Οι σκέψεις και ο πονηρός

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Gewrgiosgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Gewrgiosgr »

kalispera apo thn Thiva 304 sira.
Pisteuw ston Theo 10 mines kai tous teleutaious 4 mines oi epitheseis tou ponirou einai poio sklires kai sinexeia me kanei auto pou lete na ksexnaw na proseuxomai kai exw pesei se ena karo amarties poli xeiroteros prin paw ena mina sto Agion Oros.
apelpisia sindiasmo me poromeni kardia.
oso poio poli kai oso poio tapeina proseuxeste k oso poio poli douleuete toso poio dinatoi tha gineste gia ton agona.
sas skeftomai na to kserete
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Καλή θητεία Γιώργο! Μας έλειψες!
cloaca
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από cloaca »

Καλή σου θητεία φίλε και κουράγιο και μην απελπίζεσαι αλλά πολέμα σαν γενναίος στρατιώτης του Χριστού και ας χάνουμε και μερικές μάχες ,είναι για να γινόμαστε ταπεινότεροι και δυνατότεροι.
Και εμείς μια από τα ίδια περνάμε ,όταν αρχίζουμε να νομίζουμε ότι λίγο ακόμα θέλουμε για να φτάσουμε στην τέλεια αγιότητα(στο μυαλό μας γιατί άλλη είναι η πραγματικότητα) τότε τρώμε γερή καρπαζιά και ξανά ερχόμαστε στα ίσια μας.
Όλοι αμαρτωλοί είμαστε.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Μας ελειψες Γιωργο >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
iliasgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από iliasgr »

καλη θητεια φιλε μου.να προσεχεις μονο,γιατι στο στρατο υπαρχουν πολλοι πειρασμοι και δυσκολιες.το λεω εκ πειρας.προσπαθησε με την προσευχη να ανταπεξελθεις στα δυσκολα.
ελεησον με ο Θεος
Cordelia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Cordelia »

silver έγραψε:
Όλα σωστά έως εδώ, αλλά δεν εξαντλήθηκαν όλες οι περιπτώσεις!
Φυσικά δεν εξαντλήθηκαν αφού είμαι άσχετη από τεχνολογία :lol: :lol: ...

Πάλι καλά που μπορώ και γράφω εδώ =))

&&&

Καλή Θητεία Gewrgiosgr... Κράτα Γερά .... Μην Μασάς... :salute:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Gewrgiosgr έγραψε:kalispera apo thn Thiva 304 sira.
Pisteuw ston Theo 10 mines kai tous teleutaious 4 mines oi epitheseis tou ponirou einai poio sklires kai sinexeia me kanei auto pou lete na ksexnaw na proseuxomai kai exw pesei se ena karo amarties poli xeiroteros prin paw ena mina sto Agion Oros.
apelpisia sindiasmo me poromeni kardia.
oso poio poli kai oso poio tapeina proseuxeste k oso poio poli douleuete toso poio dinatoi tha gineste gia ton agona.
sas skeftomai na to kserete
Γιώργο καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ώστε φαντάρος είσαι! Γι' αυτό λάμπεις δια της απουσίας σου!
Καλή θητεία αδελφέ μου (παρ' όλο που μας χωρίζει - ηλικιακά - ένα τέταρτο του αιώνα) με πολύ υπομονή και προσευχή! Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους!
ΥΓ : Να στείλεις φωτογραφία σου στα χακί, στον Διαχειριστή, να την "κρεμάσει" κάπου με εύκολη πρόσβαση!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”