υπαρχει και η πλανη απο τα δεξια(
Ευωδιάζει!
Συντονιστής: Συντονιστές
Και σε εμένα έχει συμβεί αυτό αλλά επειδή λέω ότι δεν έχω αγνή ψυχή για να έχω τέτοια δώρα από τον Κύριο και επειδή αν κάτσω να το εξηγήσω πιθανών να πέσω σε πλάνη δεν ασχολούμε καθόλου με αυτό και δεν το δίνω σημασία.
Μου έχει τύχει να συμβεί αυτό και με άλλους δίπλα μου και περίμενα να πουν αυτοί πρώτα κάτι αλλά μάλλον κανένας τους δεν το μύρισε.
Και πάλι δεν το έδωσα σημασία γιατί λέω στον εαυτό μου ότι καλύτερα να μην βλέπω τίποτα σε αυτόν τον κόσμο και να προσπαθώ να πιστεύω ακούγοντας τους άλλους να βλέπουν.
Μου έχει τύχει να συμβεί αυτό και με άλλους δίπλα μου και περίμενα να πουν αυτοί πρώτα κάτι αλλά μάλλον κανένας τους δεν το μύρισε.
Και πάλι δεν το έδωσα σημασία γιατί λέω στον εαυτό μου ότι καλύτερα να μην βλέπω τίποτα σε αυτόν τον κόσμο και να προσπαθώ να πιστεύω ακούγοντας τους άλλους να βλέπουν.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το καλύτερο νομίζω είναι να αγνοούμε το όποιο σημάδι!
Αν είναι εκ Θεού, πράγμα σπανιότερο, οφείλεται για τη στροφή που πήραμε για να Τον προσεγγίσουμε και ο Ίδιος, όπως έλεγε και ο Γέροντας Παΐσιος, μας πετάει μερικές καραμέλες για να συνειδητοποιήσουμε πως υπάρχει ολόκληρο Ζαχαροπλαστείο εκεί πάνω που μας περιμένει να το γευτούμε, αρκεί να συνεχίσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν σημαίνει φυσικά πως φτάσαμε σε κάποιο επίπεδο καλό.
Αν είναι εκ του πονηρού τότε επιβάλλεται η αγνόησή του.
Αν είναι εκ Θεού, πράγμα σπανιότερο, οφείλεται για τη στροφή που πήραμε για να Τον προσεγγίσουμε και ο Ίδιος, όπως έλεγε και ο Γέροντας Παΐσιος, μας πετάει μερικές καραμέλες για να συνειδητοποιήσουμε πως υπάρχει ολόκληρο Ζαχαροπλαστείο εκεί πάνω που μας περιμένει να το γευτούμε, αρκεί να συνεχίσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν σημαίνει φυσικά πως φτάσαμε σε κάποιο επίπεδο καλό.
Αν είναι εκ του πονηρού τότε επιβάλλεται η αγνόησή του.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- maralin
- Βασικός Αποστολέας

fotios ,σε αυτο που ειπε ο γεροντας συμφωνω ,ειναι πολυ διδακτικο κ θελει αγωνα,καθως επισης κ στη λυση που προτεινεις!fotios έγραψε: Γι' αυτό ο Γ. Παΐσιος έλεγε, αν θυμάμαι καλά "οι γυναίκες πρέπει να βάλουν λίγο περισσότερη λογική, και οι άντρες λίγο περισσότερο συναίσθημα".
Τώρα, σε αυτές τις περιπτώσεις, ας κάνουμε το σταυρό μας και μη δίνουμε σημασία. Ακόμη πρέπει οπωσδήποτε να το λέμε στον πνευματικό γιατί αν είναι κάτι πειρασμικό συνήθως φεύγει, αν πάλι δεν είναι, "Δόξα τω Θεώ!" και
συνεχίζουμε στον αγώνα.
Χαίρετε!