σε ευχαριστω για τις ευχες σου Σπυρο... ομως να... ειναι ο φοβος που μου μουδιαζει το μυαλο... δε θελω να τον χασω... και ολο προσευχομαι... αλλα μου εχει κανει πολλα θαυματα και εγω ολο ζηταω ενα ακομα...
Μνησθησομαι του ονοματος Σου εν παση γενεα και γενεα
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

mariagz έγραψε:σε ευχαριστω για τις ευχες σου Σπυρο... ομως να... ειναι ο φοβος που μου μουδιαζει το μυαλο... δε θελω να τον χασω... και ολο προσευχομαι... αλλα μου εχει κανει πολλα θαυματα και εγω ολο ζηταω ενα ακομα...
Μαρια ,μην σκεφτεσε τετοια πραγματα και στεναχωριεσε πιο πολυ.Ο θεος ειναι μεγαλος η ευπλαχνια του δεν τελειωνει ποτε.Μην απελπιζεσαι σε παρακαλω.Εχε πιστη στο θεο.Σε παρακαλω βρες το κουραγιο γιατι σε εχει αναγκη ο Ιωαννης Προδρομος.Χαρησε του ενα χαμογελο.Εχε πιστη!!!!!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

καλησπερα ειμαι ο παναγιωτης 36 ετων , εγγαμος
εχουμε ενα αγορακι 3 ετων
το επαγγελμα μου ειναι οδηγος ,
ειχα και εγω την τυχη , η την ευλογια καλυτερα να γνωρισω τον
γεροντα παισιο , ας εχουμε λοιπον ολοι μας καλους λογισμους
[ ευχαριστω που με δεχτηκατε στο site ]
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Όσο καιρο έλειπα έγιναν καινούριες εγγραφές και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Αύριο που θα ξαναφύγω πάλι (μέχρι τις 31/8) εύχομαι να γίνουν κι άλλες και να έρθουν κι άλλοι στην όμορφη παρέα μας!
Όσο είμαστε κοντά στον Θεό η παρέα μας θα είναι όμορφη! Το καλό όμως είναι ότι μπορεί ο ένας να δίνει κουράγιο στον άλλον, ώστε να βοηθιόμαστε στον ακατάπαυστο πόλεμο εναντίον του πονηρού και να τον ξεπερνάμε χωρίς ιδιαίτερες απώλειες.
Αγαπημένοι μου αδελφοί :
Παναγιώτα (zefs2008),
Γιώργο Ρεθυμνιώτη (giorgospet)
Μαριάτζελα (mariatzela)
Βασιλεία (Kimi_08)
Μαρία (mariagz)
Όμηρε (omirosx) και
Παναγιώτη (panosgreece)
καλώς ήρθατε στο φόρουμ. Εύχομαι η παραμονή σας εδώ να είναι πολύτιμη πνευματικά, όπως είναι και σε μένα.
Μαρία (mariagz) εύχομαι στις δύσκολες στιγμές που περνάτε να είστε ΠΑΝΤΑ κοντά στον Θεό και Αυτός θα δώσει την καλύτερη λύση.
Μαριάτζελα σου εύχομαι κάθε ευλογία Θεού στον γάμο σου!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

aposal έγραψε:καλώς ήρθατε στο φόρουμ.
Eftixos pou yparxei o Arxontaris edo. :lol:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Είναι όπως τα λέτε κύριε Νίκο (ο πληθυντικός είναι λόγω ηλικίας)!
Μακάρι να είχα και το πνευματικό υπόβαθρο για κάτι περισσότερο, να μπορούσα πχ να συμβουλεύω και να απαλύνω τον πόνο κάποιων, γιατί υπάρχει πολύς πόνος πάνω στη γη! Αλλά με τον ελάχιστο αγώνα που έχω κάνει και την μηδενική μου ταπείνωση το μόνο που καταφέρνω (όχι πάντοτε με επιτυχία) είναι να λέω ένα καλώς ήλθατε.
Ευτυχώς που εξακολουθώ να ελπίζω στο έλεος του Θεού γιατί αλλιώς θα είχα τρελλαθεί!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
costisk
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από costisk »

Καλησπέρα,
Με λένε Κώστα, είμαι 39, ελεύθερος, δουλεύω σε μία εταιρία και μένω στην Πεύκη...
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλώς ήρθες Κώστα!
Εύχομαι ο χώρος αυτός να σε αναπαύει πάντα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”