Μάστιγα ναρκωτικών!
Συντονιστής: Συντονιστές
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μάστιγα ναρκωτικών!
Σήμερα σε κάποια εκπομπή έδειχνε τη ζωή μιας κοπέλας η οποία από τα 11 της έμπλεξε στα ναρκωτικά!
11 χρονών!
Πως είναι δυνατόν ενα παιδάκι που έχει ολη τη ζωή μπροστά του, που είναι ακόμα ενα μικρό παιδάκι να βιωνει αυτή την κόλαση?
Ποιός μπορεί να είναι τόσο απάνθρωπος να πουλάει ηρωίνη σε ένα μικρό παιδάκι?
Στη θεσσαλονίκη υπάρχουν σχολεία ,που οι γονείς φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο ,λόγο το ότι μπροστά στα μάτια τον παιδιών κάνουν τη χρήση τους οι ναρκομανείς?
Πως να μην φοβούνται οι γονείς ,όταν ακούς οτι υπάρχουν παιδάκια που ξεκινούν τη ζωη των ναρκωτικών στα 11.
Δεν είναι τρομερό και πολύ στενάχωρο?
11 χρονών!
Πως είναι δυνατόν ενα παιδάκι που έχει ολη τη ζωή μπροστά του, που είναι ακόμα ενα μικρό παιδάκι να βιωνει αυτή την κόλαση?
Ποιός μπορεί να είναι τόσο απάνθρωπος να πουλάει ηρωίνη σε ένα μικρό παιδάκι?
Στη θεσσαλονίκη υπάρχουν σχολεία ,που οι γονείς φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους σχολείο ,λόγο το ότι μπροστά στα μάτια τον παιδιών κάνουν τη χρήση τους οι ναρκομανείς?
Πως να μην φοβούνται οι γονείς ,όταν ακούς οτι υπάρχουν παιδάκια που ξεκινούν τη ζωη των ναρκωτικών στα 11.
Δεν είναι τρομερό και πολύ στενάχωρο?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
sokratism
- Τακτικό Μέλος

Έχουμε μεγάλη ευθύνη για τα παδιά που μεγαλώνουμε.
Κάθε πρώι όταν βλέπω την οικογενειά μου να χωρίζει ο καθείς για τις μεριμνές του( ημικρή στο σχολείο, ομικρός στα νήπια, η γυναίκα στη δουλειά και εγώ στη δική μου απασχόληση) η καρδιά μου αναστατώνεται. Αναλογίζομαι τα παιδιά μου σήμερα θα τα καταφέρουν;
Ποιόν θα συναντήσουν;
θα μαλώσουν μεταξύ τους; θα συμφιλιωθούν με τα παιδιά που τσακώθηκαν εχθές;
θα γυρίσουν στεναχωρημένα σπίτι; Τον Χριστό θα Τον χάσουν από την καρδιά τους ή θα Τον κρατήσουν μέχρι να τα ξαναδώ;
Στο διάλειμμα του σχολείου μήπως πλησιάσουν τα κάγκελα και κάποιος τα δελεάσει και τους δώσει τίποτα;
Η καρδιά μου σχίζεται.
Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησε την οικογενειά μου.
Κύριε Ιησού Χριστέ ΕΛέησε την οικογενειά μου.
Δύσκολα είναι σήμερα. Πολύ δύσκολα.
Κάθε πρώι όταν βλέπω την οικογενειά μου να χωρίζει ο καθείς για τις μεριμνές του( ημικρή στο σχολείο, ομικρός στα νήπια, η γυναίκα στη δουλειά και εγώ στη δική μου απασχόληση) η καρδιά μου αναστατώνεται. Αναλογίζομαι τα παιδιά μου σήμερα θα τα καταφέρουν;
Ποιόν θα συναντήσουν;
θα μαλώσουν μεταξύ τους; θα συμφιλιωθούν με τα παιδιά που τσακώθηκαν εχθές;
θα γυρίσουν στεναχωρημένα σπίτι; Τον Χριστό θα Τον χάσουν από την καρδιά τους ή θα Τον κρατήσουν μέχρι να τα ξαναδώ;
Στο διάλειμμα του σχολείου μήπως πλησιάσουν τα κάγκελα και κάποιος τα δελεάσει και τους δώσει τίποτα;
Η καρδιά μου σχίζεται.
Κύριε Ιησού Χριστέ ΕΛέησε την οικογενειά μου.
Δύσκολα είναι σήμερα. Πολύ δύσκολα.
