Παρακαλώ πολύ χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα
που να κόβει μεγάλα αρχεία (πχ βίντεο) έτσι ώστε να μπορεί κανείς να ανεβάσει μόνο το κομμάτι που θέλει??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Αναζήτηση προγράμματος!
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Αναζήτηση προγράμματος!
windows moviemaker αλλα δεν ξερω ποια αρχεια υποστηριζει
Πως μπρώ να το βρω αυτό φίλε μου...
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θελεις να κανεις το λεγομενο trimming, στην γλωσσα του video.
Αρα,
Ulead Video Studio Pro x2 η Adobe Premiere CS4 κανουν τα παντα αλλα πρεπει να διαβασεις αρκετα καθοτι κανουν μεν οτι θελεις με καθε μορφη βιντεο, αλλα ειναι επαγγελματικα προιοντα.
Πιο ευκολα, αλλα με λιγοτερες δυνατοτητες συμπιεσης, επεξεργασιας, εφφε, trimming, montage, κλπ ειναι τα Ulead Movie Factory 6, η το Addobe Premiere Elements 7, που απευθυνονται σε χομπιστες.
Παντως ολα ειναι κορυφαια. Εαν θες στειλε πμ και θα σε βοηθησω.
Αρα,
Ulead Video Studio Pro x2 η Adobe Premiere CS4 κανουν τα παντα αλλα πρεπει να διαβασεις αρκετα καθοτι κανουν μεν οτι θελεις με καθε μορφη βιντεο, αλλα ειναι επαγγελματικα προιοντα.
Πιο ευκολα, αλλα με λιγοτερες δυνατοτητες συμπιεσης, επεξεργασιας, εφφε, trimming, montage, κλπ ειναι τα Ulead Movie Factory 6, η το Addobe Premiere Elements 7, που απευθυνονται σε χομπιστες.
Παντως ολα ειναι κορυφαια. Εαν θες στειλε πμ και θα σε βοηθησω.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- Loginos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Υπάρχει και το pinnacle που τώρα είναι στην έκδοση 12, εγώ στο γραφείο χρησιμοποιώ την έκδοση 10.8 Ελληνικά, αν θέλεις οποιαδήποτε βοήθεια μπορείς να μου στείλεις π.μ. θα χαρώ να σε βοηθήσω.

Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους! Να σας πω από τώρα ότι όποιος νομίζει ότι γνωρίζει κάποιο απλό πρόγραμμα
που να μπορεί να το χρησιμοποιήσει μια διάνοια σαν εμένα
ας μου στείλει pm να το κατεβάσω και θα του ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου!!! :) 1.67 είμαι να τ' αφήσω?? χιχι!
που να μπορεί να το χρησιμοποιήσει μια διάνοια σαν εμένα