Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Άργησα λίγο αλλά ες συστηθώ και εγώ
Ονομάζομαι Βασιλική είμαι γεννημένη 17/01/1969 παντρεμένη με μια κόρη 7 ετών.
Κατάγομαι από Πειραιά και Αξιούπολη ζω όμως στα Αλώνια Πιερίας.
Είμαι πολιτικός Αναλυτής στο πτυχίο εργάστηκα μόνο 6 χρόνια σε ερευνητικά προγράμματα τα τελευταία 7 χρόνια τη μια εργάζομαι ως ημερομίσθια σε Γυμνάσια ή σχολές του ΟΑΕΔ , κάποιες μεταφράσεις γενικά κάτι απο εδώ και κάτι απο εκεί. βλέπετε η ειδικότητα αυτή ( και με μεταπτυχιακό )θέλει καλό "δοντάκι" .
Χόμπυ μου είναι η Αγιογραφία όπως και η καταγραφή ιστοριών απο γηραιότερους ανθρώπους ( ευελπιστώ κάποια στιγμή να εκδοθεί και κάτι )
Ονομάζομαι Βασιλική είμαι γεννημένη 17/01/1969 παντρεμένη με μια κόρη 7 ετών.
Κατάγομαι από Πειραιά και Αξιούπολη ζω όμως στα Αλώνια Πιερίας.
Είμαι πολιτικός Αναλυτής στο πτυχίο εργάστηκα μόνο 6 χρόνια σε ερευνητικά προγράμματα τα τελευταία 7 χρόνια τη μια εργάζομαι ως ημερομίσθια σε Γυμνάσια ή σχολές του ΟΑΕΔ , κάποιες μεταφράσεις γενικά κάτι απο εδώ και κάτι απο εκεί. βλέπετε η ειδικότητα αυτή ( και με μεταπτυχιακό )θέλει καλό "δοντάκι" .
Χόμπυ μου είναι η Αγιογραφία όπως και η καταγραφή ιστοριών απο γηραιότερους ανθρώπους ( ευελπιστώ κάποια στιγμή να εκδοθεί και κάτι )
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες Βασσιλκή στην όμορφη παρέα μας! Εύχομαι να σε βοηθήσει η συμμετοχή σου εδώ, και να είναι ιδιαίτερα ενεργητική!
Να ζήσει η Πιερία (πέρασα 8,5 πολύ όμορφα χρόνια της μαθητικής μου ζωής)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ευχαριστώ Αποστόλη να ξέρεις ότι πέρασα φανταστικά φοιτητικά χρόνια στο μπραχάμη γιατί ζούσα στη περιοχή Ασυρμάτου - Μπραχάμιaposal έγραψε:Καλώς ήρθες Βασσιλκή στην όμορφη παρέα μας! Εύχομαι να σε βοηθήσει η συμμετοχή σου εδώ, και να είναι ιδιαίτερα ενεργητική!
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αχα! Οι πορείες μας είναι αντίστροφες! Ελπίζω τουλάχιστον να συμφωνούμε σε κάποια - μερικά - άλλα θέματα!
(Όχι ότι οι δικές μου απόψεις είναι σωστές, αλλά για να γίνεται συζήτηση)
(Όχι ότι οι δικές μου απόψεις είναι σωστές, αλλά για να γίνεται συζήτηση)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
gladiator79
- Τακτικό Μέλος

- Επικοινωνία:
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να 'σαι καλά ρε Χρήστο!
Ο Θεός να σου δίνει πάντα υπομονή, δύναμη πίστη και ταπείνωση! Κι εύχομαι κάποια μέρα να πας στον Άγιον Όρος και να ωφεληθείς ιδιαίτερα από την επίσκεψή σου!
Μέχρι τότε, χαιρόμαστε που είσαι ανάμεσά μας!
Ο Θεός να σου δίνει πάντα υπομονή, δύναμη πίστη και ταπείνωση! Κι εύχομαι κάποια μέρα να πας στον Άγιον Όρος και να ωφεληθείς ιδιαίτερα από την επίσκεψή σου!
Μέχρι τότε, χαιρόμαστε που είσαι ανάμεσά μας!
-
efstathioskal
- Τακτικό Μέλος

Καλησπέρα σε όλους! Ονομαζομαι Στάθης. Είμαι 33 χρονών, εκπαιδευτικός και μένω τα τελευταία τρία χρόνια στο Λονδίνο. Μου αρέσει το διάβασμα, η μουσική και το φαγητό με καλή παρέα. Στην ιστοσελίδα σας
πρωτομπήκα πριν από λίγο καιρό κι αποφάσισα να γίνω αμέσως κι εγώ μέλος της διαδικτυακής σας παρέας. Ευχομαι ο Κύριος να χαρίσει σε όλους μία εποικοδομητική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και πνευματικές ανατάσεις!
πρωτομπήκα πριν από λίγο καιρό κι αποφάσισα να γίνω αμέσως κι εγώ μέλος της διαδικτυακής σας παρέας. Ευχομαι ο Κύριος να χαρίσει σε όλους μία εποικοδομητική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και πνευματικές ανατάσεις!
-
liakos_58
- Τακτικό Μέλος

Καλησπέρα σας!
Ονομάζωμαι Ηλίας ειμαι 50 ετών, και μενω στο Mainz της Γερμανίας.
Ο καλός Θεός μου έδωσε μια χαριτωμένη σύντροφο ονόματι Μαρία και τεσσερα καλα πεδιά (ενα κορίτσι και τρια αγόρια).
Παρακολουθώ με χαρά και ενδιαφέρων το Forum περίπου δυο χρόνια.
Δεν μπωρείτε να φανταστειτε ποση χαρά, και πνευματική βοήθεια έλαβα με τα κήμενά σας αυτόν τον χρόνο.
Σας αγαπάω και σας ασπάζωμαι αλφικά ολους. Ηλίας.
Να με συνχωρείτε για τα ορθογραφικά μου λάθη.
Ονομάζωμαι Ηλίας ειμαι 50 ετών, και μενω στο Mainz της Γερμανίας.
Ο καλός Θεός μου έδωσε μια χαριτωμένη σύντροφο ονόματι Μαρία και τεσσερα καλα πεδιά (ενα κορίτσι και τρια αγόρια).
Παρακολουθώ με χαρά και ενδιαφέρων το Forum περίπου δυο χρόνια.
Δεν μπωρείτε να φανταστειτε ποση χαρά, και πνευματική βοήθεια έλαβα με τα κήμενά σας αυτόν τον χρόνο.
Σας αγαπάω και σας ασπάζωμαι αλφικά ολους. Ηλίας.
Να με συνχωρείτε για τα ορθογραφικά μου λάθη.