Ντόμπρος ή διπλωμάτης;

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Ευχαριστω και τους δυο σας.Ισως καποια στιγμη να μπορεσω και εγω να γινω λιγο ποιο διπλωματισσα :cry:
Τερι μου ελειψαν οι συμβουλες σου!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panosgreece »

:D αναμεσα στα δυο αυτα διληματα ,
υπαρχει και το ειμαι αληθινος , θα σου πω κατι που ακουσα
και το εχω κανονα στην ζωη μου ,
πρεπει να μιλαμε οπως πρεπει , οταν πρεπει , οσο πρεπει και οπου
πρεπει .
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Πολυ μου αρεσε αυτο. :) Ευχαριστω!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
georgeva
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από georgeva »

''ΜΕΙΖΩΝ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ''
Νομιζω πως πρεπει να φερομαστε με πολυ λεπτοτητα.Με πολυ διακριση.
Μπορει να λεμε αληθειες, με πολυ ευθητητα,αυτα που θα πουμε να ειναι διαμαντια λογου.Φανταστειτε ομως να πεταμε διαμαντια στα κεφαλια των συνανθρωπων μας...Μηπως πληγωνουμε τον πλησιον μας,και δεν το καταλαβαινουμε;
Να φερομαστε με αγαπη, με ταπεινωση, με διακριση.Ο ανθρωπος του θεου ποτε δεν πληγωνει τον πλησιον του.Ειναι ολος αγαπη.Επειδη κατοικει ο Θεος μεσα του,εχει τις ιδιοτητες του Θεου.
Ο Θεος Αγαπη εστι.
Ο ιδιος ο Θεος μας <<φερεται>> με τοση ευγενεια, με τοση διακριση,που δεν μας δειχνει αμεσως το ποσο ρυπαροι,ποσο αμαρτωλοι ειμαστε.Αφηνει να το καταλαβαινουμε λιγο,λιγο, για να μην απελπιστουμε.Αλλιως θα παθαιναμε ξαφνικο <<πνευματικο σοκ>>.

Ο ΕΓΕΙΡΩΝ ΑΠΟ ΓΗΣ ΠΤΩΧΟΝ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΑΣ ΑΝΥΨΩΝ ΠΕΝΗΤΑ(ψαλμ.112)
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Γιωργο εχεις απολυτα δικαιο ,τα λογια σου μου θυμησαν ,λογια πολυ σοφα ενος γεροντα ,που ειχα συναντησει.Στα δικα του λογια υπηρχε και η λεξη σιωπη.Οχι για το συγκεκρημενο θεμα ,αλλα γενικα.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
Θα το θυμαμαι αυτο με τις κοτρονες(Εννοω με τα διαμαντια ,στου αλλουνου το κεφαλι)καθε φορα που θα ειναι απαντησω (ευθεως).
Ευχαριστω :) :)
Το πηρα για σημερα το μαθημα μου.
Ευχαριστω!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

φιλε γιωργο , με καθε σεβασμο στα λεγομενα σου
διαφωνω καθετα , πιστευω οτι το φαρμακο που
μας κανει καλα ειναι παντα πικρο .
georgeva
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από georgeva »

Πανο,αν εχει ταπεινωση ο αλλος και καλη διαθεση θα το δεχτει το <<πικρο>>.Αν ομως εχει εγωισμο θα αντιδρασει,και θα σε μισησει.Θελει πολυ διακριση.Και αυτος θα χαθει επειδη εσυ που θα τον βοηθουσες τον εδιωξες με την αδιακριτη και αποτομη συμπεριφορα.Χωρις την μητρικη αγαπη,που την πληροφορειται και ο πιο σκληρος ανθρωπος.
Και εμεις θα δωσουμε λογο στον Θεο επειδη ο Θεος μακροθυμει,μας χαρισε τα ταλαντα που χρωσταμε,ενω εμεις δεν χαριζουμε ουτε ενα λεπτο.

Ο ΕΓΕΙΡΩΝ ΑΠΟ ΓΗΣ ΠΤΩΧΟΝ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΑΣ ΑΝΥΨΩΝ ΠΕΝΗΤΑ(ψαλμ.112)
Άβαταρ μέλους
panosgreece
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

φιλε γιωργο αυτη η προσεγγιση σου με καλυψε πληρως
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ντομπρος η διπλωματης?

Δημοσίευση από smarti »

Αυτες οι τελευταιες απαντησεις σας, νομιζω ταιριαζουν παρα πολυ, στο θεματακι που εβαλα το πρωι για την ελευθερια λογου στο σαιτ.

Αλλα και προσωπικα, με βοηθησατε παρα πολυ πανω στην ερωτηση που εκανα. Ευχομαι καποια στιγμη να μπρεσω να εχω και εγω αυτην την διακριση και να μην στεναχωρω τους ανθρωπους με τις κοτρονες που πεταω.. :oops:
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ντομπρος η διπλωματης?

Δημοσίευση από xenia »

Γιατί καλή μου θα πρέπει να αισθάνεσαι ενοχές κάθε φορά που έχεις άποψη και την υποστηρίζεις?
Ενοχές που έχεις το θάρρος της γνώμης σου? Γι' αυτό είμαστε όλοι εδώ για να σεβαστούμε τη δική σου γνώμη
και όχι απαραίτητα να περάσουμε τη δική μας. Μην έχεις καμία τύψη. Αν κάποιος έχει πρόβλημα με κάτι που είπες ας σου το πει να του ζητήσεις συγνώμη και να τελειώνει η υπόθεση. Αλλά από κει και πέρα όλοι εδώ σε αγαπούν για αυτό που είσαι! και για αυτά που λες! Αλλοίμονο αν αρέσουμε σε όλους!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”