Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Για όλους που έχουν έρθει καινούριοι στη παρέα μας και δε πρόλαβα να τους υποδεχτώ και εγώ στη μεγάλη συντροφιά μας λέω ένα μεγάλο ΓΕΙΑ ΣΑΣ
-
ktistos
- Έμπειρος Αποστολέας

Γειά και χαρά σε όλους! Σας εύχομαι να σας αρέσει η παρέα μας και να μείνετε !!! Γιατί τελικά αρκετοί είναι οι περαστικοί! :)
Σας χαιρετώ και ευελπιστώ να αποτελέσω μέλος της παρέα σας .Ονομάζομαι Σωκράτης είμαι οικογενειαρχης
με 2 παιδιά και προσπαθώ να χαλιναγωγήσω το εαυτό μου σύμφωνα με τις επιταγές της πίστεως μας.Δύσκολο,
αρκετά δύσκολο το έργο αλλά, όπως λέει ο πνευματικός μου,με την βοήθεια του Θεού ,όχι αδύνατο.
Καλώς σας βρίσκω.
με 2 παιδιά και προσπαθώ να χαλιναγωγήσω το εαυτό μου σύμφωνα με τις επιταγές της πίστεως μας.Δύσκολο,
αρκετά δύσκολο το έργο αλλά, όπως λέει ο πνευματικός μου,με την βοήθεια του Θεού ,όχι αδύνατο.
Καλώς σας βρίσκω.
ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΝΙΚΗ ΕΧΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 8 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΠΝΟΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.
-
zefs2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , ΑΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δημήτρη, Σωκράτη (SOCRATIS), Νικολέτα (NIKI) και Παναγιώτα, καλώς ήρθατε στην ωραία παρέα μας!
(Το ωραία αφορά στην παρουσία του Κυρίου και όχι στη δική μας)
Δημήτρη καλή σταδιοδρομία και εύχομαι να είσαι πάντα υπερήφανος για την οικογένειά σου! Εγώ υπηρέτησα σαν δόκιμος (του Μηχανικού) στην 25 ΤΘΤ, πριν από 20 χρόνια και είχα την ευτυχία να έχω Διευθυντή μου (στο 4ο ΕΓ) τον νυν Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Δ. Γράψα τον πρώτο αξιωματικό του ΕΣ που με έκανε να βλέπω τον στρατό με άλλο μάτι!
Σωκράτη, εύχομαι ο Θεός να ανταμείψει τις προσπάθειές σου!
Νίκη (Νικολέτα) εύχομαι να έχεις την προστασία του Αγίου στο δύσκολο έργο που έχεις μπροστά σου! Έχουμε ξανασυστηθεί, αλλά οι ευχές δεν κάνουν ποτέ κακό!
Παναγιώτα, νομίζω ότι έχεις και δεύτερο όνομα το Σπυριδούλα, ή μήπως η άνοια έχει ρίξει τα πλοκάμια της και σε μένα;
Εύχομαι να βρείτε στο φόρουμ αυτό ανάπαυση πνευματική και να μην διστάζετε να γράφετε την άποψή σας!
(Το ωραία αφορά στην παρουσία του Κυρίου και όχι στη δική μας)
Δημήτρη καλή σταδιοδρομία και εύχομαι να είσαι πάντα υπερήφανος για την οικογένειά σου! Εγώ υπηρέτησα σαν δόκιμος (του Μηχανικού) στην 25 ΤΘΤ, πριν από 20 χρόνια και είχα την ευτυχία να έχω Διευθυντή μου (στο 4ο ΕΓ) τον νυν Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Δ. Γράψα τον πρώτο αξιωματικό του ΕΣ που με έκανε να βλέπω τον στρατό με άλλο μάτι!
Σωκράτη, εύχομαι ο Θεός να ανταμείψει τις προσπάθειές σου!
Νίκη (Νικολέτα) εύχομαι να έχεις την προστασία του Αγίου στο δύσκολο έργο που έχεις μπροστά σου! Έχουμε ξανασυστηθεί, αλλά οι ευχές δεν κάνουν ποτέ κακό!
Παναγιώτα, νομίζω ότι έχεις και δεύτερο όνομα το Σπυριδούλα, ή μήπως η άνοια έχει ρίξει τα πλοκάμια της και σε μένα;
Εύχομαι να βρείτε στο φόρουμ αυτό ανάπαυση πνευματική και να μην διστάζετε να γράφετε την άποψή σας!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
ΑΓΑΠΗΤΕ "ΑΠΟSAL" ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ .ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΗΧΗΤΡΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΧΙΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ.
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Συγχαρητηρια Νικη ευχομαι να σου πανε ολα δεξια στη ζωη σου το ιδιο και στο παιδακι σου,να εχετε τη προστασια της Παναγιας μας!!!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια και ευχομαι ολοι να φτασομε στην Βασιλεια ΑΥΤΟΥ.
Και ποτε να μην ντρέπεστε ουτε να φοβαστε να μιλησετε για Αυτον.Πιστεψετε με παντα και ολους Βοηθα Αυτος φτανει απλα να ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ.
Και πάλι σας ευχαριστω.
Και ποτε να μην ντρέπεστε ουτε να φοβαστε να μιλησετε για Αυτον.Πιστεψετε με παντα και ολους Βοηθα Αυτος φτανει απλα να ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ.
Και πάλι σας ευχαριστω.
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

καλως ηλθατε ολοι.καλη διαμονη,και ευχομαι ολοι να ωφελειθειτε-ουμε απο τις συζητησεις μας
ελεησον με ο Θεος