Καθε πρωι , εχω ενα κουσουρι να διαβαζω τοσαιτ και τις επιστολες του γεροντα Εφραιμ του κυριου Κωνσταντινου.Σημερα ερχομενη το πρωι να το διαβασω βρηκα ενα γραμματακι , που το αφησε η κορη μου μπροστα στο κομπιουτερ και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.Πηρα τοσο μεγαλη χαρα....δεν λεγεται!!!
Το γραμματακι!!
Μαμακα μου καλη
να εισαι ευτυχισμενη,
και παντα να μπορεις
να εισαι χαρουμενη.
Μανουλα μου σε αγαπω
και θα σε αγαπω για παντα
Ειναι ακριβως οπως το εγραψε η κορουλα μου....Δεν ειναι πολυ συγκινιτικο?
Ποσο αγαπη εχουν τα παιδια μας μεσα στη καρδια τους, τι τρυφερα βλασταρακια....Ας τα εχει ο θεος καλα , ολα τα παιδακια του κοσμου!!!
ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Να σαι καλα και συ Σμαρω μου να τα καμαρωσεις οπως επιθυμεις!!!!! κι εγω βρισκω ανα 2 μερες γραμματακια απ τα παιδακια μου κολυμενα στο ψυγειο η στο μαξιλαρι μου διπλα οταν σηκωνομαι το πρωι για να παω στη δουλεια....σου γραφω ενα απ αυτα " μανουλα μου εισαι το καλυτερο μαμακι του κοσμου και σαγαπω πολυ πολυ,εισαι το φιλαρακι μου,η κουτσουνιτσα μου,και θελω να σε βλεπω παντα να χαμογελας,σε λατρευω!!!να προσεχεις στη δουλιτσα σου και ναρθεις γρηγορα!!!"
Ειναι το μεγαλειο του Θεου Σμαρω μου αυτο και τον δοξαζω καθε μερα για το δωρο που μου εκανε!!!Ας εχει ολα τα παιδια του κοσμου κατω απο την Σκεπη Του!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Αχ!!!Τι ωραιο γραμματακι....!!
Τελικα τα παιδακια ολου του κοσμου νομιζω, αυτο θελεουν ....να βλεπουν τους γονοις τους να χαμογελανε.....
Ειναι τοσο ευαισθητα τα ζουζουνια και μονο ενα χαμογελο απο εμας ζητανε και εμεις αγωνιούμε για το σπιτι να ειναι καθαρο , για το φαγητο , για τα μαθηματα τους........και ξεχναμε το χαμογελο απο το οποιο παιρνουν και αυτα τη δυναμη τους και την αγαπη μας....Η Παναγια μας ας τα εχει ολα τα παιδια καλα και εμεις σαν γονεις ας τους δωσουμε την αγαπη μας και την πιστη μας, να πιστευουν και να αγαπανε τον Χριστο μας, Την Παναγια μας, τον Κυριο μας .Ο πνευματικος μου ειχε πει οτι για τους γονεις , το χρεος τους μονο ειναι να φερουν τα παιδια τους στο δρομο του Χριστου και ολα μετα γινονται!Ποσο σοφα λογια..... :)
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Αρκει να τα αφησουμε στα χερια Του και για καθε τι να προσευχομαστε σ Αυτον για να τα στηριζει....ειναι η ευλογια μας!!!!!!ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΗΚΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Να είσαι καλά Σμαραγδή μου και ο Θεός να σου επιφυλάσσει κι άλλες τέτοιες χαρές!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.