Καλλωπισμός
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Καλλοπισμος
Πολυ καλη τοποθετηση
Υ.Γ Η εκφραση ωραιοτερη γυναικα η παναγια εμενα με ξυνισε λιγο γιατι αλλαξες το ποσοστο των δυο φυσεων
Υ.Γ Η εκφραση ωραιοτερη γυναικα η παναγια εμενα με ξυνισε λιγο γιατι αλλαξες το ποσοστο των δυο φυσεων
-
konstantinoupolitis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σαφώς και οφείλουμε να κοιτάμε την ψυχή. Αλλά κοιτάω την ψυχή δεν σημαίνει ντύνομαι σαν καλόγρια για να πάρω το μπράβο του κύκλου. Ούτε αγνότητα σημαίνει αφήνω τρίτη φαβορίτα στο πρόσωπο. Και πολύ περισσότερο την ψυχή να την κοιτάμε και στην επιλογή του συντρόφου, που εκκλησιαστικός με μόνιμη θέση δεν προλαβαίνει να πιάσει τα 30 ανύπαντρος.
Η αγάπη, η αγνότητα και ο έρωτας μην καταντήσει θέμα πόντων.
Η αγάπη, η αγνότητα και ο έρωτας μην καταντήσει θέμα πόντων.
Μια διευκρινηση να δωσω εννοειτε την εκφραση ωραιοτερη γυναικα απο την Παναγια με πειραζει οταν λεγετε απο λαικους Καποιοι αλλη εχουν διαφορετικη ειδους αγαπη προς την Παναγια μας και φυσικα δεν ειναι λαικοι
Λαθος ορθογραφια αλλη=αλλοι
- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας

υπαρχει κατι στην φυση που καλοπιζεται ;;
εμεις μαλλον ειμαστε παρα-φυση
γιατι αν ειμασταν υπερ-φυση θα ηταν καλα
εγω παντως με την λιγη γνωση που εχω ,
δεν ειδα ποτε ολιγον εγκυος
ειμαστε με τον κυριο ιησου χριστο η δεν ειμαστε .
[ προσφατα ετυχε να ειμαι στην καλυβη του γεροντα γαβιηλ ,,, ηταν ενας αδελφος
που ελεγε στον γεροντα [[.να ναι ευλογημενο αλλα........
[[.να ναι ευλογημενο αλλα........
του λεει ο γεροντας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ;
εμεις μαλλον ειμαστε παρα-φυση
γιατι αν ειμασταν υπερ-φυση θα ηταν καλα
εγω παντως με την λιγη γνωση που εχω ,
δεν ειδα ποτε ολιγον εγκυος
ειμαστε με τον κυριο ιησου χριστο η δεν ειμαστε .
[ προσφατα ετυχε να ειμαι στην καλυβη του γεροντα γαβιηλ ,,, ηταν ενας αδελφος
που ελεγε στον γεροντα [[.να ναι ευλογημενο αλλα........
του λεει ο γεροντας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ;
«Άγιοι της ημέρας, πρεσβεύσατε υπέρ ημών»
-
sokratism
- Τακτικό Μέλος

Θεωρείς ότι σαν λαϊκοί είμαστε δεύτερης κατηγορίας άνθρωποι σε σχέση με τους μοναχούς;koga έγραψε:Μια διευκρινηση να δωσω εννοειτε την εκφραση ωραιοτερη γυναικα απο την Παναγια με πειραζει οταν λεγετε απο λαικους Καποιοι αλλη εχουν διαφορετικη ειδους αγαπη προς την Παναγια μας και φυσικα δεν ειναι λαικοι
Δηλαδή εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να είμαστε ερωτευμένοι με την Παναγία όπως οι μοναχοί;
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ. Κάτι δεν πάει καλά εδώ.
αδερφέ μου συγχώρα με γιατί στις συμβουλές είμαι πρώτος αλλά στην εφαρμογή τελευταίος
Απλα δεν γραφω πολλα γιατι ειναι κουραστικο γιαυτους που διαβαζουν Απλα οταν χρησιμοποιειτε αυτη η εκφραση διχνει ασεβεια προς την Παναγια μας μην ξεχνατε οτι ειναι θεοσταλτη.Βεβαια η αποψεις ειναι διαφορετικες εγω εκφραζω την προσωπικη μου αποψη και τιποτα αλλο δεν το παιζω θρησκος απλα αποδειδω τα τω καισαρει στον καισαρειΥπαρρχουν αρμοδιοτεροι εδω μεσα για θεολογικη Προσεγγιση
-
sokratism
- Τακτικό Μέλος

Αποκαλείς ασεβή κάποιον που δηλώνει ερωτευμένος με την Παναγία;koga έγραψε:Απλα δεν γραφω πολλα γιατι ειναι κουραστικο γιαυτους που διαβαζουν Απλα οταν χρησιμοποιειτε αυτη η εκφραση διχνει ασεβεια προς την Παναγια μας μην ξεχνατε οτι ειναι θεοσταλτη.Βεβαια η αποψεις ειναι διαφορετικες εγω εκφραζω την προσωπικη μου αποψη και τιποτα αλλο δεν το παιζω θρησκος απλα αποδειδω τα τω καισαρει στον καισαρειΥπαρρχουν αρμοδιοτεροι εδω μεσα για θεολογικη Προσεγγιση
Ε τότε θα σου πω κάτι το οποίο θα σε κάνει να φρίξεις: Δεν είμαι ερωτευμένος μόνο με την Παναγία αλλά
είμαι ερωτευμένος και με Τον Χριστό. Τώρα τι θα μου πεις;
Αν σε χαλάει αυτό μπορείς να με κατατάξεις στη κατηγορία των θρήσκων και πολύ απλά να με αγνοήσεις.
Και ποιος μίλησε για θεολογική προσέγγιση; Τι είναι αυτό; Δε το γνωρίζω.
Μίλησα για έρωτα.
Γιατί σε σκανδαλίζουν λέξεις όπως έρωτας ή αγάπη;
αδερφέ μου συγχώρα με γιατί στις συμβουλές είμαι πρώτος αλλά στην εφαρμογή τελευταίος
- AngelsGR
- Έμπειρος Αποστολέας

προσωπικα προτιμω το πρωι που ανοιγω τα ματια, να μου αρεσει η αβαφη γυναικα που κοιματε διπλα μου. Το προσωπο ειναι ο καθρεπτης της ψυχης. Αν θελει να τον λερωνει και να κρυβεται δεν χαλαμε χατηρια, αλλα τις στιγμες που θα μου αφιερωνει θα ειναι αβαφη... Στο ντυσιμο προτιμω να βλεπω μια γυναικα που εχει το δικο της στυλ και να μην ειναι μια αντιγραφη. Οσο για τα μαλλια, στην καθε γυναικα ειναι και μια ιδιαιτερη περιπτωση.
και αν τα ματια σου δεν κλαινε, εχουν τροπο και το λενε...
Απλα δεν γραφω πολλα γιατι ειναι κουραστικο γιαυτους που διαβαζουν Απλα οταν χρησιμοποιειτε αυτη η εκφραση διχνει ασεβεια προς την Παναγια μας μην ξεχνατε οτι ειναι θεοσταλτη.Βεβαια η αποψεις ειναι διαφορετικες εγω εκφραζω την προσωπικη μου αποψη και τιποτα αλλο δεν το παιζω θρησκος απλα αποδειδω τα τω καισαρει στον καισαρειΥπαρρχουν αρμοδιοτεροι εδω μεσα για θεολογικη Προσεγγιση