Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
δημητρης
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Δημοσίευση από δημητρης »

Καλησπερα σε ολους σας.Εχουμε συστηθεί μεταξύ μας πριν λίγες μέρες.Απλά θα ήθελα να εκφράσω την λύπη και την δυσαρεσκειά μου για κάποιον φίλο που εκφράζει την ανωριμοτητά του μεσα απο αυτήν την σελίδα και το υποτιθέμενο καλωσόρισμα.Ας είμαστε λίγο ποιο προσεκτικοί δεν είναι κακό ετσι παντως νομίζω εγώ.
Άβαταρ μέλους
iliasgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από iliasgr »

δημητρη,γινε πιο σαφης.τι ακριβως εννοεις?
ελεησον με ο Θεος
δημητρης
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 48 ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
Άβαταρ μέλους
iliasgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από iliasgr »

δημητρης έγραψε:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 48 ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

διαβασα τη σελιδα 48,αλλα ειλικρινα δεν καταλαβα.αν θες εξηγησε μας τι ακριβως εννοεις.
ελεησον με ο Θεος
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

δημητρης έγραψε:Καλησπερα σε ολους σας.Εχουμε συστηθεί μεταξύ μας πριν λίγες μέρες.Απλά θα ήθελα να εκφράσω την λύπη και την δυσαρεσκειά μου για κάποιον φίλο που εκφράζει την ανωριμοτητά του μεσα απο αυτήν την σελίδα και το υποτιθέμενο καλωσόρισμα.Ας είμαστε λίγο ποιο προσεκτικοί δεν είναι κακό ετσι παντως νομίζω εγώ.
Αδελφέ μας Δημήτρη, έχω την άποψη ότι δεν πρέπει να γενικεύομαι τις συμπεριφορές ορισμένων αδελφών μας. Αν δεν μας αρέσει κάτι, νομίζω ότι πρέπει να το πούμε ονομαστικά, ντόμπρα, Χριστιανικά. Γιατί ενδέχεται και να κάνουμε λάθος στην κρίση μας.
Αν είμαι εγώ αυτός που εκφράζει την ανωριμότητά του (έχω 2 δημοσιεύσεις στη σελίδα) να με συγχωρείς. Πες μου σε παρακαλώ το λάθος μου, μήπως και διορθωθώ.
Πάντως το καλωσόρισμα δεν είναι υποτιθέμενο, είναι πραγματικό!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
δημητρης
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

οχι φιλε μου αναφ΄ρομαι στον harry1934 ο οποιος εκφραζει την ειρωνεια προς το προσωπό μου χωρις καν να με γνωρίζει η εστω να εχει μιλησει μαζί μου.δεν νομίζω παιδιά ότι πρέπει να δώσουμε αλλη εκτση στο θέμα ετσι και αλλιώς αναγνώρισε το λέθος του και μου ζήτησε συγνώμη.
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

Kαλησπέρα σας!
Είμαι η Ξένια... Έχω κάνει παλαιότερα εγγραφή αλλά έγινε ένα μικρό μπέρδεμα τεχνολογικής φύσεως
(πού να σας εξηγώ τώρα..) γι' αυτό και μπαίνω τώρα!
Όπως και ναχει χάρηκα που σας ξαναβρήκα!
Είμαι από τη Λιβαδειά, νηπιαγωγός και 23 χρονών! Λοιπόν πρέπει σιγά σιγά να αρχίζω να
διαβάζω τις δημοσιεύσεις σας και να γνωριστούμε καλύτερα!
Να ευχηθώ κλείνοντας καλά Χριστούγεννα μέσα στην αγάπη του θεού..!
Καλή σας νύχτα!
Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harrys1934 »

aposal έγραψε:
δημητρης έγραψε:Καλησπερα σε ολους σας.Εχουμε συστηθεί μεταξύ μας πριν λίγες μέρες.Απλά θα ήθελα να εκφράσω την λύπη και την δυσαρεσκειά μου για κάποιον φίλο που εκφράζει την ανωριμοτητά του μεσα απο αυτήν την σελίδα και το υποτιθέμενο καλωσόρισμα.Ας είμαστε λίγο ποιο προσεκτικοί δεν είναι κακό ετσι παντως νομίζω εγώ.
Αδελφέ μας Δημήτρη, έχω την άποψη ότι δεν πρέπει να γενικεύομαι τις συμπεριφορές ορισμένων αδελφών μας. Αν δεν μας αρέσει κάτι, νομίζω ότι πρέπει να το πούμε ονομαστικά, ντόμπρα, Χριστιανικά. Γιατί ενδέχεται και να κάνουμε λάθος στην κρίση μας.
Αν είμαι εγώ αυτός που εκφράζει την ανωριμότητά του (έχω 2 δημοσιεύσεις στη σελίδα) να με συγχωρείς. Πες μου σε παρακαλώ το λάθος μου, μήπως και διορθωθώ.
Πάντως το καλωσόρισμα δεν είναι υποτιθέμενο, είναι πραγματικό!
έτσι Ή αλλιώς τα Π.μ. δεν έχουν καμία αξία, θα είναι καλύτερα να τα πούμε εδώ πάνω στο φως και να παρουσιάσεις Δημήτρη ότι σου είπα να δω κι εγώ που είναι αυτά που λες Να δω ποια είναι η ανωτερότητα μου και ποια είναι τα περί Χριστού αγαθά που μας έφερες,
Και καλά έκανες που φανέρωσες τον εαυτόν σου τόσο γρήγορα
[Αλλά ;ώς ο ληστής ομολογώ Σοι,
Μνύσθητί μου, Κύριε,
Εν τη Βασιλεία Σου.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

[quote="xenia"]Kαλησπέρα σας!
Είμαι η Ξένια... Έχω κάνει παλαιότερα εγγραφή αλλά έγινε ένα μικρό μπέρδεμα τεχνολογικής φύσεως
(πού να σας εξηγώ τώρα..) γι' αυτό και μπαίνω τώρα!

Καλως ηρθες στη παρεα μας Ξενια,καλα Χριστουγεννα και σε σενα και ευλογημενα!!!!
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Καλώς ήρθες Ξένια. Εύχομαι η παρέα μας να σε ξεκουράσει πνευματικά και ψυχικά. ώστε Λειβαδιά, ε; Μήπως είσαι και Αρβανίτισα; (Η γυναίκα μου είναι από την Κορώνεια)
Δημήτρη μου καλά κάνεις και δεν δίνει συνέχεια στο θέμα. Αυτές τις άγιες ημέρες, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να προσπαθήσουμε να μοιάσουμε στον Δημιουργό μας, Τον φιλεύσπλαχνο και πολυέλαιο!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”