Περί αλκοόλ
Συντονιστής: Συντονιστές
Περί αλκοόλ
http://www.greekalert.com/2008/09/blog-post_03.html
Ενώ κατάφερα ,να κόψω το κάπνισμα στα 27 μου, εδώ και 3 χρόνια. Το αλκοόλ δεν μπόρεσα… θα προτιμούσα να κάπνιζα παρά να έπινα. Δεν υπάρχει τίποτα ποιο χειρότερο ποιο ύπουλο από το αλκοόλ. Το λεω γιατί δυο φορές σώθηκα από θαύμα !!!!
Ενώ κατάφερα ,να κόψω το κάπνισμα στα 27 μου, εδώ και 3 χρόνια. Το αλκοόλ δεν μπόρεσα… θα προτιμούσα να κάπνιζα παρά να έπινα. Δεν υπάρχει τίποτα ποιο χειρότερο ποιο ύπουλο από το αλκοόλ. Το λεω γιατί δυο φορές σώθηκα από θαύμα !!!!

Εγώ είμαι η ανάστασις και η ζωή· ο πιστεύων εις εμέ, και αν αποθάνη, θέλει ζήσει·
(’Ιωαννου 11, 25)
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μην το λες αυτο.Και τα δυο ειναι καταστροφικα!!!!!Βρηκα κατι που ειχες γραψει και μου αρεσε παρα πολυ.Ας παρουμε κουραγιο απο εκει .Λες να καταφερουμε να κοψουμε εγω το τσιγαρο και εσυ το αλκοολ?
Αντε ,καλο αγωνα.Δεν εισαι μονος σου.!!!!!!!!! :)
Αντε ,καλο αγωνα.Δεν εισαι μονος σου.!!!!!!!!! :)
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Σαν εφηβος και μέχρι τα 29 έπινα μόνο σαβ/κα και γιορτές. Μετά όταν απολύθηκα απο το στρατό απο τα 22-23 και για τεσσερα χρόνια περίπου αρχισα να πίνω καθημερινά. Ο λόγος ήταν οτι έπασχα απο κατάθληψη και ανεπάλληλες κρίσεις μοναξιάς. Ηρθαν μετά και κάποιες ερωτικές απογοητέυσεις και αποτυχίες σε άλλους τομείς και επιδίνωσαν την κατάσταση. Χωρις να το καταλάβω μου είχε γίνει συνήθεια καθημερινή. Λοιπόν μετά απο πολλές θλιψεις είχα βρεθει μια φορά στην εκκλησία, είχαν αρχίσει τοτε οι Χαιρίτισμοι της Παναγίας τις Παρασκευες το απογευμα και αρχισα με πονο καρδιάς να παρακαλάω την παναγία να με απαλλάξει απο όλα αυτά. Να με φωτίσει να να απαλλαγώ απο όλους τους εφιαλτές που με ταλάνιζαν γιατί ο δρομος που πήρα θα εμε οδηγούσε στην καταστροφή. Και... μετά απο λίγες μέρες αρχισα να νιώθω μια ηρεμία και γαλήνη στην ψυχή μου και η επιθυμία για αλκοολ αρχισε σιγά σιγα να εξαφανίζεται. Και μετά ω του θαύματος, γνώρισα αυτή την ΥΠΕΡΟΧΗ κοπέλα που ειμαστε μαζί δυομιση χρόνια τώρα και ηρθε τόση χαρά, ευτυχία και γαλήνη στην ζωή μου που το αλκοολ το σιχάθηκα με όλη μου την ψυχή. Τωρά Πινω που και που ενα ποτό το Σαββατο και αυτό ουτε το μισό. Το σιχαίνομαι και μόνο που το φέρνω στο μυαλό μου. Η ζωή μου κοντα στην κοπέλα μου και μελλουσα σύζυγο μου ξεχειλίζει απο αγάπη και ευτυχία!
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Για αυτό το μοιράστηκα μαζί σας επειδή ο χώρος αυτός είναι ο πιο κατάλληλος. Εμενα το μεγάλο θαυμα στη ζωή μου που συνέβη ήταν αυτό. Ξελρεις τι θα πει σεμια εβδομάδα μέσα να αλλάζει όλη σου η ζωή πάνω που πιστευες ότι όλα χαθηκαν? Απο εκει που ήταν μια σκοτεινή φυλακή ξαφνικα να γίνετε κάτι σαν παράσεισος? Δεν θέλω να πω ότι το άξιζα αυτό γιατί θα πέσω σε υπερηφάνια αλλά το βλέπω σαν επίσκεψη του Θεού στη ζωή μου όλο αυτό. Και κάτι παρόμοιο μου συνέβη λίγες μέρες αργότερα! Πήγα να γράψω για lower χωρίς να κάνω ιδιαίτερη προετοιμασια. Οταν εγραψα ήμουν πεπεισμένος ότι δεν περασα αφου πολλες ασκήσεις τις συμπλήρωνα κουτουρου. Πρεπει να ηταν τριτη ή τέταρτη φορα που έδινα. Και αργότερα οταν βγηκαν τα αποτελεσματα και ειδα οτι είχα περάσει κόντεψα να "μείνω"! Ειναι δυνατόν έλεγα να πέρασα εγώ? Μηπως βαθμολογησαν κανένα αλλο γραπτό αντι για το δικό μου? Απίστευτο ήταν.
Re: ΠΕΡΙ ΑΛΚΟΟΛ
Δεν ειναι ευκολο να θεραπευθεις απο την αρρωστεια του αλκοολ .Αλλα ουτε και ακατορθωτο. Μην απογοητευεσαι,εχασες μαχες,αλλα οχι τον πολεμο. Χρειαζεσαι βοηθεια ομως σε αυτη σου την προσπαθεια,ειναι πολυ δυσκολο να τα καταφερεις εντελως μονος σου. Βοηθεια απο Πνευματικο,βοηθεια απο γιατρο,η ψυχολογο, βοηθεια απο ανθρωπους που ειχαν την ιδια παθηση με σενα και εργαζονται την θεραπεια τους.nasos έγραψε:http://www.greekalert.com/2008/09/blog-post_03.html
Δοκιμασε και την ομαδα Ανωνυμοι Αλκοολικοι. Εχουν αρκεταν καλα αποτελεσματα επιτυχιας.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.