αδερφέ μου συγχώρα με γιατί στις συμβουλές είμαι πρώτος αλλά στην εφαρμογή τελευταίος
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όταν τα παιδιά έρχονται στον κόσμο, γιατί οι φυσικοί γονείς τους ήθελαν να κάνουν "το κομάτι τους" και στερούνται αυτής της μοναδικής και αξεπέραστης (ακόμη και ακατανόητης) Χριστιανικής αγάπης, ναι, θα μπλέξουν πουδήποτε, προκειμένου να ξεχάσουν το συναισθηματικό σράμα που ζούνε στο σπίτι τους.
Απομακρυνθήκαμε από τον Θεό και στέρεψε η αγάπη μέσα μας. Κι΄οταν δεν έχουμε αγάπη να δώσουμε, δίνουμε τον διάβολο. Είτε ως ναρκωτικό, είτε ως εγκληματικότητα, είτε ως χυδαιότητα, είτε ως χουλιγκανισμό.
Εμείς φτάιμε (οι μεγαλύτερες γενιές) και όχι τα παιδιά.
Απομακρυνθήκαμε από τον Θεό και στέρεψε η αγάπη μέσα μας. Κι΄οταν δεν έχουμε αγάπη να δώσουμε, δίνουμε τον διάβολο. Είτε ως ναρκωτικό, είτε ως εγκληματικότητα, είτε ως χυδαιότητα, είτε ως χουλιγκανισμό.
Εμείς φτάιμε (οι μεγαλύτερες γενιές) και όχι τα παιδιά.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ο Απόστολος έχει απόλυτο δίκιο. Η αγάπη και το σωστό οικογενειακό περιβάλλον λείπει από τα σημερινά παιδιά. "Μάστιγες" υπήρχαν πάντοτε για να ξεστρατίσουν τα παιδιά, όμως οι οικογένειες ήταν πιο σφιχτές και υπήρχε αγάπη ανάμεσα στα μέλη τους. Τα σημερινά παιδιά ζούνε σε κατ' ευφημισμόν οικογένειες, από μονογονεϊκές έως εντελώς αδιάφορες. Τα παιδιά το μόνο που παίρνουν συνήθως είναι υλική υποστήριξη και λείπει εντελώς η αληθινή αγάπη και η γονική επίβλεψη.
Υπό τις συνθήκες αυτές τα παιδιά είναι τόσο πολύ απογοητευμένα από τη ζωή αυτή, που προτιμούν να ταξιδεύουν σε φανταστικούς κόσμους με τα ναρκωτικά. Δυστυχώς άμεση επίλυση των προβλημάτων που σπρώχνουν τα παιδιά στα ναρκωτικά δε βλέπω, γιατί χρειάζεται αναδιάρθρωση της κοινωνίας μας σε Χριστιανικές βάσεις, ενώ η κοινωνία κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση.
Υπό τις συνθήκες αυτές τα παιδιά είναι τόσο πολύ απογοητευμένα από τη ζωή αυτή, που προτιμούν να ταξιδεύουν σε φανταστικούς κόσμους με τα ναρκωτικά. Δυστυχώς άμεση επίλυση των προβλημάτων που σπρώχνουν τα παιδιά στα ναρκωτικά δε βλέπω, γιατί χρειάζεται αναδιάρθρωση της κοινωνίας μας σε Χριστιανικές βάσεις, ενώ η κοινωνία κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Έτσι όπως τα λες είναι Αποστόλη: αν δεν έχουμε το Θεό μέσα μας τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μας "γεμίσει".
Δυστυχώς ζούμε στην εποχή της "κομμένης ουράς". (θυμάστε το μύθο του Αισώπου με την αλεπού με την κομμένη ουρά;;) Γιατί η δική μας γενιά δε δίνει Χριστό στα παιδιά της;;
Σμαρώ μου,
Ο Θεός να μας λυπηθεί
Δυστυχώς ζούμε στην εποχή της "κομμένης ουράς". (θυμάστε το μύθο του Αισώπου με την αλεπού με την κομμένη ουρά;;) Γιατί η δική μας γενιά δε δίνει Χριστό στα παιδιά της;;
Σμαρώ μου,
Και ψυχή έχουνε και θεό έχουνε: (το χρήμα). Τι να φοβηθεί ένας άνθρωπος που αγαπάει μόνο το χρήμα και η συνείδησή του είναι ναρκωμένη;Και αυτοί οι άνθρωποι που πουλάνε τα ναρκωτικά σε μικρά παιδάκια ,δεν έχουνε ψυχή? Δεν φοβούνται τίποτα?
Ο Θεός να μας λυπηθεί