Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
-
konstantinos28
- Νέο Μέλος

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε! Εύχομαι η edo παρουσία σου να σε ωφελήσει πολλαπλά.
Απ' τη Λαμία, ε; Φαντάζομαι ότι θα έχεις επισκεφθεί την Ι. Μονή Αγάθωνος στην Υπάτη και πιθανόν να έχεις συνομιλήσει και με τον ηγούμενο, πατέρα Δαμασκηνό.
Απ' τη Λαμία, ε; Φαντάζομαι ότι θα έχεις επισκεφθεί την Ι. Μονή Αγάθωνος στην Υπάτη και πιθανόν να έχεις συνομιλήσει και με τον ηγούμενο, πατέρα Δαμασκηνό.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
konstantinos28
- Νέο Μέλος

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εύχομαι με τη βοήθεια του Θεού να πας και στα δύο! Εξάλλου εσένα δεν σε πήραν και τα χρόνια. Φαντάσου ότι μερικά μέλη εδώ είναι άνω των σαράντα (αν είναι δυνατόν)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ναι, μιλάμε για την Παρασκευή 4 Ιουλίου, όπου, από τη Λάρισα μέχρι το Λιτόχωρο, περάσαμε κυριολεκτικά από το μάτι του Γουσταύου!dionysisgr έγραψε:Που τα θυμηθηκες ρε Αποστολε, πω, πω, τι γλυτωσαμε! Χαμος εγινε στον καμπο τον θεσσαλικο. Εμεις ομως ακαθεκτοι προσκυνητες πηραμε την ευλογια του Αγιου Διονυσιου του εν Ολυμπω. Δεν μασαμε απο τετοια.
ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ E-MAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ johnsergr@yahoo.grlovethink έγραψε:Να σου στείλω εγώ ένα να το έχεις σουβενίρ από το φόρουμDomna έγραψε:Εγώ πάντως θα χαρώ , εαν μου στήλει κάποιος ένα e-mail .