Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
relis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από relis »

αδελφέ aposal δικαιωματικά κατακτάς τον τίτλο του αρχοντάρη
... μόνο μην καλωσορίσεις πάλι κανέναν παλαιότερο ...
έχεις ξεθυμώσει, έτσι ; ...
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Χα! Χα!
Αδελφέ μου relis (δεν γνωρίζω το Χριστιανικό σου όνομα) όχι μόνο δεν σου κρατώ κακία, αλλά σ' ευχαριστώ κιόλας που μου άνοιξες τα μάτια!
Τώρα αν κανείς εδώ πέρα μας χαιρετίσει, και του απαντήσω, έστω και αρχαιότερος να είναι, εντάξει, ένας χαιρετισμός είναι, μια ευχή, δεν χάθηκε κι ο κόσμος!
Τουλάχιστον κάποιες ανοησίες μου είναι ορατές και έτσι, αν προσέξω, μπορώ να έχω την ευκαιρία να διορθώνομαι!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
mariagz
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από mariagz »

καλη σας ημερα!
εδω και αρκετες μερες (απο 14/8) προσπαθουσα επανειλημμενα να συνδεθω χωρις αποτελεσμα... το προβλημα δεν ηταν απο γερμανια που βρισκομαι, γιατι σε αλλα ελληνικα σαιτ ειχα αμεση προσβαση...
χαιρομαι που ειμαι παλι κοντα σας και σας ευχαριστω ειλικρινα για τις ευχες και τις προσευχες σας...
Μνησθησομαι του ονοματος Σου εν παση γενεα και γενεα
eirini
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από eirini »

Καλησπερα σας...
είμαι η Ειρήνη,27 χρονών από την Κοζάνη.Είμαι ιδ.υπάλληλος..και ανύπαντρη...χαίρομαι πόλυ που επιτέλους κατάφερα να μπω ως μέλος στο site και ελπιζω να ειμαι καλοδεχούμενη στην ωραία παρεα σας!
ChristosPap
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ChristosPap »

Καλησπέρα σε όλη την παρέα !
Χρήστος από Μεταμόρφωση...
35 ετών... Προγραμματιστής...
Παρολίγον Μοναχός στα 18 μου αλλά ο Κύριος τελικά με θέλει...
παντρεμένο και με δύο πιτσιρίκια 8 και 6 ετών !
Με έναν αρκετά μεγάλο Σταυρό, λόγω της μικρής μου, η οποία γεννήθηκε με ένα σύνδρομο στο DNA της (1 στα 2.500.000 !) και που φυσικά δεν παίρνει θεραπεία !
Σας ευχαριστώ όλους γιατί με την συμμετοχή σας στο Athos edo βλέπω ότι οι Χριστιανοί νέοι θα υπάρχουν πάντα και βέβαια είναι πολύ μεγάλη παρηγοριά το να ξέρουμε ότι ανήκουμε σε κάποια παρέα με κοινό ενδιαφέρον μας την Πίστη μας !
ktistos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από ktistos »

Να καλοσωρίσω κι εγώ με την σειρά μου όλους σας! Βλέπω πως το διάστημα που απείχα λόγω διακοπων το φόρουμ γέμισε με νέο αίμα! Ο Θεός να σας δίνει δύναμη στον αγώνα σας!
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ!!! ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ! :salute: :salute: :salute:
perivleptos
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από perivleptos »

Γειά σας, Ειμαι ο Κώστας, 44 χρονών, παντρεμένος και μένουμε στην Επανομη, λιγο πιο έξω απο την Θεσσαλονίκη.
Προσευχόμαστε στον Κύριο για ένα παιδί!
Πολύ πρόσφατα μας δόθηκε η ευκαιρία να ξαναρθούμε στον δρόμο του Θεού....
Χαίρομαι πραγματικά που βρίσκομαι στην παρέα :hello1:
panagiotis2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panagiotis2008 »

Εμένα ο messenger μου είναι Vivaldi-24@hotmail.com .'Οποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλώς ήρθατε όλοι στην ωραία παρέα μας! Κι εγώ έλειπα σε διακοπές, αλλά από σήμερα μπορώ να ευχηθώ σε όλους καλή νέα θρησκευτική χρονιά, καλό Φθινόπωρο και καλό μήνα!
Η Μαρία μας έχει συστηθεί παλαιότερα.
Η Κοζάνη βλέπω ότι μας τροφοδοτεί συνεχώς με νέα μέλη! Ελπίζω να γνωρίζεστε (ή να γνωριστείτε σύντομα) μεταξύ σας, αφού μένετε στην ίδια πόλη. Όχι σαν εμάς εδώ που είμαστε ξένοι!
Χρήστο καλώς ήρθες !!
Εύχομαι η εδώ παρουσία να είναι σε όλους ωφέλιμη.
Σε αρκετά από τα μέλη μας υπάρχουν προβλήματα είτε υγείας, είτε άλλα!
Κάποια εποχή που αντιμετώπιζα κι εγώ ένα σοβαρό (προσωπικό) πρόβλημα ρώτησα τον πνευματικό γιατί μας ταλανίζουν τόσα προβλήματα. Μου απάντησε ότι, σ' εμάς που προσπαθούμε να γίνουμε Χριστιανοί είναι λογικό να έχουμε αυτές τις "θλίψεις", τις οποίες οι άλλοι τις χαρακτηρίζουν ως κατάρα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ευλογία!
Και είναι ευλογία γιατί μας βοηθούν να συνειδητοποιήσουμε πόσο ανεπαρκείς είμαστε και να δώσουμε περισσότερο αγώνα, να ξοφλήσουμε κάποιες παλιές (ασυγχώρητες) αμαρτίες και να ανέβουμε πνευματικά (εφόσον αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες Χριστιανικά), ώστε να μπορούμε αργότερα να βοηθήσουμε κάποιον άλλον αδελφό που έχει κάποιο πρόβλημα.
Και ας μην ξεχνάμε πως μπορεί μεν ο Θεός να επιτρέπει να μας βρίσκουν δυσκολίες, αλλά παράλληλα μας πλησιάζει περισσότερο, γιατί όπου υπάρχει πόνος εκεί είναι ο Θεός.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”