Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ορίσατε :
Στάθη εκ Λονδίνου,
Ηλία από το Mainz,
Μανόλη από Σάμο,
Θάνο από Κεντρική Ελλάδα και
Σπυρίδωνα από Στουτγάρδη.
Μακάρι η παραμονή σας edo (εδώ) να σας είναι πραγματικά επωφελής, όπως είναι σε μένα. Και μακάρι να συμμετέχετε ενεργά στους διαλόγους μας.
Στάθη εκ Λονδίνου,
Ηλία από το Mainz,
Μανόλη από Σάμο,
Θάνο από Κεντρική Ελλάδα και
Σπυρίδωνα από Στουτγάρδη.
Μακάρι η παραμονή σας edo (εδώ) να σας είναι πραγματικά επωφελής, όπως είναι σε μένα. Και μακάρι να συμμετέχετε ενεργά στους διαλόγους μας.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
efstathioskal
- Τακτικό Μέλος

-
silverknight
- Απλό Μέλος

-
efstathioskal
- Τακτικό Μέλος

- kokostur
- Τακτικό Μέλος

Μιας και είδα τώρα το θέμα, ας παρουσιαστώ κι εγώ.
Ονομάζομαι Κώστας, ζω και εργάζομαι στα Χανιά ως καθηγητής μουσικής στη μέση εκπαίδευση. Είμαι 38 ετών, παντρεμένος χωρίς... διάδοχο.
Οι λόγους που με έκαναν να γίνω μέλος αυτού του φόρουμ (αν και τους έχω εκφράσει σε παλαιότερες αντιπαραθέσεις με διάφορους φίλους στην εν λόγω ιστοσελίδα) είναι η ενημέρωση για θέματα ορθοδοξίας και πατρίδας, αλλά και η στήριξη στον καθημερινό πνευματικό αγώνα.
Εύχομαι μακροζωία, σύνεση και "απαρέγκλιτο δρόμο" σ' αυτό εδώ το μέρος που συναντιόμαστε.
Ονομάζομαι Κώστας, ζω και εργάζομαι στα Χανιά ως καθηγητής μουσικής στη μέση εκπαίδευση. Είμαι 38 ετών, παντρεμένος χωρίς... διάδοχο.
Οι λόγους που με έκαναν να γίνω μέλος αυτού του φόρουμ (αν και τους έχω εκφράσει σε παλαιότερες αντιπαραθέσεις με διάφορους φίλους στην εν λόγω ιστοσελίδα) είναι η ενημέρωση για θέματα ορθοδοξίας και πατρίδας, αλλά και η στήριξη στον καθημερινό πνευματικό αγώνα.
Εύχομαι μακροζωία, σύνεση και "απαρέγκλιτο δρόμο" σ' αυτό εδώ το μέρος που συναντιόμαστε.
Ου γαρ εισι δύο ή τρεις συνηγμένοι εις το εμόν όνομα, εκεί ειμι εν μέσω αυτών. (Ματθ.18,20)
Γειἀ σε ὀλους. Εἰμαι ο Κωνσταντίνος, 35 ετων, ἀγαμος. Μἐνω στο Αιγἀλεω. Αυτἐς οι μἐρες είναι οι κρισιμὀτερες της ζωἠς μου. Η μητέρα μου εισήλθε στην εντατική, λόγς βαριάς λοιμώξεως του αναπνευστικοὐ και σὐμφωνα με τα ιατρικά ανακοινωθἐντα οι ελπίδες είναι ελάχιστες να αποσωληνωθεἰ.. Εἰναι αγία ψυχἠ, πάντοτε δἰπλα στην εκκλησία μας με απἐραντη αγάπη στην Παναγιά μας. Ας την συνοδεύουν οι προσευχές ὀλων μας σε αυτό το ευλογημένο site. Eίναι μιά παρηγοριά..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων από βάθους ψυχἠς...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων από βάθους ψυχἠς...
-
efstathioskal
- Τακτικό Μέλος

- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία: